Τι φοβάται ο «άνδρας»; Έβδομη αναβολή στη δίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το «γ@μ… η μάνα σου» στον Σπανούλη

Αθλητισμός
Μοιραστείτε το:

Άνδρας και μάλιστα γεναίος, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει τις ευθύνες του, αλλά δεν τον αφήνουν οι γιατροί, αφού του συνέστησαν διήμερη κλινήρη ανάπαυση που όλως τυχαίως συνέπεσε  με την 7η κατά σειρά ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης του για τα όσα θλιβερά εκστόμισε κατά ζωντανών και νεκρών προσώπων, στενών συγγενών του Βασίλη Σπανούλη, στους τελικούς μπάσκετ του 2015 στο ΟΑΚΑ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Νέα αναβολή πήρε η δίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το περιστατικό του 2015 με τον Βασίλη Σπανούλη, αυτή τη φορά λόγω ασθένειας του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η δίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο 7ο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας (7/10) αναβλήθηκε για έβδομη φορά.

Η συνήγορός του προσκόμισε ιατρικό πιστοποιητικό από τον Ευαγγελισμό το οποίο συνιστούσε διήμερη ανάπαυση στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και έτσι η δίκη πήρε νέα αναβολή για τις 13 Ιανουαρίου του 2020.

Να σημειωθεί ότι η αρχική δικάσιμος για το περιστατικό της 2/5/2015 και της φραστικής επίθεσης προς τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη (Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 66-77 στο ΟΑΚΑ) ήταν η 23/9/2016. Έκτοτε έχει αναβληθεί μία φορά λόγω απουσίας μαρτύρων και άλλες πέντε φορές λόγω παρελεύσεως ωραρίου δικαστικών γραμματέων.

Πηγή: sport24.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged