Χρήστος Παπαστεργίου: Απαιτείται σωστός προγραμματισμός κ. Τζιτζικώστα

Περιφέρειες
Μοιραστείτε το:

Σήμερα  η διοίκηση της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ο κ. Τζιτζικώστας έκαναν γνωστό σε όλους ότι έχουν την  αρμοδιότητα συντήρησης του περιφερειακού δρόμου της Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να “αλλάξουν τα φώτα” των οδηγών και των συνεπιβατών τους μιας και αποφάσισαν να κάνουν αλλαγή, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, τις επί μακρόν καμένες λάμπες και ταυτόχρονα να πραγματοποιήσουν σημειακές παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης, με ελλιπέστατη ενημέρωση, με αποτέλεσμα να πάθει “ασφυξία” η περιφερειακή οδός και η κίνηση των οχημάτων να πραγματοποιείται σημειωτόν.

Σε όλα τα στοιχειωδώς πολιτισμένα κράτη είναι γνωστό ότι αυτές οι εργασίες πρέπει να πραγματοποιούνται νυχτερινές ώρες για καλύτερη αποτελεσματικότητα και ποιότητα του έργου, για να μην χάνονται εργατοώρες και να μην υπάρχει ταλαιπωρία των οδηγών και των συνεπιβατών τους.

Όσο και να προσπαθεί όμως ο κ. Τζιτζικώστας να κρύψει την ανυπαρξία σωστού προγραμματισμού και  έργου  τόσο θα αποκαλύπτεται. Γνωρίζουν όλοι όσοι διέρχονται τους δρόμους της περιφέρειας την κατάσταση των δρόμων, την κακή συντήρηση και την έλλειψη φωτισμού ακόμη και σε κεντρικές αρτηρίες όπως πχ Χαλκηδόνας -Θεσσαλονίκης, κλπ
Η περιφερειακή οδός χρειάζεται συνολικές, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις ώστε να καταστεί ένας ασφαλής και ποιοτικός δρόμος. Χρειάζεται να υπάρχει  όμως σχέδιο, μελέτη, προγραμματισμός και βούληση κάτι που δεν διαθέτει η σημερινή περιφερειακή αρχή.

Γι’ αυτό χρειάζεται περιφερειάρχης που θα έχει στην σκέψη του και θα εργάζεται για την Κεντρική Μακεδονία. Για τα προβλήματά της και την λύση τους. Για  την ανάπτυξη και την προοπτική της. Στο λίγο όμως διάστημα που τους απομένει, μέχρι τις εκλογές, ας κάνουν τα αναγκαία και απολύτως απαραίτητα χωρίς να δημιουργούν απώλειες εσόδων, χρόνου και ταλαιπωρία σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Χρήστος Παπαστεργίου,

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Μοιραστείτε το:
Tagged