Το «χαμστεράκι» της VoxPop και οι δημοσκοπήσεις που «σκότωσαν» τον Αλέξη…(Βίντεο)

Δημοσκοπήσεις
Μοιραστείτε το:

VoxPop και τα παιδιά στα κάγκελα – Ξαφνικά πέταξε πάνω από τα κεφάλια μας ένα νομιστεράκι που έμοιαζε με Τσακαλώτο

Ξαφνικά πέταξε πάνω από τα κεφάλια μας ένα νομιστεράκι που έμοιαζε με Τσακαλώτο αλλά τελικά μπορεί να ήταν οι άλλοι γιατί εμείς είμαστε με τους άλλους που όμως δεν είναι με μας και γι΄αυτό πρέπει να ήταν δύο τα νομιστεράκια αλλά στο τέλος έγινε μια σύντμηση της υπερευαισθησίας του εκλογικού σώματος σε συνδυασμό με μια ληγμένη παρτίδα αντιηλιακών της οποίας δεν υπολογίσαμε τον δείκτη προστασίας με αποτέλεσμα να πέσουμε 10 μονάδες έξω.

«Κάναμε λάθος στην αυτοτοποθέτηση Αριστερά – Δεξιά. Βάλαμε μεταβλητές ελέγχου όπως την πίστη στο Θεό,»

«Όλες μας οι μεταβλητές ελέγχου μας έδειχναν ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό (σ.σ. το λάθος). Κάναμε λάθος στην…αυτοτοποθέτηση Αριστερά – Δεξιά. Βάλαμε μεταβλητές ελέγχου όπως την πίστη στο Θεό….. 10% του κόσμου αποφάσισε το Σάββατο και τη Κυριακή τι θα ψηφίσει. Εδώ έχουμε μια συμμετοχή, την αποχή. Βλέπουμε ότι ίσως οδεύουμε σε αμερικανοποίηση της συμμετοχής που σημαίνει ότι “σώματα” να φωτίζονται στη μια εκλογική αναμέτρηση και “σώματα” να φωτίζονται στην άλλη εκλογική αναμέτρηση».

Ω! Πρόκειται για βαριά περίπτωση αλλά είναι χαρακτηριστική του τρόπου που ο Τσίπρας επιλέγει τους συνεργάτες του. Ο Σκλιας της VoxPop είναι ένα μικρό παράδειγμα των ανθρώπων που μας κυβερνούν 4 χρόνια τώρα και οι οποίοι πλέον τρέμουν το εδώλιο της Δικαιοσύνης-τίποτε λιγότερο.

Κι αυτό γιατί διαπιστώνουν ότι οι χορηγοί αποσύρουν τον Πρόεδρο Πάκη από την στήριξη του Τσίπρα με αποτέλεσμα κρύος ιδρώτας να λούζει τα κυβερνητικά στελέχη. Οι βαρόνοι που στήριξαν τον Τσίπρα έχουν μία διαχρονικά αλάνθαστη αρχή:

-Πάντα με το γκουβέρνο…

Ο Τσίπρας πλέον τους είναι άχρηστος και αυτό που μένει είναι να δούμε εάν θα ρισκάρουν ένα μακελειό μεταξύ τους για να γλιτώσουν κάποιους από τους σημερινούς υπουργούς ακόμη και από τα ισόβια δεσμά…

Πηγή: kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το:
Tagged