Συμμαχία για το Αιγάλεω: Νέος Γραμματέας ο Γιώργος Στεφανάκος

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Με τη σύγκληση της γενικής συνέλευσης των μελών της και την επιλογή της οργανωτικής γραμματείας της, η δημοτική παράταξη “Συμμαχία για το Αιγάλεω” με επικεφαλής τον Γιάννη Γκίκα, εξέλεξε ως νέο Γραμματέα της τον Γιώργο Στεφανάκο, Διδάκτορα Ιστορίας και εκπαιδευτικό.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του, ξεκινά και επίσημα η νέα λειτουργία των επιτροπών εργασίας της δημοτικής παράταξης, καθώς ορίστηκαν οι υπεύθυνοι του κάθε τομέα, μετά από τον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων.

Συγκεκριμένα, υπεύθυνος Παιδείας και Αθλητισμού αναλαμβάνει ο Ανδρέας Δούμας, Καθαριότητας και Καθημερινότητας ο Μπάμπης Κεσσίδης, Πρασίνου και Κοινωνικού Περιβάλλοντος οι Έλενα Τρέπα-Στελιος Ψωνης, Πολιτιστικών Δομών και Παραγωγής Πολιτισμού ο Φανης Κοντοχρηστος, Σχεδίασης και Προγραμματισμού Τεχνικών Έργων ο Νίκος Καλατζής, Κοινωνικής Πολιτικής οι Πόπη Καραμπίνη-Θαλεια Χατζηγαβριηλ, Οικονομικών και Προγραμματισμού ο Ιωάννης Χαρχαλάκης και Πολιτικής Προστασίας ο Στέφανος Σπανέας.

Βιογραφικό Γραμματέα

Ο Γιώργος Στεφανακος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω, όπου κατοικεί και εργάζεται μέχρι σήμερα. Ειναι Μανιάτης στην καταγωγή και έχει τρία παιδιά. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Διδακτική της Ιστορίας (MA). 

Ακολούθως εκπόνησε και ολοκλήρωσε τη Διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το 2007 είναι Διδάκτωρ Ιστορίας και Διδακτικής της Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διδάξει για πολλά χρόνια στο 7ο και στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω και σήμερα είναι Διευθυντής του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου ´´Η Πετραία Μάνη´´, έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών εργασιών και έχει λάβει μέρος σε πολλά διεθνή συνέδρια, ενώ έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση.

Μοιραστείτε το:
Tagged