1 εκατ. επισκέπτες είχαν οι 422 εορταστικές εκδηλώσεις του ανακοίνωσε ο Δήμος Περιστερίου

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

1 εκατομμύριο επισκέπτες στις 422 δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Περιστερίου

Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι επισκέπτες στη φετινή εορταστική διοργάνωση του Δήμου Περιστερίου που αναδείχθηκε ως “Πόλη πρωτεύουσα στις γιορτές”, κάτι που ενίσχυσε σημαντικά την εμπορική κίνηση!

Μεγάλες εορταστικές συναυλίες, όπως με τη φαντασμαγορική συναυλία στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τη μαγική συναυλία με τον Γιώργο Σαμπάνη, το Street Santa Party στην Αιμιλίου Βεάκη με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Νίκο Μάρκογλου, τη συναυλία στην «Πιο γλυκιά μέρα του χρόνου» με την Josephine και τους Alcatrash, καθώς και την κοπή της μεγαλύτερης Βασιλόπιτας, των 5 τόνων, των 300 τ.μ. και των 35 χιλιάδων κομματιών.

Ο Δήμος Περιστερίου ήταν και φέτος από τους λιγοστούς Δήμους της χώρας που τα πάντα ήταν δωρεάν, όπως carousel, λούνα παρκ, γιορτινά τρενάκια, εορταστικό καραβάκι, “σπίτι του Αϊ Βασίλη” και η ωραιότερη φάτνη σε όλη την Αττική.

Το Περιστέρι καταφέρνοντας σε πείσμα των καιρών να διατηρήσει ζωντανό το χαμόγελο χιλιάδων μικρών και μεγάλων. Από τις 6 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2020, είχαν προγραμματισθεί 422 εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις στην πλατεία του Δημαρχείου – στάση Μετρό “Περιστέρι” με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και μουσικά δρώμενα, με είσοδο ελεύθερη παντού.

Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη φάτνη δημιουργήθηκε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με ειδικό φωτισμό από λέιζερ, μετατρέποντας το Δημαρχιακό Μέγαρο στο πιο φωτεινό και το πιο όμορφο της Αττικής.

Ο εορταστικός φωτισμός εξέπληξε ευχάριστα τους επισκέπτες, με τα εκατοντάδες αστέρια σ’ ολόκληρη την πόλη του Περιστερίου, τόσο στο εμπορικό κέντρο, όσο και στις γειτονιές, δίνοντας ένα χαρμόσυνο μήνυμα.    

Οι εθνικοτοπικοί και σύλλογοι, το χορευτικό τμήμα και οι χορωδίες του Δήμου, που μας χάρισαν συναρπαστικές βραδιές στην κεντρική πλατεία, προσελκύοντας χιλιάδες Περιστεριώτες και όχι μόνο.

Παράλληλα, οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία της πόλης πραγματοποίησαν εορταστικές εκδηλώσεις στο Θέατρο «Πολιτών». Στο Κινηματοθέατρο “Κ. Γαβράς” παρουσιάστηκαν ξεχωριστές παιδικές παραστάσεις, ενώ η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα περιδιάβαινε τις γειτονιές της πόλης μας, με εορταστικές μελωδίες και τα κάλαντα.

Μοιραστείτε το:
Tagged