Αστυνομικός και Καθηγήτρια συνελήφθησαν για τον βιασμό παιδιού

Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

Σε βάρος της καθηγήτριας και του αστυνομικού ασκήθηκαν 60 κατηγορίες

Οι φωτογραφίες ενός παντρεμένου ζευγαριού γυμνού μαζί με ένα παιδί συμπεριλαμβάνονταν στα αντικείμενα που κατάσχεσαν οι Αρχές στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ. Ένας βοηθός σερίφη και μια καθηγήτρια γυμνασίου συνελήφθησαν αυτή την εβδομάδα, κατηγορούμενοι για βιασμό παιδιού και πορνογραφία.

Σύμφωνα με το FOX, συνελήφθησαν ο 44χρονος Dennis Perkins και η σύζυγός του Cynthia Perkins, 34 ετών. Ο άντρας έχασε αμέσως τη δουλειά του, ενώ η γυναίκα παραιτήθηκε από τη θέση της ως καθηγήτρια, αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Είναι μια θλιβερή ημέρα για εμάς, για όλες τις δυνάμεις επιβολής της τάξης, όταν συλλαμβάνεται ένας από εμάς», δήλωσε ο σερίφης Jason Ard σε μια δήλωσή του. «Αλλά όπως έχω πει και στο παρελθόν, κανένας δεν είναι πάνω από τον νόμο», συνέχισε.

Σε βάρος του παντρεμένου ζευγαριού ασκήθηκαν 60 κατηγορίες για πορνογραφία που αφορά παιδί κάτω των 13 ετών, καθώς και κατηγορίες για βιασμό, ανέφεραν οι Αρχές.

Ο Dennis Perkins κατηγορείται και για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης διότι φέρεται να πέταξε το κινητό του σε ένα ποτάμι όταν συνειδητοποίησε ότι οι ερευνητές ήταν κοντά στη σύλληψή του, την ώρα που βρισκόταν σε ένα ταξίδι για ψάρεμα, δήλωσε μια πηγή στο FOX 8.

Η έρευνα για τις πράξεις του ζευγαριού ξεκίνησε έπειτα από μια πληροφορία και παραμένει άγνωστος ο αριθμός τω παιδιών – θυμάτων του ζευγαριού. Ο άντρας μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης και του επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η σύζυγός του κρατείται και της έχει επιβληθεί εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Πηγή: newsbeast.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged