Γιώργος Πατούλης: Παρουσίασε ακόμη 6 νέους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Γιώργος Πατούλης: «Η Αττική μπορεί και πρέπει να πάρει τη θέση που της αξίζει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, δεν αξίζει στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας να χάσει το τρένο της ανάπτυξης. Η Νέα Αρχή αποτελεί τη μόνη πρόταση για να βγει η Αττική από το αδιέξοδο. Είναι ανάγκη να δουλέψουμε όλοι μαζί για να βελτιώσουμε το παρόν και να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Στη σχετική επισήμανση προχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, καλωσορίζοντας 6 νέους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στο συνδυασμό του «Νέα Αρχή για την Αττική».

Όπως τόνισε, με βασικό συστατικό την ενότητα ο συνδυασμός «Νέα Αρχή για την Αττική» διαμορφώνει μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων που έχει προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και γυρίζουμε σελίδα. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη με σωστές στρατηγικές. Οι υποψήφιοι μας θα είναι οι πρεσβευτές μας σε όλη την Αττική.

Εργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου η ομάδα μας να είναι έτοιμη από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 να διοικήσει, με ένα ρεαλιστικό επιχειρησιακό πρόγραμμα. Με εφόδια την εμπειρία μας και τη γνώση των προβλημάτων καταρτίζουμε το στρατηγικό σχέδιο που θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες όλων των Δήμων της Αττικής».

Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματα των 6 νέων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, ανά Περιφερειακή Ενότητα Αττικής.Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Οι υποψήφιοι ανά τομέα

  • Βόρειος Τομέας:

Γεωργία Πίσπα, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας

  • Δυτική Αττική:

Γεώργιος Γεωργόπουλος, Γενικός Ιατρός

  • Δυτικός Τομέας:

Ανδρέας Λεωτσάκος, Ελεύθερος Επαγγελματίας

  • Ανατολική Αττική:

Χριστίνα Λυμπεροπούλου (Καραγιάννη) Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ και Πτυχιούχος ΑΣΕΤΕΜ

  • Κεντρικός Τομέας:

Ελένη Κοντόγγονα, Δημόσιος Υπάλληλος

  • Νότιος Τομέας:

Δημήτρης Σταμούλης, Υπ. Τραπέζης / Αντιπρόεδρος Α.Σ.Π.Ε

Ο Γιώργος Πατούλης είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

 

Μοιραστείτε το:
Tagged