Τζένιφερ Λόπεζ: Με sexy μαύρα εσώρουχα αδιανόητα «προκλητική» και επιθυμητή

LifeStyle
Μοιραστείτε το:

H Τζένιφερ Λόπεζ με μαύρα εσώρουχα κόβει την ανάσα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη Τζένιφερ Λόπεζ να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό και να καθηλώνει τους φανατικούς θαυμαστές της.

Η 52χρονη σταρ, έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως την κοινή γνώμη αλλά έχει μονοπωλήσει και το ενδιαφέρον της showbiz, τόσο με τα καλλιτεχνικά της επιτεύγματα, όσο και με την προσωπική της ζωή. Πρόσφατα, μάθαμε για την επανένωσή της με τον Μπέν Άφλεκ, επομένως οι φανατικοί θαυμαστές της δεν έχουν σταματήσει να ακολουθούν κάθε της κίνηση.

Αυτή τη φορά η Λόπεζ ενθουσίασε τους followers της στα social media με μια σειρά φωτογραφιών. Το ιδιαίτερο σε αυτή την ανάρτησή; Τα sexy εσώρουχα που αποφάσισε να φορέσει. Η σέξι και άκρως γοητευτική ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε το Instagram να παραλύσει με αυτή της την ανάρτηση.

Η φωτογράφιση αυτή βέβαια αξίζει να σου πούμε πως έγινε για χάρη της καμπάνιας γυαλιών spring-summer 2022 του οίκου Dolce&Gabbana. Ο Mert & Marcus φωτογράφισε τη Λόπεζ μαζί με το μοντέλο David Gandy.

Στις φωτογραφίες φόρεσε μαύρα σέξι εσώρουχα και οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι φρόντισαν να δείξουν με τα αμέτρητα σχόλια και likes τον ενθουσιασμό τους.

Πηγή: bovary.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged