Σήκωσαν παντιέρα … και οι (ημι)δελφήνοι…

Γνώμες Κυβέρνηση
Μοιραστείτε το:

Προσοχή στα σκάνδαλα, στις γκάφες και στους δυσαρεστημένους υπονομευτές

Μπορεί οι οπαδοί του Κυριάκου να βαυκαλίζονται ότι ο αρχηγός τους ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι, όμως οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι έχει χάσει τη μπάλα με τα αυτογκόλ να πέφτουν απανωτά.

Εκτός κι αν είναι ικανοποιημένοι με τις τραγικές αποκαλύψεις σχετικά με τις διπλές καταγραφές κρουσμάτων και τα πιθανά δεινά που έφεραν. Αποκαλύψεις τις οποίες επιβεβαιώσαν εμμέσως κορυφαίοι γιατροί, με τον εισαγγελέα να παίρνει τη σκυτάλη της διαλεύκανσης.

Ή μήπως θαυμάζουν τον ηγέτη τους που ενώ έχει κλείσει ξανά τους πολίτες στα σπίτια τους κουνώντας τους το δάχτυλο της υπευθυνότητας (λες και φταίνε αυτοί που κλειδαμπαρώθηκαν για δεύτερη φορά), συνωστίζεται με εντουράδες στα βουνά χωρίς να φοράει κανείς τους μάσκα και ψωνίζει τσουρέκια σε χλιδάτα ζαχαροπλαστεία την ώρα που η χώρα οδεύει ολοταχώς σε νέα οικονομική εξαθλίωση;

Ίσως να πανηγυρίζουν και για κάτι πουλέν του ανιψιού – δημάρχου που λόγω καραντίνας έχουν σαλτάρει επειδή δεν θα πάνε σε θέρετρο του εξωτερικού για να ξεκουράσουν τους πωπούς τους στους άνετους καναπέδες της βίλας τους και στο αναπαυτικό κάθισμα της Aston Martin που πιάνει αράχνες στο γκαράζ.

Στο μεταξύ σήκωσε παντιέρα κι ο Δένδιας. Ο οποίος αίφνης παριστάνει τον πατριώτη και τσαμπουκαλεύεται στους Γερμανούς. Όχι ότι πρόκειται να αλλάξει κάτι στον τρόπο που αντιμετωπίζουν την Τουρκία. Άλλωστε ήδη τους άφησαν να δημιουργήσουν τα απαραίτητα τετελεσμένα στο Αιγαίο, ενώ από τα συμφραζόμενα της τελευταίας τοποθέτησης της Μέρκελ συμπεραίνεται ότι η Τουρκία θα βγει αλώβητη και από αυτή τη Σύνοδο Κορυφής.

Απλώς ο Δένδιας κάνει τον τζάμπα μάγκα για να καλλιεργήσει το προφίλ του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ στη μετα-Μητσοτάκη εποχή, σύμφωνα με κακές γλώσσες. Οι οποίες προσθέτουν ότι οι σχέσεις του με το Μαξίμου οδεύουν από το κακό στο χειρότερο. Να δούμε τον Δένδια αρχηγό της ΝΔ και δυνάμει πρωθυπουργό… και τι στον κόσμο!!!

Επίσης μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται υπερφαλάγγιση του Μητσοτάκη από τα δεξιά από κάποιους πρώην ισχυρούς διαπλεκόμενους φίλους του που νοιώθουν ιδιαιτέρως αδειασμένοι από το σύστημα του Μαξίμου.

Παράλληλα πληροφορούμαστε ότι από τον Ιανουάριο που θα λήξει η λίστα πολλοί βουλευτές θα πάρουν το όπλο τους μπας και καταφέρουν να επανεκλέγουν, διότι αν περιμένουν να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους από το Μαξίμου κινδυνεύουν να αναγκαστούν να δουλέψουν. Βασική αιτία για… επανάσταση.

Βέβαια οι οπαδοί του Κυριάκου ενδέχεται να μας πουν ότι τα παραπάνω θα επισκιαστούν από τα ανύπαρκτα λεφτόδεντρα των Βρυξελλών (νέα μνημόνια τα είπε εμμέσως για μια ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών), τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να παραπλανηθεί εκ νέου ο λαός την άνοιξη για να δώσει πάλι την ψήφο του στον ηγέτη τους.

Μακάρι αγαπητοί.

Μέχρι τότε προσοχή στα σκάνδαλα, στις γκάφες και στους δυσαρεστημένους υπονομευτές.

Γιατί είναι πιθανό… η σωτήρια άνοιξη να μην έρθει ποτέ.

Πηγή: antinews.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged