Ουρανία Ν. Σαγιάκου: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται! Ο Αλέξης Τσίπρας φεύγει

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

*της Ουρανίας Ν. Σαγιάκου

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου αποτελούν μια ιστορική πρόκληση. Το εκλογικό σώμα καλείται να κάνει μια επιλογή προοπτικής. Να επιλέξει σε ποιο δρόμο θέλει να κινηθεί η Ελλάδα από εδώ και έπειτα.

Από την μία έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα. Μέσα σε 4,5 χρόνια ο απερχόμενος πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του, πέτυχαν το ακατόρθωτο! Από εκεί που το 2014, η χώρα έμπαινε σταδιακά σε μια κανονικότητα, με περιορισμό των δημόσιων δαπανών, θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων και σημαντικές ενέργειες μείωσης της έμμεσης φορολογίας, από την κυβέρνηση Σαμαρά, οδηγηθήκαμε μέσα σε ένα βράδυ με το δημοψήφισμα στα αρχικά στάδια της κρίσης.

Ο κ. Τσίπρας, με λαϊκισμό και δημαγωγία, επιχείρησε να ξεγελάσει τους πολίτες. Έφερε τον διχασμό των Ελλήνων, μίλησε για “ηθικά πλεονεκτήματα” της “πρώτης φοράς Αριστερά” και όταν όλα αυτά έγιναν αέρας μπροστά στο “σε όλα ΝΑΙ” στην τρόικα που μετονομάστηκε σε Θεσμούς, ήρθε το πολωτικό σύνθημα “εμείς με τους πολλούς εσείς με τις ελίτ”. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που με τόσο εξόφθαλμο τρόπο επιχείρησε την επαναφορά των διαχωριστικών γραμμών μεταξύ των Ελλήνων.

Από την άλλη η πολιτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Πρόταση και πρόγραμμα με σχέδιο, όραμα, ειλικρίνεια και προοπτική για το αύριο. Σήμερα, μπροστά στην πόλωση που προσπαθεί να επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία είναι  επιλογή ενότητας, ευθύνης και προοπτικής.

Ο πρόεδρος μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μακριά από το κύμα των λαϊκιστικών υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα μιλά με ρεαλισμό για την Πατρίδα της επόμενης ημέρας. Είναι έτοιμος και είμαστε έτοιμοι, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, με την ψήφο εμπιστοσύνης των Ελλήνων, για να διορθώσουμε τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσε στη χώρα η διακυβέρνηση των 4,5 χρόνων του κ. Τσίπρα.

Κοντολογής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται! Ο Αλέξης Τσίπρας φεύγει… Και η μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα συμβεί στις 7 Ιουλίου, είναι η ώρα για να ενώσουμε πραγματικά τους Έλληνες. Είναι η ώρα να αφήσουμε στο παρελθόν τον διαχωρισμό της κοινωνίας και τον διχασμό των Ελλήνων που προκάλεσαν οι φωνές τύπου Πολλάκη, αντικρίζοντας με ελπίδα και αξιοπρέπεια το αύριο για να γίνουμε ξανά μια κανονική χώρα.

*Η Ουρανία Ν. Σαγιάκου είναι δικηγόρος, υποψήφια δυτικού Τομέα Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία

Μοιραστείτε το:
Tagged