Περιστέρι: Εκδήλωση με θέμα «Γνωρίστε την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή (ΙΨΔ) σε παιδιά και εφήβους»

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης σας προσκαλεί την Παρασκευή  1 Φεβρουαρίου 2019  και ώρα 6μ.μ. στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου  (είσοδος από Καραθεοδωρή και Εθνικής Αντιστάσεως, στάση Μετρό Περιστέρι) στην επιστημονική ιατρική εκδήλωση με θέμα: «Γνωρίστε την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή (ΙΨΔ) σε παιδιά και εφήβους».

Η ημερίδα πραγματοποιείται από το ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, με συντονιστή τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας Ιατρό κ. Γ. Μπεκιάρη, σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου, τη Β΄ Ψυχιατρική Κλινική του Π. Γ. Ν. «Αττικόν» και το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς.

Ομιλήτριες είναι:

  • Λιαμάκη Γκόλφω, Ιατρός Κλινικής Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπεύτρια
  • Γιαννοπούλου Ιωάννα, Επίκουρος Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής στο ΕΚΠΑ
  • Συντονισμός της συζήτησης :
  • Τριανταφύλλου Γεωργία, Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, Επιμελήτρια  Β΄, Κ.Ψ.Υ. Περιστερίου
  • Αγγελή Κατερίνα, Ιατρός Κλινικής Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπεύτρια

Θα αναλυθούν θέματα για την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, σχετικά με ψυχολογικές και φαρμακευτικές παρεμβάσεις, σε παιδιά και εφήβους. Παράλληλα θα υπάρξει προβολή της ταινίας «Unstuck», για τα παιδιά με ΙΨΔ.

Η εκδήλωση αυτή αφορά όλους και ιδιαίτερα τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στο τηλ. 210-5783266 ή στο e-mail  [email protected].

Μοιραστείτε το:
Tagged