Γ.Σγουρός: «Κομματάρχης και Περιφερειάρχης δεν γίνεται»

Αττική
Μοιραστείτε το:

Στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο Έψιλον με τον Γ. Παπαγιάννη και την Ανδριάννα Ζαρακέλη φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Σγουρός. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε μεταξύ άλλων για :

Για ποιο λόγο απέτυχε η Δούρου:

Η κα Δούρου κρατάει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Είναι ταυτόχρονα και Περιφερειάρχης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι δεν γίνεται να πετύχεις. Τα συμφέροντα της Περιφέρειας πολλές φορές συγκρούονται με αυτά του κόμματος. Και Περιφερειάρχης και κομματάρχης δεν γίνεται. Εγώ τήρησα το κομματικό ασυμβίβαστο.

Για τα αντιπλημμυρικά έργα που γίνονται στη Μάνδρα

Τα έργα καθυστέρησαν να ξεκινήσουν πριν από 4 χρόνια και η κα Δούρου είναι υπόλογη γι’ αυτό. Παρέλαβε μελέτη έτοιμη το 2014 για το συγκεκριμένο ρέμα και ξύπνησε το 2018, μετά τη φονική πλημμύρα που έγινε τον Νοέμβριο του 2017  και μάλιστα με διαδικασίες απευθείας ανάθεσης σε εργολάβους.

Τι εισπράττετε από τους πολίτες στις περιοδείες σας

Δεν έχει καμία σχέση το 2014 με το 2019. Τότε ήταν μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα πολιτικά. Κι όμως ηττηθήκαμε για μόλις 12.000 ψήφους με τα άκυρα ψηφοδέλτια να είναι πάνω από 100.000! Τώρα οι πολίτες μας αγκαλιάζουν και οι περισσότεροι αναγνωρίζουν  ότι είμαστε οι μόνοι που ενδιαφερόμαστε για την Περιφέρεια και κάναμε έργο γι’ αυτήν.

Μοιραστείτε το:
Tagged