Η ΔΕΠΑ Δήμου Περιστερίου απαντά στο Vukentra.com περι «υπερ-υπαλλήλων»

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Λάβαμε με e-mail από την ΔΕΠΑΔΠ, Απόφαση του Διοικητικού  Συμβουλίου της στην οποία γίνεται αναφορά στο άρθρο της ιστοσελίδας μας «ΔΕΠΑ Δήμου Περιστερίου: Οι δύο ΥΠΕΡ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, η «παραγωγή ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ως πολιτική προπαγάνδα, και το Περιστέρι…»  και ειδικότερα αναφέρονται εν αρχή τα εξής:

«Θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να απαντήσουμε σε αυτό το δημοσίευμα και να ζητήσουμε την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και των υπαλλήλων και των προσωπικών δεδομένων αυτών, με την ακόλουθη επιστολή μας, προς την ανωτέρω ηλεκτρονική σελίδα περί δυο υπερυπαλλήλων της ΔΕΠΑΔΠ και στην λειτουργία μας που ουδεμία σχέση έχουν με τις διαδικασίες μας και την πραγματικότητα».

———————-

Παραθέτουμε όλη την Απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ, χωρίς περικοπές ή σχόλια  για την ορθή και πλήρη ενημέρωση των αναγνωστών μας.  Το μόνο που θα σχολιάσουμε στο τέλος του παρόντος είναι η αναφορά περί προσωπικών δεδομένων…. (για να δείτε ή διαβάσετε αυτούσια την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ κάντε κλικ εδώ).

Η Απόφαση του ΔΣ της ΔΕΠΑΔΠ

«Σας γνωρίζουμε, σχετικά με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα vukentra, που ήδη σας έχει κοινοποιηθεί, στο οποίο γίνεται αναφορά περί «δυο υπερυπαλλήλων της ΔΕΠΑΔΠ»καθώς και στην λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης, που ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να απαντήσουμε σε αυτό το δημοσίευμα και να ζητήσουμε την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και των υπαλλήλων και των προσωπικών δεδομένων αυτών, με την ακόλουθη επιστολή μας, προς την ανωτέρω ηλεκτρονική σελίδα :

«Κατόπιν δημοσιεύματός σας περί «δύο υπερυπαλλήλων της ΔΕΠΑΔΠ» και περί της λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης, θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να απαντήσουμε  τα ακόλουθα :

Κατ’ αρχάς,καθιστούμε σαφές ότι σύσσωμη η Διοίκηση, στέκεται με σεβασμό και εκτίμηση απέναντι στο σύνολο των εργαζομένων και στο έργο που ο καθένας τους επιτελεί.

Ειδικότερα, καθόσον αφορά τους εργαζόμενους της ΔΕΠΑΔΠ, οι οποίοι επί σειρά ετών καταβάλλουν υπέρτατες προσπάθειες, προκειμένου να παράγεται το έργο που όλοι οι δημότες του Δήμου μας αλλά και όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν, αναγνωρίζουν και απολαμβάνουν, επισημαίνουμε τα παρακάτω:

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ορίσει αρμοδιότητες στο σύνολο των εργαζομένων, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις,  προκειμένου να υλοποιούνται οι σκοποί και οι στόχοι της Δημοτικής Επιχείρησης, βάσει των αποφάσεων που κάθε φορά λαμβάνει το σώμα.

Καθιστούμε σαφές ότι ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιοσε κάθε περίπτωση είναι τα αποφασιστικά όργανα ενώ οι υπάλληλοι τα εκτελεστικά.

Δημόσια συγχαίρουμε και ευχαριστούμε το σύνολο των εργαζομένων της επιχείρησης και τους δηλώσουμε ότι βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους, προκειμένου να κάνουμε το έργο τους ευκολότερο και περισσότερο δημιουργικό.

Παρακαλούμε όλους όσους επιθυμούν να λάβουν γνώση των διαδικασιών και του έργου της επιχείρησης, να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο,οι οποίοι είναι και υπόλογοι για αυτήν και να μην προτρέχουν σε δημοσιεύματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και βεβαίως θίγουν το Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιοτης ΔΕΠΑΔΠ, αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους και σε κάθε περίπτωση πρέπει να τηρούνται όσα ισχύουν περί προσωπικών δεδομένων.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπ’ όψη τις ισχύουσες διατάξεις, που αφορούν το προς συζήτηση θέμα και την σχετική εισήγηση του Προέδρου, μετά από διαλογική συζήτηση

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Ομόφωνα την διαβίβαση της επιστολής, όπως αυτή εμπεριέχεται στην εισήγηση,  σε απάντηση των σχολίων που δημοσίευσε η ηλεκτρονική σελίδα vukentra.

Η παρούσα έλαβε αύξοντα αριθμό  337/2019.»

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΛΛΙΑΦΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

———————–

Σχόλιο του Vukentra.com για προσωπικά δεδομένα

Πληροφοριακά και χωρίς καμία διάθεση αντιδικίας ως πρός τους αποστολείς της ποιό πάνω απόφασης θέλουμε να σημειώσουμε  τα εξής σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα εργαζομένων και πολιτικών:

«Σύμφωνα με δικαστικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου, αλλά και του ΣτΕ, ότι δημοσιεύετε στις επίσημες διαδικτυακές πλατφόρμες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όπως και σε κάθε ελεύθερο σε ανάγνωση έντυπο ή ηλεκτρονικό χώρο (εφημερίδες, περιοδικά και Social Media) δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα που να χρίζουν ιδιαίτερης κατά νόμο προστασίας, εκτός των περιπτώσεων που η πρόσβαση στους χώρους αυτούς είναι αυστηρά καθορισμένη σε συγκεκριμένα πρόσωπα που καθορίζονται με βάση την ιδιωτικότητα του ιδιοκτήτη-διαχειριστή τους.» Για όποιον δεν κατανοεί το γεγονός, απλώς να επαναλάβουμε ότι και η «δόξα» έχει  και το κόστος της…

Vukentra.com

ΔΕΠΑ Δήμου Περιστερίου: Οι δύο ΥΠΕΡ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, η «παραγωγή ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ως πολιτική προπαγάνδα, και το Περιστέρι…

Μοιραστείτε το:
Tagged