Το Αστυνομικό Τμήμα Ιλίου επισκέφτηκε ο υπ. Δήμαρχος Ιλίου Κώστας Κάβουρας

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Το Αστυνομικό Τμήμα Ιλίου επισκέφθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» και υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου, Κώστας Κάβουρας, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου, κ. Σούλη Τσακανίκα.

Αφορμή για την επίσκεψη στάθηκαν τα τελευταία κρούσματα παραβατικότητας στην πόλη του Ιλίου που εύλογα προκάλεσαν ανησυχία στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της πόλης. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της συνάντησης, αναφέρθηκε και το μεμονωμένο περιστατικό ακραίας βίας που σημειώθηκε στο Ίλιον και αφορούσε, όπως διαπιστώθηκε, συμπλοκή μερίδας οπαδών αντίπαλων ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κάβουρας και ο κ. Τσακανίκας, είχαν ένα γόνιμο διάλογο, σε καλό κλίμα με τους διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Ιλίου, κ.κ. Σταύρο Κατή και Αθανάσιο Τούμπανη για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.

Στη συζήτηση, ως κυριότερα ζητήματα αναδείχθηκαν η έλλειψη προσωπικού, οχημάτων αλλά και αναλώσιμων υλικών, αναγκαίων για να μπορέσουν να φέρουν αποτελεσματικά εις πέρας οι αστυνομικοί το έργο τους. Τονίστηκε επίσης, η παλαιότητα του κτηρίου που στεγάζει σήμερα το Τμήμα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται κατά καιρούς προβλήματα.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου, Κώστας Κάβουρας, δήλωσε ότι η δημοτική κίνηση «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» θα βρίσκεται καθημερινά και όποτε χρειαστεί στο πλάι των αστυνομικών της πόλης που καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς του, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον.

Ίλιον, 10/04/2019

Μοιραστείτε το:
Tagged