Όπως πάντα πολύ σταθερός στις απόψεις του ο Τσίπρας: «Σπάει» το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Πολιτικοί
Μοιραστείτε το:

Το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, που ο ίδιος είχε βάλει εδώ και πολλούς μήνες για όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα «σπάσει» ο Αλέξης Τσίπρας! Ο ίδιος μάλιστα ανακοίνωσε πως θα εμφανιστεί στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου το βράδυ της Τρίτης.

«Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον», έγραψε στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Τσίπρας αποκαλύπτει γιατί «σπάει» το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ -Ο λόγος που το κάνει και ο διάλογος που τον
έπεισε
Μάλιστα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ποιος τον έπεισε να πάρει αυτή την απόφαση που πάει κόντρα σε δική του απόφαση για να μην εμφανίζονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Ο Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, έκανε γνωστό μέσω του Facebook τον λόγο που τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να εμφανιστεί στο ΣΚΑΪ. Οπως ισχυρίζεται ο ίδιος ένας άνδρας γύρω στα 60, ο ο οποίος του το πρότεινε στην προεκλογική ομιλία που είχε ο πρωθυπουργός στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο Τσίπρας πως «Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί». Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…». Του είπα δεν έχεις άδικο. Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.”.

Η εξήγηση του Αλέξη Τσίπρα

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook για τον λόγο που αποφάσισε να εμφανιστεί στον ΣΚΑΪ:

«Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας. Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος. Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται. Η προγραμματική αντιπαράθεση όμως, δε θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί». Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…». Του είπα δεν έχεις άδικο. Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged