«Περί Δημοτικών Εκλογών» – Ελένη (Ελίνα) Ιατροπούλου Βορύλλα υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Ανδρέα Παχατουρίδη

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Το θερμόμετρο του εκλογικού πάθους και του ποθητού εκλέγειν και εκλέγεσθαι, καλπάζει εσχάτως ανοδικά, συναγωνιζόμενο αυτό του καιρού. Οι υποψήφιοι μεν αγωνιούν, οι ψηφοφόροι τους όμως βιώνουν την τεράστια κρίση, αγωνιούν και μάχονται για τον επιούσιο της καθημερινής επιβίωσης.

Τα ερωτήματα που εγείρονται στον προεκλογικό αγώνα είναι πολλά. Διότι περί αγώνος πρόκειται, που διαδραματίζεται στον στίβο των προσεχών εκλογών. Πόσοι άραγε σκέπτονται σήμερα, ποιόν υποψήφιο θα πρέπει να ψηφίσουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές; Με ποιά κριτήρια θα αποφασίσουν; Θα ακολουθήσουν τις οδηγίες της πολιτικής τους προτίμησης, ως πειθήνια άβουλα όντα, η θα εκλέξουν κάποιον με κριτήρια αξιοκρατικά; Κάθε υποψήφιος είναι και μία ιδιαίτερη, ανεξερεύνητη και απροσδιόριστη ψυχή, με εξαίρεση φυσικά, τον κατέχοντα αυτή τη στιγμή, τον ύψιστο δημοτικό θώκο. Τον Δήμαρχο. Αυτόν εύκολα τον αξιολογείς, από τα έργα του, τις επιλογές του, επί τέσσερις (4) συνεχείς τετραετίες.

Προσωπικά δίνω ίσες ευκαιρίες σε όλους τους υποψήφιους, αλλά προσπαθώ να επιλέγω συνειδητά τα κριτήριά μου, με βάση την γνώση, την απαγκίστρωση από κομματικές οδηγίες, την ελευθερία της σκέψης και κρίσης μου. Με στόχο το κοινό καλό και όχι το ατομικό, ως αρμόζει στον αυθεντικό συμμετοχικό πολίτη-δημότη.

Με γνώμονα των ανωτέρω, αποφάσισα να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα με επίγνωση και σεβασμό, με την συμμετοχή μου στις εκλογές του Μαΐου 2019, με την παράταξη του νύν δημάρχου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη «Με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

https://eleniiatropoulouvorylla.blogspot.com/p/blog-page_5.html

Μοιραστείτε το:
Tagged