Ποιος πουλάει την ηρωίνη; Το άβατο των Εξαρχείων και η «αριστερή» κουλτούρα…

Υπουργεία
Μοιραστείτε το:

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο φονεύς των μύθων. Μέχρι πρόσφατα η πλατεία ήταν βεβαία ότι «οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη». Τα προχτεσινά γεγονότα στα Εξάρχεια απέδειξαν ότι πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί στα συνθήματα της γαλαρίας.

Αν ζούσαμε στην Γερμανία θα λέγαμε ότι τα γεγονότα στα Εξάρχεια προκάλεσαν σοκ. Αλλά δεν ζούμε στην Γερμανία, όπου είδηση είναι όταν ο άνθρωπος δαγκώνει τον σκύλο. Στην Ελλάδα αυτά που αλλού θεωρούνται εξωφρενικά, είναι, δυστυχώς, η καθημερινότητά μας.

Λιμενικοί πήγαν να ελέγξουν ένα διαμέρισμα για υπόθεση ναρκωτικών, συνοδεύοντας εισαγγελικό λειτουργό. Ειδοποίησαν την αστυνομία και αντί των αστυνομικών δυνάμεων κατέφτασαν μέσα σε λίγη ώρα οι ειδικές δυνάμεις των αναρχικών. Πενήντα άτομα αφόπλισαν τους λιμενικούς, τους πήραν τα όπλα και τους ξυλοφόρτωσαν. Λεπτομέρεια! Κάποιοι από τους κουκουλοφόρους είχαν καλάσνικοφ και άλλα όπλα.

Αν ζούσαμε, λοιπόν, στην Γερμανία ή σε οποιοδήποτε άλλο πολιτισμένο μέρος, η περιοχή θα είχε σφραγιστεί από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και θα είχε ελεγχθεί και το τελευταίο σπίτι στην περιοχή μέχρι να συλληφθούν οι υπαίτιοι αυτής της μαφιόζικης ενέργειας. Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα, η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι το Λιμενικό δεν την ειδοποίησε και η αρμόδια υπουργός έσπευσε να κατακεραυνώσει τους κρατικούς λειτουργούς που έκαναν την δουλειά τους.

Να μην μπούμε στην λογική να αποδείξουμε το αυταπόδεικτο: Ότι μια παρακρατική οργάνωση κουκουλοφόρων – οπλοφόρων λειτουργεί στα Εξάρχεια με την ανοχή – αν όχι συνενοχή- της σημερινής κυβέρνησης. Για κάποιον λόγο οργανώνονται τα παλικάρια; Αλλά κι αυτό δεν είναι θέμα που θα το αναλύσουμε σήμερα. Να μην συζητήσουμε για το γεγονός ότι μπορεί να συμβεί στον κάθε έναν από εμάς ότι συνέβη στην κυρία ξενοδόχο στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Δηλαδή, η ιδιοκτησία μας να καταληφθεί από αναρχικούς, μετανάστες ή αλληλέγγυους.

Να μην επαναλάβουμε τα γνωστά για το άβατο των Εξαρχείων. Να μην ξεκινήσουμε να λέμε για το πώς έφτασε η αστυνομία να επικοινωνεί και πάλι με αναλογικά συστήματα, δίνοντας την δυνατότητα στους κακοποιούς να την ακούνε. Να μην πούμε καν για τις συνθήκες με τις οποίες η αστυνομία εισέρχεται (σπανίως είναι η αλήθεια) στην περιοχή των Εξαρχείων. Ούτε οι Ισραηλινοί σε εξεγερμένο παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό δεν έμπαιναν έτσι.

Να επανέλθουμε όμως στο βασικό ερώτημα: Ποιος πουλάει την ηρωίνη; Διότι μέχρι προχτές ο αστικός μύθος ήθελε τους μπάτσους να πουλάνε την λευκή σκόνη. Αυτός ναι, είναι ένας καλός λόγος για να πάμε σε εκλογές. Την κατάρριψη πόσων ακόμη αστικών μύθων να αντέξουμε οι ευλογημένοι;

Φανταζόμαστε ότι η κυρία υπουργός, όπως και οι λαμπροί σύμβουλοι της κυβέρνησης, Λάμπρου και λοιποί, θα έχουν να πουν κάτι επί του θέματος. Για το ποιος πουλάει την ηρωίνη. Στο μεταξύ, προσοχή σε όσους επιμένουν να κινούνται και να εργάζονται σε αυτή την πόλη. Κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους επαναστάτες του Ρουβίκωνα ή τα καλάσνικοφ των μασκοφόρων. Ή και με τα δύο…

Θανάσης Μαυρίδης, [email protected]

Πηγή: liberal.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged