Αυστραλία: Πύθωνας 5 μέτρων άρπαξε 4χρονο

Άγρια Φύση Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

Στιγμές πραγματικού τρόμου έζησε οικογένεια στην Αυστραλία όταν ένας τεράστιος πύθωνας άρπαξε ένα 4χρονο αγοράκι από το πόδι και άρχισε να το τραβάει στους θάμνους. Συγκεκριμένα, η οικογένεια Τόμσον απολάμβανε ένα ηλιόλουστο απόγευμα στο σπίτι τους στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, όταν ξαφνικά άκουσαν τον τετράχρονο γιο τους να ουρλιάζει, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό 7News. Ένας τεράστιος πύθωνας 5 μέτρων είχε αρπάξει το πόδι του μικρού παιδιού και προσπαθούσε να τραβήξει το νήπιο μέσα στους θάμνους.

Αμέσως, ο πατέρας του 4χρονου αγοριού έτρεξε στο γιο του και χτύπησε το τεράστιο φίδι στο κεφάλι. «Το φίδι τον άφησε, που ήταν κάτι καλό. Αλλά όταν έγινε, ο πύθωνας κουλουριάστηκε κι έπεσε καταπάνω στο παιδί, τυλίγοντας το δεξί του πόδι», ανέφερε ο Έβαν Τόμσον, πατέρας του 4χρονου παιδιού. «Τότε ο πύθωνας άρχισε να τραβάει το γιο μου μακρύτερα και μπορούσα να δω ότι το ερπετό είχε προκαλέσει μια μεγάλη πληγή στο πόδι κι άλλη μία στο χέρι του παιδιού», ανέφερε ο θαρραλέος πατέρας.

Τότε ο Έβαν άρπαξε τα σαγόνια του φιδιού και τα λύγισε προς τα πίσω. Ο πύθωνας άφησε το παιδί, που προσπάθησε να ξεφύγει από το ερπετό, αλλά το φίδι δεν το έβαλε κάτω και ξαναεπιτέθηκε. «Έπρεπε να αρπάξω το φίδι από την ουρά και να το πετάξω όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον μικρό Κλίφορντ, γιατί ο πύθωνας επιχειρούσε διαρκώς να αρπάξει το παιδί», συνέχισε ο πατέρας. Στο τέλος, ο Έβαν με τη βοήθεια ενός φίλου σκότωσε το επιθετικό ερπετό.

Πηγή: defence-point.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged