Ένωση Γονέων Περιστερίου: Κινητοποίηση στις 26 Μαρτίου για Κεραία κινητής δίπλα σε σχολεία

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2019 και μετά από πρόσκληση της Ένωσης Γονέων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του ΔΣ της Ένωσης με εκπροσώπους των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, του 14ου Γυμνασίου Περιστερίου και του 11ου Λυκείου Περιστερίου, με θέμα τον συντονισμό της δράσης ενάντια στην κεραία κινητής τηλεφωνίας που τοποθετείται στην περιοχή που βρίσκονται τα παραπάνω Σχολεία και συγκεκριμένα επί της οδού Άστρους 13, στα σύνορα μεταξύ Περιστερίου και Ιλίου.

Η Ένωση στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Συλλόγων Γονέων των παραπάνω σχολείων και καλεί τους γονείς και τους κατοίκους της περιοχής, τους Συλλόγους Διδασκόντων, τους μαθητές και τα 15μελή των παραπάνω σχολείων, να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση ενάντια στις κεραίες του θανάτου, την Τρίτη 26 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην πλατεία Φοινίκων, Αγίου Φανουρίου 8.

Καλούμε τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Έλλη Αλεξίου» και την ΕΛΜΕ Περιστερίου να πάρουν θέση για αυτό το σοβαρό ζήτημα, που αφορά τους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και την τοπική κοινωνία.

Το ΔΣ

Μοιραστείτε το:
Tagged