Εκδήλωση με θέμα «Γνωρίστε την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή (ΙΨΔ) σε παιδιά και εφήβους»

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ιατρική εκδήλωση, με θέμα: «Γνωρίστε την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή (ΙΨΔ) σε παιδιά και εφήβους», την 1 Φεβρουαρίου 2019 στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου. 

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) Περιστερίου μαζί με τη Β΄ Ψυχιατρική Κλινική του Π. Γ. Ν. «Αττικόν», το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου και το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς με συντονιστή τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας Ιατρός Γεώργιο Μπεκιάρη.

Ομιλήτριες ήταν οι κ.κ. Γκόλφω Λιαμάκη, Ιατρός Κλινικής Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπεύτρια και Ιωάννα Γιαννοπούλου, Επίκουρος Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής στο ΕΚΠΑ.

Στη συζήτηση πήραν μέρος οι κ.κ. Γεωργία Τριανταφύλλου, Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, Επιμελήτρια  Β΄, Κ.Ψ.Υ. Περιστερίου και Κατερίνα Αγγελή, Ιατρός Κλινικής Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπεύτρια.

????????????????????????????????????

Tο ενδιαφέρον των πολιτών, που κατέκλυσαν το Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου, ήταν έκδηλο, καθώς μετά τις ενημερωτικές ομιλίες των ειδικών επιστημόνων για την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, σχετικά με τις ψυχολογικές και φαρμακευτικές παρεμβάσεις, σε παιδιά και εφήβους, ακολούθησε και η προβολή ταινίας «Unstuck», για τα παιδιά με ΙΨΔ.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στο τηλ. 210-5783266 ή στο e-mail  [email protected].

Μοιραστείτε το:
Tagged