ΥΓΕΙΑ: Ανανέωση του χορηγικού προγράμματος στήριξης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για μια ακόμη τετραετία

Αθλητισμός
Μοιραστείτε το:

Το ΥΓΕΙΑ, ανακοίνωσε την ανανέωση του χορηγικού προγράμματος στήριξης των αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για μια ακόμη τετραετία, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στήριξης του ΥΓΕΙΑ περιλαμβάνει δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών όλων των αθλητών που υποστηρίζει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία και χειρουργικές επεμβάσεις. Στόχος του προγράμματος είναι να ενισχύσει την προετοιμασία των αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι το 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΥΓΕΙΑ, ήδη από το 2018, στηρίζει ενεργά τις προσπάθειες των αθλητών καλύπτοντας δωρεάν τις υγειονομικές τους ανάγκες, ως Υπερήφανος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία αυτή, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης αναφέρει: «Μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζουμε, επιδιώκουμε να βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στην κοινωνία, όχι ως παρατηρητής, αλλά ως αναπόσπαστο τμήμα της. Η κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που μπροστά στα μάτια ολόκληρου του κόσμου σηκώνουν περήφανα την Ελλάδα ψηλά, όπως έκαναν και πρόσφατα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο 2020, αποτελεί ουσιαστικό δείγμα της κουλτούρας μας που αναδεικνύει τον διαχρονικό ρόλο του ΥΓΕΙΑ, ως ενεργός εταιρικός πολίτης».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής,  κ. Σπύρος Καπράλος, τόνισε: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα τη συνέχιση της συνεργασίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με το ΥΓΕΙΑ έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Η στήριξη του ΥΓΕΙΑ στους αθλητές της Προολυμπιακής ομάδας για το Τόκιο ήταν έμπρακτη και ήταν πολλές οι περιπτώσεις που αθλητές και αθλήτριες χρησιμοποιήσαν τις εξαιρετικές υπηρεσίες του, είτε για δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, είτε για νοσηλεία και χειρουργικές επεμβάσεις. Και με την ευκαιρία αυτή, θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες όλων των μελών της ομάδας, προς εσάς αγαπητέ Πρόεδρε αλλά και προς το εξαιρετικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για όλα όσα κάνατε για τους αθλητές μας».

Μοιραστείτε το:
Tagged