Τραγικό τέλος για το ζεύγος Θ.Παπαχαραλάμπους – Σκοτώθηκαν και οι δύο σε τραγικό τροχαίο που προκάλεσε η σύζυγος

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Το δυστύχημα  στο οποίο βρήκε το θάνατο το ζεύγος Θ.Παπαχαραλάμπους, συνέβη, στο 37ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες  αλλά και  τις καταγραφές του συμβάντος από την τροχαία εθνικών οδών, η ηλικιωμένη σύζυγος  του πασίγνωστου στην πόλη επιχειρηματία και  σχολάρχη Θ. Παπαχαραλάμπους, οδηγώντας το οικογενειακό αυτοκίνητο τους, εισήλθε σ’αυτό, οδηγώντας ανάποδα στην εθνική, προς την Αθήνα… και συγκρούσθηκε μετωπικά με μοτοσυκλετιστή που ταξίδευε κανονικά προς Κόρινθο.

Από την πολύ σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε η οδηγός του οχήματος και ο μοτοσυκλετιστής, ενώ ο συνεπιβαίνων στην θέση του συνοδηγού σύζυγός της, αν και μεταφέρθηκε άμεσα σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του..

Το ζεύγος Θ. Παπαχαραλάμπους, έφυγε με αυτό τον τραγικό τρόπο από τη ζωή, αφού πρώτα είχαν βιώσει την οδύνη του αιφνίδιου θανάτου του γιού τους… Σπύρου, από βιολογικά αίτια…

Ο Θεόδωρος Παπαχαραλάμπους, κυριάρχησε  στα εκπαιδευτικά και επιχειρηματικά πράγματα της πόλης του Περιστερίου, ως σχολάρχης ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου, για περισσότερα από 40 χρόνια..

Ίδρυσε και  ανέπτυξε  τα «Εκπαιδευτήρια Παπαχαραλάμπους» που στην ολοκλήρωσή τους παρείχαν καθετοποιημένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες λειτουργώντας «νηπιαγωγείο, δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο». Στη δεκαετία του ’90  υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, κατακτώντας τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, στις εκλογές που συμμετείχε

Δείτε στην συνέχεια την περιγραφή του τραγικού δυστυχήματος

——————

Τρεις νεκροί στην Αθηνών – Κορίνθου σε τραγικό δυστύχημα στο ύψος των Μεγάρων

Μοιραίο τόσο για την ίδια, τον συνοδηγό της, όσο και για έναν μοτοσικλετιστή αποδείχθηκε το λάθος ηλικιωμένης οδηγού, η οποία εισήλθε από την αντίθετη κατεύθυνση στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο 37ο χιλιόμετρο, στο ύψος των Μεγάρων, προκαλώντας σοκαριστικό τροχαίο.

Όπως αναφέρει το korinthostv, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία ηλικιωμένη γυναίκα μπήκε ανάποδα στην Εθνική οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο και συγκρούστηκε σφοδρά με μηχανή της οποίας ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους ο οδηγός της μοτοσυκλέτας και η οδηγός του αυτοκινήτου. Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο συνοδηγός, που όμως δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο σημείο εκείνο της εθνικής οδού, προς Κόρινθο, όπου έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες, για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο, έκλεισε για ώρα ο δρόμος. Η μοτοσικλέτα διαλύθηκε.

Μοιραστείτε το:
Tagged