Καρέκλες μου!!! Θαυμάστε: Κουϊκ – Χρυσοβελώνη «γράφουν» Καμμένο και στηρίζουν Τσίπρα…

Πολιτικοί
Μοιραστείτε το:

Κουίκ -Χρυσοβελώνη «αδειάζουν» Καμμένο και παραμένουν στην κυβέρνηση Τσίπρα

Την απόφασή τους να στηρίξουν την κυβέρνηση και να παραμείνουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους παρά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από το κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσαν ο υφυπουργός Τερένς Κουίκ και η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ο Τέρενς Κουίκ μέσω του λογαριασμού του στο twitter με δύο διαδοχικά tweets, ανέφερε ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της, ενώ απάντησε στις δηλώσεις του Π. Καμμένου πως δεν ήθελε με τίποτα συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας ότι «ορκίστηκε υφυπουργός «με προσωπική απόφαση και επιλογή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα» και γι’ αυτό «οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6 με 7» υπουργούς.»

Από την πλευρά της η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επανέφερε τις θέσεις που διατύπωσε γραπτώς στις 8 Ιανουαρίου τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της».

Αναφερόμενη στη συμφωνία των Πρεσπών, που οδήγησε σε οριστική ρήξη ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, τόνιζε ότι «είναι ανάγκη να ολοκληρωθεί η διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης στη γείτονα χώρα, να έρθει το τελικό εγκεκριμένο κείμενο, να δοθεί για μελέτη και να καταθέσουν όλοι με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον τις απόψεις τους θεσμικά και δημοκρατικά στα αρμόδια όργανα των Κομμάτων, στη Βουλή και στην Κοινωνία».

«Συνεπώς», συνεχίζει, «διαφορετική θέση με εκείνους που σπεύδουν να πάρουν αρνητικές αποφάσεις, να καταγγείλουν και να συκοφαντήσουν χωρίς να μελετήσουν, όπως έχω διαφορετική θέση και με εκείνους που σπεύδουν να πάρουν θετικές αποφάσεις με τον ίδιο τρόπο».

Υπογράμμιζε παράλληλα πως «H κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της. Βρίσκεται στην πιο παραγωγική, δημιουργική και θετική της φάση. Το οφείλουμε στους Έλληνες πολίτες που δοκιμάστηκαν και το μέρος των συμπολιτών μας που δοκιμάζεται ακόμη. Το οφείλουμε στα στελέχη των κομμάτων ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ που εργάστηκαν κάτω από πολύ μεγάλες «πιέσεις» και αντιδράσεις».

Πηγή: newpost.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged