Γονείς τέρατα, «παραχωρούσαν» την 15χρονη κόρη τους για το ενοίκιο!!!

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Αργεντινή: Γονείς επέτρεπαν στον σπιτονοικοκύρη να ασελγεί στην 15χρονη κόρη τους για να γλιτώνουν το ενοίκιο

Μια τραγική ιστορία ερωτικής κακοποίησης ήρθε στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες στην Αργεντινή, με πρωταγωνίστρια μια 15χρονη την οποία οι ίδιοι οι γονείς της εκμεταλλεύονταν προκειμένου να μην πληρώνουν ενοίκιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά MME, ένα ανδρόγυνο στην επαρχία Μπερνάλ του Μπουένος Άιρες πλήρωνε σε… είδος τον σπιτονοικοκύρη του, αφήνοντάς τον να ασελγεί στην έφηβη κόρη του.

Αυτή ήταν η συμφωνία που φέρεται να είχαν κάνει η 37χρονη μητέρα της και ο 65χρονος πατριός της με τον 46χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοίκιαζαν, Juan Bautista Rotela Dominguez.

Την καταγγελία στις αρχές έκανε η θεία της κοπέλας η οποία ανησυχούσε γι’ αυτήν. Μόνο που οι έρευνες της αστυνομίας έφεραν και νέα ανατριχιαστικά στοιχεία στο φως της δημοσιότητας, καθώς όπως αποδείχθηκε δεν ήταν μόνο ο σπιτονοικοκύρης που κακοποιούσε την 15χρονη, αλλά και ο πατριός της. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι υπηρεσίες προστασίας παιδιών ερευνούν πληροφορίες που θέλουν την ανήλικη κοπέλα να έχει μείνει έγκυος από έναν από τους βιαστές της και να έχει προχωρήσει σε έκτρωση.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί και κρατούνται. Κατηγορούνται για κακοποίηση ανηλίκου, ενώ η μητέρα της 15χρονης αντιμετωπίζει επιπλέον κατηγορίες για προώθηση και υποκίνηση ποpνείας ώστε η οικογένεια να μπορέσει να εξασφαλίσει τη δωρεάν διαμονή της στο διαμέρισμα.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ οι κοινωνικές υπηρεσίες έχουν αναλάβει τη φροντίδα της 15χρονης.

Πηγή: pronews.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged