Ζουράρις: Χαχόλοι Γραικύλοι… πονάω αλλά με ανακουφίζει η βουλευτική καρέκλα

Πολιτικοί
Μοιραστείτε το:

«Η κυβέρνηση σακατεύει τη Μακεδονία αλλά τη στηρίζω»

Με κείμενο πέντε σελίδων το οποίο τιτλοφορεί «Μακεδονία σακαταμένη», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις, αφού επιχειρηματολογεί για το “μείζον επαχθέστατον”, ότι η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ακρωτηριάζει τις/τους Μακεδόνισσες / Μακεδόνες, εντούτοις καταλήγει στο υστερόγραφό του πως στηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέχρι να λήξει η εντολή που έχει λάβει.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός τονίζει στην επιστολή του πως επί του παρόντος δεν θα ασχοληθεί “ἐὰν τὸ παρόν τῆς συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν εἶναι περισσότερο ἐπωφελές ἢ λιγώτερο ζημιογόνο γιὰ τὴν Ἑλλάδα», καθώς αυτό είναι δευτερογενές και υστεροπαθές, όπως αναφέρει.

Στη συνέχεια ο Κώστας Ζουράρις υπογραμμίζει πως η κύρωση της Συμφωνία των Πρεσπώνως έχει καταστρέφει την αρτιμέλεια της «ιερής Γαίας Μακεδονίας» και μετατρέπει το «Ακέραιο της σωματοψυχής των Μακεδόνων» σε «σερνάμενο σακατιλίκι».

Ωστόσο, στο κλείσιμο της επιστολή της ο Κώστας Ζουράρις, αφού αναπτύσσει το σκεπτικό του για την απόληξη της Συμφωνίας των Πρεσπών, αναφέρει πως αυτή η άποψή του συνυπάρχει «μὲ τὴν πλήρη καὶ διαρκῆ ἐκ μέρους μου στήριξη πρὸς τὴν παροῦσα κυβέρνηση, μέχρις λήξεως τῆς ἐντολῆς».

Πηγή: lykavitos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged