Χιλιάδες επισκέπτες και εξαίρετοι μουσικοί της τζαζ στο 8ο jazz στο Πάρκο

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Μια μοναδική βραδιά τζαζ, όπου μελωδία, ρυθμός και αρμονία ενώθηκαν σε έναν απαράμιλλο συνδυασμό προσωπικής έκφρασης και αυτοσχεδιασμού, έζησαν οι επισκέπτες του 8ου jazz στο Πάρκο που πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον.

Ο Γιώργος Τρανταλίδης στην καλλιτεχνική διεύθυνση με μια πλειάδα εξαίρετων μουσικών της τζαζ, κατάφεραν να εκφράσουν, να τραγουδήσουν και να απελευθερώσουν με τον καλύτερο τρόπο συναισθήματα και μουσικές ιδέες, καθηλώνοντας τους χιλιάδες θαυμαστές της jazz που κατέκλυσαν, κυριολεκτικά, το χώρο.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Για μια ακόμα χρονιά στον υπέροχο χώρο του Πύργου Βασιλίσσης, απολαύσαμε μια ιδιαίτερη μουσική, όπου ο ήχος των οργάνων αλλά και η φωνή χρησιμοποιούνται με έναν ξεχωριστό τρόπο. Το 8ο jazz στο Πάρκο είναι η συνέχεια ενός φεστιβάλ που έκανε τα πρώτα του βήματα το 2010 και με την αγάπη, το μεράκι των συμμετεχόντων αλλά και τη συμμετοχή του κόσμου, αναδείχθηκε σε ένα από τα σπουδαιότερα jazz φεστιβάλ στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Ιωάννη Σερπιέρη για την παραχώρηση του χώρου, τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Γιώργο Τρανταλίδη, τους εργαζόμενους του Δήμου και όλους όσοι συμβάλλουν διαχρονικά στη, διαρκώς αυξανόμενη, επιτυχία του Φεστιβάλ».

Μοιραστείτε το:
Tagged