Κώστας Σαραφίδης–Σύμπραξη Ευθύνης: Η ιδρυτική Διακήρυξη

Δήμοι
Μοιραστείτε το:

Σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε, εχθές το πρωί, Κυριακή 14/04,  η εκδήλωση της Ιδρυτικής Διακήρυξης του Συνδυασμού «Σύμπραξη Ευθύνης για το Δήμο Χαλκηδόνος».  Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ΚΑΠΗ Κουφαλίων, ο επικεφαλής του Συνδυασμού, υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σαραφίδης, τόνισε την κρισιμότητα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου, λόγω του ενδεχόμενου «ακυβερνησίας» που δημιουργεί η εφαρμογή του συστήματος «Κλεισθένη», σημειώνοντας την αξία της ανάδειξης από την κάλπη μίας δυνατής δημοτικής αρχής, με ισχυρή εντολή,  στελεχωμένης από ανθρώπους με εμπειρία, διαλλακτικότητα, συνθετική  ικανότητα, και διαπραγματευτική επάρκεια.
Ο κ. Σαραφίδης, αναφέρθηκε επιγραμματικά στις αξίες και θέσεις του Συνδυασμού του δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην αξία της συλλογικότητας, της ισόρροπης ανάπτυξης  και των τριών κοινοτήτων του Δήμου καθώς και στη σπουδαιότητα της διαδημοτικής συνεργασίας με τους όμορους Δήμους για συνολική αναβάθμιση του δυτικού τμήματος του Νομού Θεσσαλονίκης.
Στην ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρόσφατη ανακοίνωση συνυποψηφίων του να κατέλθουν από κοινού στις επερχόμενες εκλογές. Απέδωσε την απόφαση αυτή σε συνειδητοποίηση της αδυναμίας τους μπροστά στη δυναμική του Συνδυασμού της «Σύμπραξης Ευθύνης» και υπενθύμισε την αρνητική έκβαση της  εμπειρίας της δυαρχίας που αντιμετώπισε ο Δήμος στο πρόσφατο παρελθόν.
Μετά και την παρουσίαση ενός τμήματος των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ο κ. Σαραφίδης έκλεισε την ομιλία του απευθύνοντας, μέσα σε ζωηρό χειροκρότημα, ηχηρό κάλεσμα ενότητας σε όλους τους Δημότες.

Μοιραστείτε το:
Tagged