Απόκριες, Λαγάνες και Θεάματα στο Περιστέρι – 7ήμερο “δωρεάν” εκδηλώσεων με μόνο 109.850,00 ευρώ

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Λαμπρές εκδηλώσεις και «τάισμα δημοτών επί πληρωμή στο Εκθεσιακό και μάλιστα αρκούντως ικανοποιητική

Το Περιστέρι, όπως και αρκετοί δήμου που έχουν πλέον καθιερώσει την διοργάνωση γιορτών και πανηγυριών για μικρούς και μεγάλους κατά την περίοδο των Αποκριών είναι πλέον έτοιμο να προσφέρει στους δημότες της πόλης  και όχι μόνο μία σειρά εκδηλώσεων στο Εκθεσιακό Κέντρο της Πόλης.

Τα Αστέρια και οι «πολύ καλά» έως υπερβολικά «καλά» αμειβόμενοι «Εργάτες»…

Όχι, προς θεού, μην πάει το μυαλό σας στους εργαζόμενους του Δήμου, αφού όλα τα αποκριάτικα δρώμενα και όλες οι εκδηλώσεις μέσα στο Εκθεσιακό Κέντρο, την περίοδο των Αποκριών που διανύουμε,  δεν τους αφορούν εργασιακά, ακόμη και ως φύλακες, αλλά  ουσιαστικά αναφερόμαστε στους εξωτερικούς συνεργάτες του Δήμου και ειδικότερα της Δημοτικής Εταιρίας (του) Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΑΔΠ) που μισθώθηκαν με απευθείας αναθέσεις του Προέδρου της τελευταίας για να προσφέρουν ψυχαγωγία, θεάματα και νηστίσιμο «άρτο» στους δημότες αυτής της Πόλης.

Έτσι χιλιάδες πολίτες θα συρεύσουν στο Εκθεσιακό Κέντρο επί των Οδών Δωδεκανήσου – Αγίου Βασιλείου & Αναπαύσεως, προκειμένου να ψυχαγωγηθούν από σημαντικούς καλλιτέχνες υψηλής πολιτιστικής προστιθέμενης αξίας, όπως  οι κ.κ. Γαρμπή, Πασχάλης και Γιώτα Βέρα, και επίσης να γευθούν ή να πάρουν στο σπίτι τους το νηστίσιμο πακέτο που θα τους προσφερθεί από τον Δήμο την Καθαρά Δευτέρα…

Όχι, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν ο Δήμος Περιστερίου θα μοιράσει «μπριζόλες και Παϊδάκια» το τριήμερο της Τσικνοπέμπτης και έως την Κυριακή που έρχεται. Είναι κι αυτό μία σημαντική απώλια για τους δημότες του Περιστερίου και μία σημαντική παράλειψη προσφοράς της Διοίκησης Παχατουρίδη προς αυτούς… Ας  είναι, κάτι θα βρει η τελευταία να τους προσφέρει ως έξτρα τις επόμενες ημέρες, ώστε οι δημότες να μην αισθανθούν ότι έτυχαν μειωμένης φροντίδας.

Αυτό που, όμως, έχει σημασία είναι ότι για άλλη μία φορά η Διοίκηση Παχατουρίδη, όπως και η Διοίκηση της ΔΕΠΑΔΠ, -9 μέλη συνολικά έχει η δεύτερη-, αποδεικνύονται «κυμπάριδες» κατά την λαϊκή αργκό, δίνοντας  στον λαό τους ένα πλούτο εορτών και πανηγυριών για μικρούς και μεγάλους, προκειμένου να μην βρεθεί κανένας να παραπονεθεί για εγκατάλειψη, νηστίσιμες ημέρες που έρχονται.

Και το σχεδίασαν έτσι, χωρίς αν υπολογίσουν το κόστος, που μερικοί το θεωρούν δυσθεώρητο, αν αναλογισθεί κανείς ότι η πόλη στο μεγαλύτερο μέρος της δεν διαθέτει πεζοδρόμια, ενώ το αποχετευτικό των ομβρίων υδάτων για την προστασία περιουσιών και ανθρώπων από τις πλημύρες παραπέμπετε στο «Θεό» και στην Περιφέρια Αττικής, ενίοτε δε και στην κεντρική Κυβέρνηση.

Για να πούμε βέβαια και του στραβού το δίκιο, πως είναι δυνατόν αν ζήσουν καλλιτέχνες σαν τους κ.κ. Γαρμπή, Βέρα, Πασχάλη, ΧΑΝΑΖΟΟ, κλπ, εάν οι δήμοι δεν τους καλέσουν να ψυχαγωγήσουν το πλήθος και ακόμη πως θα ζήσουν όλοι αυτοί που αναλαμβάνουν για λογαρισμό του Δήμου, την διοργάνωση και εκτέλεση κάθε γιορτής και πανηγυριού, ακόμη και τον αρχικό σχεδιασμό τους, αφού είναι γνωστό ή τουλάχιστον και να φέρει σε πέρας με επιτυχία τις γιορτές που αυτός προσφέρει στους δημότες του.

Είναι δίκαιο λοιπόν, αυτοί οι αφανείς και ανιδιοτελείς εργάτες της τέχνης, της δδιασκέδασης και της κοινωνικής  αν μη τι άλλο προσφοράς, να αμείβονται από ικανοποιητικά έως πολύ ή υπερβολικά καλά για την προσφορά τους, ανάλογα με το είδος της υπηρεσίας που προσφέρουν στο Δήμο και το Κοινό του…

Ο «άτυχος» συνοπτικός Διαγωνισμός, οι εξ’ανάγκης υποχρεωτικές «απευθείας αναθέσεις» και οι διαχρονικοί συνεργάτες….

Στις 22 Ιανουαρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑΔΠ, αποφασίζει την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για τις εκδηλώσεις της Καθαρής Δευτέρας, συνολικού ύψους 49.000 ευρώ + ΦΠΑ 11.760 ευρώ και συνολικά 60.760 ευρώ, με ημερομηνία διεξαγωγής του και κατάθεσης των προσφορών από ενδιαφερόμενους προμηθευτές την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 (για να δείτε την διακήρυξη κάντε κλικ εδώ-1).

Το αντικείμενο του διαγωνισμού σύμφωνα με την διακήρυξη ήταν:

Στις 11.2.2020, το Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ, με εισήγηση του Προέδρου της, εγκρίνει με ομοφωνία των παρευρισκόμενων μελών του, τα δύο πρακτικά της Επιτροπής Διενέργειας του συνοιπτικού διαγωνισμού για τα «Κούλουμα 2020», σύμφωνα με τα οποία οι συμμετέχοντες προμηθευτές ήταν δύο με τον ένα να αποκλείεται στο στάδιο ελέγχου των δικαιολογητικών και τον δεύτερο στο στάδιο ανοίγματος των Τεχνικώ Προσφορών.. (για να δείτε την απόφαση κάντε κλικ εδώ-2).

Την ίδια ημέρα και στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ, πάλι αποφασίζει να κηρύξει «άκαρπο» τον αναφερόμενο διαγωνισμό και την μη επανάληψή του, «επειδή το χρονικό διάστημα που απομένει έως την ημέρα εορτασμού των Κούλουμων δεν επαρκεί, να μην διενεργηθεί εκ νέου νέος συνοπτικός διαγωνισμός» (για να δείτε την απόφαση κάντε κλικ εδώ-3).

Το αν μη τι άλλο περίεργο είναι ότι στις 6.2.2020 και πριν διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τις εκδηλώσεις «Κούλουμα 2020» και πριν την ματαίωσή του στις 11.2.2020, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ με απόφασή του αναθέτει απευθείας στον κο Κωνσταντινίδη Στέφανο: «Την ανάθεση της διερεύνησης αποκριάτικων εκδηλώσεων, συμφερουσών από οικονομική άποψη που θα διεξάγονται καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ στο Εκθεσιακό Κέντρο, θα απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους και θα περιλαμβάνουν παιδικές παραστάσεις, παραστάσεις θεάτρου σκιών – μαριονέτας – κουκλοθέατρου, αποκριάτικα εργαστήρια, διαδραστικές παραστάσεις, αποκριάτικα δρώμενα, της διαπραγμάτευσης των αντίστοιχων τιμών και της κατάρτισης του αναλυτικού καλλιτεχνικού 12ωρου ανά ημέρα προγράμματος 7ήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων, στον Κωνσταντινίδη Στυλιανό (ΑΦΜ: 035513315, ΔΟΥ: ΙΖ’ Αθηνών), με το ποσό των 2.000,00€ πλέον ΦΠΑ σύμφωνα και με την υποβληθείσα προσφορά του, η οποία κρίνεται αρτιότερη και πλέον συμφέρουσα για την επιχείρηση.» (για να δείτε την απόφαση κάντε κλικ εδώ-4).

Με απλά λόγια, γίνεται κατανοητό ή αν θέλετε φανερό, ότι η ΔΕΠΑΔΠ, παρά την πολύχρονη εμπλοκή της στα εορταστικά προγράμματα κάθε είδους του Δήμου Περιστερίου, δεν διαθέτει κανένα υπάλληλο ή στέλεχος με εμπειρία στην οργάνωσή τους και αναγκάζεται να πληρώσει 2000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, σε ιδιώτη προκειμένου αυτός να της καθορίσει και ορίσει το πρόγραμμα του εορταστικού 7ήμερου της περιόδου των Απόκρεων. Για να είμαστε δίκαιη, φαίνεται ότι δεν υπάρχει σ’ αυτό καμία εμπλοκή τους αντιδημάρχου Πολιτισμού κου Γ.Τσαλίκη, παρότι στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαντώντας σε ερώτηση της αντιπολίτευσης άφησε να εννοηθεί ότι θα είχε συμμετοχή στην διοργάνωσή τους.

Βέβαια, θα πρέπει να ενημερώσουμε τον αναγνώστη ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ αναθέτει στον κο Κωνσταντινίδη τον σχεδιασμό εορταστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου, όπως π.χ. συνέβη και για το κινηματοθέατρο «Κώστας Γαβράς και τις εκδηλώσεις σ’ αυτό την περίοδο Φεβρουάριος – Ιούνιος 2020 για την οποία η απόφαση του Προέδρου της ΔΕΠΑΔΠ αναφέρει: Αποφασίζει  «Την ανάθεση της διερεύνησης ποιοτικών εκδηλώσεων και συμφερουσών από οικονομική άποψη που θα απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, με τις προβλεπόμενες άδειες σε ό,τι αφορά τις κινηματογραφικές προβολές, τον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του αναλυτικού προγράμματος εκδηλώσεων του κινηματοθεάτρου την περίοδο Φεβρουαρίου – Ιουνίου. στον Κωνσταντινίδη Στυλιανό (ΑΦΜ: 035513315, ΔΟΥ: ΙΖ’ Αθηνών), με το ποσό των 3.600,00€ πλέον ΦΠΑ σύμφωνα και με την υποβληθείσα προσφορά του, η οποία κρίνεται αρτιότερη και πλέον συμφέρουσα για την επιχείρηση.».

Στις 5 Φεβρουαρίου, το Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ κι ενώ ο σχετικός συνοπτικός διαγωνισμός «Κούλουμα 2020», βρίσκεται σε εξέλιξη και μία ημέρα πριν πάλι το Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας, αναθέσει με απόφασή του τον καθορισμό του προγράμματος των εορταστικών αποκριάτικων εκδηλώσεων  του δήμου Περιστερίου στον κο Κωνσταντινίδη Στέφανο, αποφασίζει μία σειρά εκδηλώσεων, για των 7ήμερο των αποκριών, όπως και μέρους των πιστώσεων που θα απαιτηθούν να δαπανηθούν γι’ αυτές, ενώ συζητείται για πρώτη φορά ότι υπάρχουν χορηγίες ύψους 2.000 ευρώ. (για να δείτε την απόφαση κάντε κλικ εδώ-5).

Στις 11.2.2020, το Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ εγκρίνει άλλη μία σειρά πιστώσεων, συνολικού ύψους 38.100 ευρώ, για νέες εκδηλώσεις του 7ήμερου των Αποκρέων (για να δείτε την απόφαση κάντε κλικ εδώ-6)

Την ίδια ημέρα 11.2.2020 το Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ, με απόφασή του, εγκρίνει την αποδοχή τριών χορηγιών για τις εορταστικές εκδηλώσεις συνολικού ύψους 7.500 ευρώ, και επίσης την αποδοχή πρότασης της Εταιρίας Λάμψη ΑΕ για την διοργάνωση συναυλίας της καλλιτέχνιδας Καίτης Γαρμπή με συνολικό κόστος 9.250 επιπλέον ΦΠΑ (για να δείτε την απόφαση κάντε κλικ εδώ-7)

Στις 12.12.2020, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ με την 34/2020 απόφασή του, Αποφασίζει:  «Την ανάθεση της διαχείρισης και επιμέλειας των 7ήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Εκθεσιακό Κέντρο, με διαχείριση των καλλιτεχνικών σχημάτων, διαχείριση των επισκεπτών κατά την παρουσία τους στους χώρους των εκδηλώσεων και εποπτεία και διαχείριση των παιδιών στην αίθουσα του παιδότοπου, ταξιθεσία, επιμέλεια των εκδηλώσεων κατά την προετοιμασία, την διάρκεια και τη λήξη αυτών (εγκατάσταση – απεγκατάσταση των απαιτούμενων ανά εκδήλωση), εποπτεία των χώρων των εκδηλώσεων και διανομή έντυπου υλικού, καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων και για 12 ώρες ανά ημέρα, στον Καζιάνη Γεώργιο (ΑΦΜ: 101166523, ΔΟΥ: Α’ Περιστερίου), με το ποσό των 11.000,00€ πλέον ΦΠΑ, σύμφωνα και με την υποβληθείσα προσφορά του, η οποία κρίνεται αρτιότερη και πλέον συμφέρουσα για την επιχείρηση.» (για να δείτε την απόφαση κάντε κλικ εδώ-8).

Τα αν μη τι άλλο περίεργα με τον ιδιώτη κο Καζιάνη, είναι ότι ενώ η συμμετοχή του στον διαγωνισμό «Κούλουμα 2020» απορρίφθηκε στο στάδιο ελέγχου των δικαιολογητικών, ο Πρόεδρος του ΔΣ της Εταιρίας, του παραχωρεί με απευθείας αναθέσεις, όχι μόνο την επιμέλεια της διοργάνωσης των 7ήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου, αλλά και άλλες τέσσερεις (4)  εκδηλώσεις  για την ίδια περίοδο με αποτέλεσμα  ο κος Καζιάνης να έχει με απευθείας ανάθεση 4 αναθέσεις έργου και εκδηλώσεων στο 7ήμερο των Απόκρεων, συνολικού ύψους 21.100 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Όπως στην περίπτωση του κου Κωνσταντινίδη, ο κος Καζιάνης, δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγεται από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ.  της ΔΕΠΑΔΠ ως συνεργάτης στην διεξαγωγή και υλοποίηση πολιτιστικών, εορταστικών και άλλων εκδηλώσεων, όπως π.χ.  η πρόσφατη απόφαση του Προέδρου της Εταιρίας που ορίζει: «Την ανάθεση της διοργάνωσης κινηματογραφικών προβολών 12 παιδικών ταινιών και 16 ταινιών ενηλίκων από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, συμπεριλαμβανομένης της παραχώρησης των δικαιωμάτων και της μεταφοράς αυτών, στο κινηματοθέατρο Κώστας Γαβράς την περίοδο Φεβρουαρίου – Ιουνίου. στον Καζιάνη Γεώργιο (ΑΦΜ: 101166523, ΔΟΥ: Α’ Περιστερίου), με το ποσό των 7.100,00€ πλέον ΦΠΑ σύμφωνα και με την υποβληθείσα προσφορά του, η οποία κρίνεται αρτιότερη και πλέον συμφέρουσα για την επιχείρηση.» (για να δείτε την απόφαση κάντε κλικ εδώ-9).

Σε ότι αφορά τον κο Καζιάνη Γιώργο και τον κο Κωνσταντινίδη Στέφανο και την διαχρονική συνεργασία τους με την ΔΕΠΑΔΠ και τον Δήμο Περιστερίου, η στήλη θα επανέλθει με ξεχωριστό σημείωμα.

Το συνολικό ύψος δαπάνης για τις αποκριάτικες γιορτές και τα πανηγύρια

Το συνολικό ύψος δαπάνης για τις αποκριάτικες γιορτές και τα πανηγύρια στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου δεν είναι ξεκάθαρο ως προς το ύψος του, αφού υπάρχουν εγκρίσεις δαπανών και απευθείας αναθέσεις του Προέδρου και του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ που αν μη τι άλλο δεν «ταιριάζουν», προκαλώντας σύγχυση για το τι ισχύει και τι όχι… Για τον λόγο αυτό η στήλη παραθέτει τις αποφάσεις που αλίευσε στο Διαύγεια του Δήμου, ελπίζοντας, για την ενημέρωση των δημοτών, ότι δεν έχει υπάρξει κάποιο λάθος έστω και εκ παραδρομής…

Συνολικό ύψος δαπάνης για τις αποκριάτικες γιορτές

α/α Εκδήλωση Ιδιώτης Κόστος σε ευρώ χωρίς ΦΠΑ
1 Διερεύνηση εκδηλώσεων και κατάρτιση του προγράμματος των αποκριάτικων εκδηλώσεων Κωνσταντινίδης Στυλιανός 2.000,00 ευρώ
2 Παροχή catering στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα Κούλουμα  New Step Μ.Ε.Π.Ε. 19.950,00 ευρώ
3 Διοργάνωση διαδραστικών παραστάσεων και αποκριάτικων δρώμενων στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων Πέτρου Αντώνιος 7.800,00 ευρώ
4 Προμήθεια εντύπων με το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων για την πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών Γιώργος Κωστόπουλος Γραφικές Τέχνες Α.Ε.

 

500,00 ευρώ
5 Προμήθεια αποκριάτικων φιγούρων και λαβάρων για τις ανάγκες των αποκριάτικων εκδηλώσεων Μιχαηλίδης Εμμανουήλ 1.200,00 ευρώ
6 Διαχείριση και επιμέλεια των αποκριάτικων εκδηλώσεων Καζιάνης Γεώργιος 11.000,00 ευρώ
7 Λειτουργία και επιμέλεια των αποκριάτικων εργαστηρίων για τα παιδιά Καζιάνης Γεώργιος 4.200,00 ευρώ
8 Διοργάνωση παραστάσεων κουκλοθέατρου στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων Καζιάνης Γεώργιος 2.200,00 ευρώ
9 Διοργάνωση παραστάσεων μάγων στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων Καζιάνης Γεώργιος 3.000,00 ευρώ
10 Διοργάνωση παιδικών δρώμενων για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης με το 1ο Ειδικό Σχολείο Περιστερίου Καζιάνης Γεώργιος 700,00 ευρώ
11 Διοργάνωση δράσεων με τις μασκότ του δήμου στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων  New Step Μ.Ε.Π.Ε. 2.500,00 ευρώ
12 Προμήθεια υλικών για την παρασκευή της μεγαλύτερης λαγάνας Υιοί Γρηγ. Καπλάνη ΟΕ 800,00 ευρώ
13 Μίσθωση καρεκλών, πάγκων και προστατευτικών πλήθους για τις ανάγκες των αποκριάτικων εκδηλώσεων Παν. Γεωργιόπουλος – Γρηγ. Γεωργιόπουλος ΟΕ 1.200,00 ευρώ
14 Διοργάνωση παιδικών θεατρικών παραστάσεων στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων Μαρτάκης Παναγιώτης 4.800,00 ευρώ
15 Διοργάνωση της παιδικής παράστασης «Επιχείρηση Στρουμφίτα» Μαρτάκης Παναγιώτης 3.000,00 ευρώ
16 Λειτουργία παιδότοπου στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων Παναγιωτοπούλου Μαρία 19.000,00 ευρώ
17 Μίσθωση τραμπολίνο στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων Παναγιωτοπούλου Μαρία  6.000,00 ευρώ
18 Διοργάνωση συναυλίας με τον Πασχάλη Αναστασόπουλος Γεώργιος 2.800,00 ευρώ
19 Κάλυψη προσωπικού για τις ανάγκες της Ψηφιακής Παιχνιδούπολης KMS PRODUCTIONS ΙΚΕ 3.200,00 ευρώ
20 Μίσθωση πρόσθετων προστατευτικών πλήθους και εξέδρας για τις ανάγκες των εκδηλώσεων των Κούλουμων Παν. Γεωργιόπουλος – Γρηγ. Γεωργιόπουλος ΟΕ 1.450,00 ευρώ
21 Έγκριση πίστωσης για τη διοργάνωση συναυλίας με την Καίτη Γαρμπή Λάμψη Α.Ε. 9.250,00 ευρώ
22 Διοργάνωση συναυλίας «Η αποκριάτικη Αθήνα και τα τραγούδια της» Ηλιόπουλος Γεώργιος 1.900,00 ευρώ
 23 Προμήθεια αναλώσιμων υλικών για τις ανάγκες των αποκριάτικων εκδηλώσεων ————– 950,00 ευρώ
 24 Προμήθεια κερασμάτων για τη φιλοξενία των αποκριάτικων εκδηλώσεων. ————– 450,00 ευρώ
    Σύνολο 109.850,00 ευρώ

 Επιμύθιο

Για όσους δεν έχουν την γνώση για την πολιτική «Πολιτιστικής Ανάπτυξης» που ακολουθεί εδώ και αρκετά χρόνια η Διοίκησης Παχατουρίδη, να αναφέρουμε ότι τίποτα δεν άλλαξε και ότι η ΔΕΠΑΔΠ για άλλη μία ακόμη φορά συνεχίζει  να παρέχει, αν όχι να ταΐζει πολιτισμό τους κατά τα άλλα «αφελείς» δημότες.

Αυτό βέβαια που εντυπωσιάζει είναι ότι η «ελεημοσύνη» του catering με τις νηστίσιμες μερίδες, θεωρείται από τις διοικήσεις Δήμου Περιστερίου και ΔΕΠΑΔΠ, έν έτι 2020 «παροχή Πολιτισμού» και όχι καταπολέμηση της πείνας, αφού σε δράσεις αυτής της κατηγορίας να κραυγάσει «όχι άλλο κάρβουνο...» θα έχει την απόλυτη συμπαράστασή μας…

Και εις άλλα λοιπόν… αλλά πάντως ο Πολιτισμός δεν τρώγεται…

———–

Υ.Γ.1: Για όποιον έχει όρεξη να κάνει μία απλή βόλτα στις συνοικίες της Πόλης, όπως είναι  η Νέα Ζωή, το Ρουπάκι, κλπ, θα γίνει αάμεσα αντιληπτό ότι ο δήμος τις έχει εγκαταλείψει σε ότι αφορά τις δομές και υποδομές τους.

———-

Υ.Γ.2: Για να προλάβουμε τους όψιμους δικαιωματιστές και υπερασπιστές των προσωπικών δεδομένων, όλα όσα αναφέρονται στο ποιο πάνω κείμενο είναι δημσιευμένα στην επίσημη πλατφόρμα του Διαύγεια και δει στην επίσημη ψηφιακή μερίδα του Δήμου Περιστερίου και της ΔΕΠΑΔΠ.

Νίκος Παρίκος

Μοιραστείτε το:
Tagged