Σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα ο Γ. Σγουρός

Αττική
Μοιραστείτε το:

Σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα βρέθηκε σήμερα ο Γ. Σγουρός συνεχίζοντας τις επαφές και συναντήσεις του με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους πολίτες και φορείς της Αττικής.

Ειδικότερα το πρωί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε στο κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας όπου συναντήθηκε με τον Σύνδεσμο Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Ελευσίνας και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις του σωματείου από  το προεδρείο και τους εργαζομένους και με τον ΟΛΕ.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Δήμο Ελευσίνας, όπου συνομίλησε με εργαζομένους του δήμου και  είχε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Γιώργο Τσουκαλά.

Επίσης επισκέφθηκε και το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας και συνομίλησε με τη Διοίκηση του καθώς και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας όπου συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων και ξεναγήθηκε στους χώρους εργασίας.

Κατόπιν ο κ. Σγουρός μετέβη στο Δημαρχείο Ασπροπύργου όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Μελετίου με τον οποίο συζήτησαν ιδίως για τα προβλήματα περιβαλλοντικής επιβάρυνσης που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.

Μοιραστείτε το:
Tagged