Καλογερόπουλος Δημήτρης: Μεγάλη αποδοχή του Αιγαλεώτη υποψηφίου από τους πολίτες του Καματερού και του Αιγάλεω

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 4 Ιουλίου ο κος Καλογερόπουλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων του και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, απ’ όλους τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας, στο Άλσος του Αιγάλεω στο Αναψυκτήριο Πατινάζ οδός Μυκηνών.

—————————-

Συνεχίζει τις επαφές του με τους πολίτες του Δυτικού Τομέα Αθήνας, ο Αιγαλεώτης υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, γνωρίζοντας τεράστια αποδοχή.

Στις 2 Ιουλίου πλήθος φίλων και υποστηρικτών του, αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες, συγκεντρώθηκαν στο αναψυκτήριο ΑΤΤΑΛΟΣ, στο Καματερό, επιδοκιμάζοντας την υποψηφιότητα του. Μιλώντας στους συγκεντρωμένους φίλους του και πολίτες, ο κος Καλογερόπουλος τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, προβλήματα που αφέθηκν να ταλαιπωρούν δήμο και δημότες, τα 4.5 χρόνια που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε.

Στους παρεβρισκόμενους έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, η βαθειά γνώση του κου Καλογερόπουλου γη βαθειά γνώση των προβλημάτων της περιοχής τους από τον ομιλούντα υποψήφιο, όπως και οι προτάσεις του για την επίλυσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο κος Καλογερόπουλος, γεννημένος στο Αιγάλεω και μόνιμος κάτοικός του, έχει βαθειά γνώση των προβλημάτων του Δυτικού Τομέα Αθήνας, έχοντας θητεύσει για δύο αυτοδιοικητικές περιόδους δήμαρχος Αιγάλεω, κατά την διάρκεια των οποίων το αναμόρφωσε και ακόμη μακρά θητεία σε αυτοδιοικητικές θέσεις της ΚΕΔΕ και ΕΝΑΕ.

Οι φίλοι του, που τον άκουσαν με ευλάβεια, έδωσαν νέο ραντεβού με τον κο Καλογερόπουλο, μετα τις εκλογές, με την ιδιότητα πλέον του Βουλευτή.

Ενημέρωση: Σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 4 Ιουλίου ο κος Καλογερόπουλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων του και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, απ’ όλους τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας, στο Άλσος του Αιγάλεω στο Αναψυκτήριο Πατινάζ οδός Μυκηνών. 

Μοιραστείτε το:
Tagged