Σεπόλια: Νέες συλλήψεις για την φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης

Δικαιοσύνη
Μοιραστείτε το:

Τον «Μιχάλη» αναζητεί η ΕΛΑΣ

Τον «κύριο Μιχάλη» κατονόμασε το ανήλικο κορίτσι στην πρώτη του κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου στην Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων ως το άτομο που την συνόδευε στα οχήματα των πελατών.

Καθημερινές έχουν γίνει πλέον οι συλλήψεις που αφορούν στην υπόθεση με τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στα Σεπόλια, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα το μέγεθος του μαρτυρίου που περνούσε το μικρό αυτό κοριτσάκι.

Οι Αρχές  έχουν προχωρήσει ήδη σε τέσσερις συλλήψεις ανδρών που κατηγορούνται ότι βίασαν το ανήλικο κορίτσι επί πληρωμή μια ή και περισσότερες φορές. Παράλληλα, κοντά στην ταυτοποίηση του «Μιχάλη», του άντρα που φέρεται να συνόδευε τη 12χρονη στα «ραντεβού» που της κανόνιζε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, βρίσκονται οι Αρχές. Ο ρόλος του θεωρείται κρίσιμος, καθώς όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, δεν αποκλείεται να αποκαλύψει και άλλα ανήλικα θύματα, πέρα από τη 12χρονη.

Τον «κύριο Μιχάλη» κατονόμασε το ανήλικο κορίτσι στην πρώτη του κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου στην Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων ως το άτομο που την συνόδευε στα οχήματα των πελατών.

Τέταρτη σύλληψη και έρχονται κι’ άλλες…

Στη σύλληψη ενός ακόμη τέταρτου άντρα που κατηγορήθηκε ότι συνευρέθηκε τουλάχιστον μία φορά έπειτα από διαδικτυακό ραντεβού με τη 12χρονη προχώρησαν αργά χθες οι αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για έναν 36χρονο άντρα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα το Σαββάτο, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 33χρονου άντρα, ενώ άλλοι δύο, ένας 36χρονος από την Αθήνα και ένας 35χρονος από το Καζακστάν -και οι δύο άνεργοι, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στενεύει ο κλοιός και για άλλους, αφού φαίνεται να έρχονται και νέα εντάλματα σύλληψης, μπορεί και μέσα στην ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τους παραπάνω για την υπόθεση κρατούνται ήδη ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος, Γιάννης Σοφιαννίδης.

«Ίσως έχουμε την πιο σκληρή καταγεγραμμένη μορφή παιδεραστίας»

Για την φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια μίλησε ο πρόεδρος των Ποινικολόγων, Γιάννης Γλύκας.

«Έχουμε απ’ ό,τι φαίνεται κάτι πολύ σοβαρό και οργανωμένο, οι διώξεις είναι πολύ σοβαρές… έχουμε κάτι πρωτόγνωρο για την ελληνική κοινωνία το οποίο αποτυπώνεται και ίσως έχουμε την πιο σκληρή καταγεγραμμένη μορφή παιδεραστίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος, Γιάννης Γλύκας.

Ερωτώμενος για την πιθανή ποινή των κατηγορουμένων με βάση τα έως τώρα στοιχεία, ο κ. Γλύκας απάντησε: «Στη χώρα μας όταν συμπληρώσεις το μεγαλύτερο τμήμα από την ποινή σου έχεις δυνατότητα να υποβάλλεις αίτημα αποφυλάκισης, προϋποθέτει βέβαια να έχεις βελτιωθεί».

Τόνισε πως στην περίπτωση των παιδόφιλων δεν ισχύει καμία βελτίωση καθώς αποτελεί «πάθηση, μη ιάσιμη».

«Στην περίπτωση του πρώτου κατηγορουμένου, εάν ισχύουν όσα λέγονται, είναι αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας καθείρξεως, δηλαδή τουλάχιστον 18 χρόνια μέχρι και 20» εξήγησε ο ποινικολόγος και ανέφερε πως το κάθε αδίκημα τιμωρείται με 10-15 χρόνια το καθένα.

Τα νέα στοιχεία για την μητέρα

Παράλληλα, νέα στοιχεία επιβαρύνουν τη μητέρα της 12χρονης, η οποία συνεχίζει να κρατείται στην ΓΑΔΑ, όπου και θα παραμένει μέχρι αύριο Δευτέρα όπου θα απολογηθεί.

Όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 37χρονη φέρεται να έχει ζητήσει μικροποσά από την κόρη της, όμως εκείνη ισχυρίζεται πως πρόκειται για χρήματα που έχει ζητήσει από συγγενή της και απλά η 12χρονη έπαιξε το ρόλο της μεσολαβήτριας για τη μεταφορά των χρημάτων.

Ένα ακόμα στοιχείο αφορά στις καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό της 37χρονης μητέρας, που έγιναν από 2 -3 άτομα τον περασμένο Ιούλιο.

Από την αστυνομική έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει ότι τα άτομα φαίνεται να είναι βιαστές της ανήλικης κόρης της.

Η μητέρα της 12χρονης, από την πλευρά της, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η κόρη της είχε πάρει – με προτροπή του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου – την τραπεζική της κάρτα και το ΙΒΑΝ του λογαριασμού της, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του 53χρονου κατηγορούμενου.

Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, κρίσιμα είναι όσα θα αναφέρει σχετικά με τον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό η 12χρονη.

Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι το ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού σε site ραντεβού είχε ενεργοποιηθεί 15 φορές από το wifi του σπιτιού, το οποίο αποτελεί δείγμα ότι η 37χρονη μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ.

Η μητέρα ισχυρίζεται πως στο ίδιο wifi καλύπτονται και επικοινωνίες άλλων μελών της οικογένειας, αλλά και της 12χρονης, ενώ η ίδια επιμένει πως δεν συμμετείχε στην κακοποίηση της κόρης της.

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ βρίσκεται η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια.

Προθεσμία έως τη Δευτέρα για να απολογηθεί έχει λάβει η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στην περιοχή των Σεπολίων. Υπενθυμίζεται πως αιτία για την κράτηση της γυναίκας υπήρξαν ορισμένα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της που φέρεται να είναι από τον 53χρονο κατηγορούμενο της υπόθεσης αλλά και από ορισμένους «πελάτες» που συνευρέθησαν με την ανήλικη.

——————-

Νέες συλλήψεις για την υπόθεση της φρίκης με την 12χρονη – Κοντά στον «Μιχάλη» οι Αρχές

Η 37χρονη παρά τα στοιχεία αυτά εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να ενοχοποιούν την μητέρα λέει ο Λύτρας

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να την ενοχοποιούν. Αναφορικά με τις δύο καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό της, ο δικηγόρος αναφέρει πως φαίνεται το όνομα του αποστολέα, δεν είναι του 53χρονου και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

«Η 12χρονη έχει δώσει εξηγήσεις για το πώς έγινε η διαδικασία, ότι πήρε το ΙΒΑΝ της μητέρας και είχε στην κατοχή της, την κάρτα, το οποίο το έδωσε στον Μίχο. Αυτό έχει πει η μικρή» εξήγησε ο κ. Λύτρας.

Τα υπόλοιπα στοιχεία αφορούν μηνύματα της μητέρας προς τον 53χρονο, όπου του εξαπολύει επίθεση την ώρα που μαθαίνει το τι έχει συμβεί.

«Το κατήγγειλε άμεσα η μητέρα, του είπε πως θα το μάθει όλη η γειτονιά» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Αναφορικά με όσους ήρθαν σε επαφή μέσω συνομιλιών με την ανήλικη, ο κ. Λύτρας σημείωσε πως «θα κρυφτούν πίσω από τον ισχυρισμό ότι δεν γνώριζαν την ηλικία του παιδιού».

Για τα λεφτά που έλαβε η μητέρα από τη σύζυγο του 53χρονου

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που πήρε η 37χρονη μητέρα από τη σύζυγο του 53χρονου, ο δικηγόρος επιβεβαίωσε την πληροφορία, εξηγώντας πως τα λεφτά αυτά δόθηκαν με πρωτοβουλία της συζύγου του κατηγορούμενου, προτού η υπόθεση βγει στη δημοσιότητα, προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα να πάει το παιδί στους γιατρούς.

«Αυτά τα 100 ευρώ προσφέρθηκε η ίδια να της τα δώσει, και αυτό το λέει και η μία πλευρά και η άλλη» είπε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται πως στην κατάθεσή της η 12χρονη δεν κατηγορεί σε κανένα σημείο τη μητέρα της, αντιθέτως μάλιστα την προστατεύει. Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως η 12χρονη συνεργάζεται άψογα με τις Αρχές και έχει δώσει και νεότερες πληροφορίες σχετικά με τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Ολοκληρώνοντας τόνισε πως «για τα άτομα που μπαίνανε σε αυτή την εφαρμογή είναι δύσκολο νομικά να αποδειχθεί εάν υπάρχει αδίκημα και τι αδίκημα».

—————–

Αυτός είναι ο 33χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη

Τα στοιχεία του 33χρονου άνδρα, που συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια, αποκάλυψε το MEGA, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Πρόκειται για έναν άνδρα 33 ετών, κάτοικο δυτικών προαστίων, ανύπαντρο και χωρίς παιδιά, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε μαγαζί εστίασης και μέχρι πριν τη σύλληψή του δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Τα «ρίχνει» στην 12χρονη

Ο 33χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει βιάσει το κορίτσι. Παραδέχτηκε ότι την έχει συναντήσει τρεις φορές στα Σεπόλια, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της.

Ο άνδρας δήλωσε με θράσος πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον είχε προσεγγίσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής και του έστελνε επίμονα μηνύματα για να συναντηθούν, ενώ τόνισε πως του είχε αποκρύψει την πραγματική της ηλικία.

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Αν ήξερα ότι ήταν 12 ετών, δεν θα της έλεγα ούτε καλησπέρα», κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Την Δευτέρα η απολογία του

Ο 33χρονος ζήτησε και πήρε από τον αρμόδιο εισαγγελέα προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

Η ανακρίτρια ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν και σε έρευνα στο σπίτι του και αν χρειαστεί σε οποιονδήποτε άλλο χώρο χρησιμοποιούσε και να κατασχεθούν και να της διαβιβαστούν όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε.

Έτσι, οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν την έρευνα, κατέσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και ερευνώνται.

Τι λέει ο δικηγόρος του

«Δεν έχω γνώση της δικογραφίας. Τις επόμενες ώρες, θα βρεθώ με τον εν δυνάμει εντολέα μου, προκειμένου να με ενημερώσει για τις πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν – αν τελέστηκαν – και τη Δευτέρα στις 10 η ώρα θα παραστούμε στην ανακριτική αρχή, προκειμένου να λάβουμε αντίγραφο της δικογραφίας και ενδεχομένως να απολογηθούμε», δήλωσε ο συνήγορος του 33χρονου, Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

——————-

Ο εφιάλτης των 150 ημερών για την 12χρονη – Έρχονται νέες συλλήψεις

Συνελήφθη ακόμα ένας από τους βιαστές της – Ταυτοποιήθηκαν και δύο από τους 213 που συνομιλούσαν με το κοριτσάκι

Μέρα με την ημέρα, στοιχείο με το στοιχείο, αποκαλύπτεται η κόλαση που έζησε το 12χρονο παιδί από τα Σεπόλια στα χέρια των παιδεραστών.

Συνολικά, 150 ημέρες απόλυτης φρίκης έζησε η 12χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στην πρώτη κατάθεσή της, τη στιγμή που οι συλλήψεις για την υπόθεση διαδέχονται η μία την άλλη.

Η 12χρονη εξακολουθεί να παραμένει στο νοσοκομείο Παίδων ενώ τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της βρήκαν από χθες στέγη στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Νέες συλλήψεις

Μετά τους Μίχο και Σοφιαννίδη, σε μία ακόμη σύλληψη προχώρησαν χθες οι αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται και νέες -μπορεί και κατά την διάρκεια της ημέρας που διανύουμε.

Η νέα σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή αργά το βράδυ. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 33χρονο ο οποίος φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με την ανήλικη τουλάχιστον δύο φορές, έχοντας κλείσει ραντεβού μαζί της μέσω του κοινωνικού προφίλ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 33χρονου

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αυτόβουλη εμφάνιση ακόμη δύο ανδρών

Σχετικά με τις νέες συλλήψεις που αναμένονται ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας αποκάλυψε πως δύο άτομα πήγαν στην αστυνομία αυτοβούλως και δήλωσαν πως τα ονόματά τους βρίσκονται στις ηλεκτρονικές επαφές της ανήλικης.

«Οι πληροφορίες μου, μου λένε πως οι δύο αυτοί άντρες κατέθεσαν πως νόμιζαν ότι μιλάνε σε μία 17χρονη» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Τόνισε πως πρέπει να συλληφθούν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με την 12χρονη, αλλά και όσοι συνομίλησαν μαζί της πρέπει να ταυτοποιηθούν γιατί και «αυτοί είναι παιδεραστές. Πρέπει να δούμε τι κρύβεται πίσω από αυτά τα άτομα».

Επισήμανε πως αναμένουμε «τάχιστα την έκδοση πέντε νέων ενταλμάτων σύλληψης».

Σχολιάζοντας και την πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει, ο κ. Μπαλάσκας δήλωσε πως είναι κατά της συλλογικής ευθύνης και πιστεύει πως «το μάρμαρο πρέπει να το πληρώνει αυτός που έκανε την πράξη».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την ταυτοποίηση των δύο ανδρών που συνομιλούσαν με τη 12χρονη

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες της 14-10-2022, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή.

Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Οργανωμένο κύκλωμα

Συνολικά, 150 ημέρες απόλυτης φρίκης έζησε η 12χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στην πρώτη κατάθεσή της στους αστυνομικούς, η οποία προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό, τη στιγμή που το κουβάρι της δυσώδους αυτής υπόθεσης αρχίζει να ξετυλίγεται.

Οι αρχές κάνουν λόγο για ένα πολύ καλά οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας, με την συμμετοχή ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας.

Φαίνεται πως η άτυχη 12χρονη είναι μόνο η αρχή της «χιονοστιβάδας» που θα ακολουθήσει.

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον αριθμό των βιαστών

Παράλληλα, τρόμο προκαλούν οι εκτιμήσεις της αστυνομίας για τους κακοποιητές της μικρής. Οι αρχές εκτιμούν ότι οι βιαστές της 12χρονης είναι πολλαπλάσιοι.

«Τουλάχιστον 40 με 50 άτομα έχουν κάνει περαιτέρω προσέγγιση με την 12χρονη», αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όσο για τον οίκο ανοχής στην Ιερά Οδό, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώνεται ότι το παιδί πήγε εκεί με τον 53χρονο.

—————-

Σε διαθεσιμότητα ο συλληφθείς υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά» -Με εντολή Πλεύρη

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 36χρονος Ν.Κ., διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ενώ παράλληλα κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

«Με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά» αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Ο 36χρονος που συνελήφθη το Σάββατο (15/10) για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, παρουσιάστηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς υποστήριξε ότι δεν συνευρεύθηκε ερωτικά με την 12χρονη. Παράλληλα, υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι πέρασε για 18χρονη το μικρό κορίτσι το οποίο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είπε ότι ήταν 17 ετών.

Κολωνός: Αυτός είναι ο διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Ο 36χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, έκλεισε ραντεβού μέσω του σκοτεινού chat room, συνάντησε και βίασε επ’ αμοιβή την 12χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή των Σεπολίων.

Ο 36χρονος είναι ο τρίτος άνδρας που του αποδίδεται η κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για του 4ου βιαστή της 12χρονης

«Συνελήφθη με ένταλμα 36χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα.Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Οι άλλοι δύο, -εκτός του Ηλία Μίχου – είναι ο ήδη προσωρινά κρατούμενος Γιάννης Σοφιανίδης και ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη προχθές το βράδυ επίσης ως «πελάτης» του Μίχου. Πρόκειται για έναν υπάλληλο φαρμακαποθήκης.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι είχε πάει σε δύο ραντεβού με την 12χρονη αλλά υποστηρίζει πως δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την ανήλικη.

Πηγή: tovima.gr, iefimerida.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged