Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Λαθροχειρίες της δημοτικής αρχής ενάντια στους κατοίκους

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Η δημοτική αρχή Περιστερίου διακινεί έγγραφο στο οποίο φαίνεται πως δήθεν καμιά από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν είχε καταψηφίσει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για μετατροπή της πλατείας Εθνικής Αντίστασης (απέναντι από τον παλιό ΟΤΕ) σε υπόγειο πάρκινγκ.

Πρόκειται για άλλη μία από τις συνήθεις κουτοπόνηρες λαθροχειρίες της δημοτικής μας αρχής. Συγκεκριμένα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πριν από ένα έτος ακριβώς (Φεβρουάριος 2019) η δημοτική αρχή διά του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Λύκου (όπως ο ίδιος διαβεβαίωνε στην συνεδρίαση) είχε εισηγηθεί απλά και μόνο την κατάργηση παλιάς από δεκαετιών “στα χαρτιά” ρύθμισης σύμφωνα με την οποία ο χώρος προοριζόταν για ανέγερση μητροπολιτικού ναού. Και γι’ αυτό φυσικά καμία δημοτική παράταξη δεν είχε καταψηφίσει.

Καλούμε τους κατοίκους να αντιδράσουν δυναμικά στα σχέδια κατάργησης ενός από τους ελάχιστους δημόσιους χώρους πρασίνου στο κέντρο της πόλης και στην μετατροπή του σε ιδιωτικό πάρκινγκ για την ξενόφερτη πελατεία ιδιωτικών αναψυκτηρίων που επίσης “φιλοξενούνται” σε δημόσιους χώρους όπως π.χ. στην πρώην 1η Παιδική Χαρά λίγα μέτρα πιο πέρα.

Όλοι/ όλες στην συνέλευση των κατοίκων Κυριακή 2/2, 11πμ στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (απέναντι από τον παλιό ΟΤΕ). 

29/1/20

Μοιραστείτε το:
Tagged