Για τα Μπάζα ….και μόνο… δύο αντιδήμαρχοι έφτασαν στα άκρα…

Δήμοι Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Για τα μπάζα και μόνο δύο αντιδήμαρχοι πολύ μεγάλου δήμου της Δυτικής Αθήνας έφτασαν στα άκρα…  Συγκεκριμένα, όπως ανάφεραν στην στήλη αυτόπτες μάρτυρες,  αντιδήμαρχος, επιφορτισμένος από τον Δήμαρχο του με καθήκοντα «καθημερινής φροντίδας και λειτουργίας του Δήμου», επιχείρησε να εισέλθει με ανοικτό φορτηγό στο οποίο είχαν φορτωθεί τα μπάζα και υλικά κατεδάφισης παλιού περιπτέρου, στο δημοτικό Αμαξοστάσιο, στο οποίο λειτουργεί και ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων ή αλλιώς ΣΜΑ, πιθανόν για να τα εναποθέσει (αδειάσει) σε κάποιο σημείο του χώρου.

Κατά την είσοδο του φορτηγού, στο οποίο κατά την πάγια συνήθειά του επέβαινε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, ο προϊστάμενος του Αμαξοστασίου κος Γ….., επενέβει και δεν επέτρεψε  στο όχημα να κινηθεί πέρα από το φυλάκιο ελέγχου, δηλώνοντας στον εμβρόντητο αντιδήμαρχο, ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πρώτα έλεγχος στο φορτίο των μπάζων και καταστρεμένων υλικών που κουβαλούσε.

Η θέση αυτή του κου Προϊσταμένου του αμαξοστασίου, προκάλεσε πολύ μεγάλο εκνευρισμό στον κο αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, που σε κατάσταση «αμοκ» πέρασε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τον πρώτο, «γενιές 14ρεις, κατά την λαϊκή έκφραση, χρησιμοποιώντας την επονομαζόμενη και «γαλλική» αργκό της ελληνικής γλώσσας.

Σε «βοήθεια» του δοκιμαζόμενου Προϊσταμένου του Αμαξοστασίου, προσέτρεξε ο/η αρμόδιος/α αντιδήμαρχος που επανέλαβε στον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας την αρχική θέση και τοποθέτηση του πρώτου σε ότι αφορά τον έλεγχο του φορτίου μπάζων του εισερχόμενου φορτηγού οχήματος.

Η εξέλιξη των γεγονότων φέρει σε κάτι από παλιά ελληνική εμπορική κινηματογραφική ταινία, με μικρή δόση πολιτικού χουλιγκανισμού της δεκαετίας του ’80. Ένας μαινόμενος αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κατέβηκε από το φορτηγό όχημα και ήλθε εμπρός απ’ αυτό σε προσωπική αντιπαράθεση με τον/ην αρμόδιο/α για το χώρο αντιδήμαρχο, «στολίζοντας» τον/την με κάθε είδους σεξουαλικά και σεξιστικά νοούμενα και υπονοούμενα που στην λαϊκή γλώσσα στις 10 λέξεις έχουν τις 9 με την ρίζα «γ@μ@σ…» και «θα σε γ@μ@σ…».

Η στήλη δεν πληροφορήθηκε για την τελική κατάληξη του «επεισοδίου», σημασία όμως έχει ότι τελικά αρχίζει και φαίνεται ότι ο αντιδήμαρχοι του συγκεκριμένου Δήμου είναι ικανοί… για τα μπάζα… και μόνο…

Για τη ιστορία, ο αναφερόμενος δήμος της Δυτικής Αθήνας είναι ο μοναδικός που έχει δύο αντιδημάρχους με αντικείμενο την «καθημερινότητα της πόλης»…

—————-

Υ.Γ.1: Εάν το μυαλό του αναγνώστη πηγαίνει σε συγκεκριμένο δήμο, όπως και σε συγκεκριμένους αντιδημάρχους, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του και μόνο, με την στήλη να δηλώνει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτό.   

—————-

Υ.Γ.2: Οι λάτρεις των κινηματογραφικών ταινιών με ήρωα τον «χαρακτήρα» του πράκτορα Τζέιμς Μπόντ, θυμούνται ότι μία από τις καλύτερες ταινίες της σειράς ήταν αυτή που είχε τίτλο «Για τα μάτια της και μόνο…». Οι αντιδήμαρχοι και ήρωες της ποιο πάνω ιστορίας φαίνεται εκ των πραγμάτων πλέον ότι έχουν καταλήξει στο «Για τα Μπάζα… και μόνο…»

«Εκδορεύς»

Μοιραστείτε το:
Tagged