Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου: Εκδήλωση για «Τα δικαιώματα των ΑμεΑ στο Χαϊδάρι την Τετάρτη 13.2.2019

Χαϊδάρι
Μοιραστείτε το:

Εκδήλωση για «Τα δικαιώματα των ΑμεΑ στο Χαϊδάρι» την Τετάρτη 13.2.2019 και ώρα 7:00  μμ στο Δημαρχείο της Πόλης διοργανώνουν οι Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου. Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης με τους συντελεστές της.

——————

Αγαπητοί συμπολίτες

Συνεχίζοντας να αναδεικνύουμε τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας και θέλοντας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για αυτά, ανταλλάζοντας απόψεις και αναζητώντας πάντα την καλύτερη δυνατή λύση, οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ» κι ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος  σας προσκαλούμε σε μια ακόμη διαφορετική  εκδήλωση-συζήτηση για τα προβλήματα των ευπαθών ατόμων της πόλης μας.

Τους τελευταίους μήνες στην ομάδα μας προσχώρησε ο συμπολίτης μας, Γιώργος Ταμπανιάν, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών και Αντιπρόεδρος του Π.Ε.Τ.Α (Πανελλήνια ένωση Τυφλών Αθλητών) από το 2010- 2017, και σήμερα μέλος  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπρίτζ, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην δημιουργία της ομάδας ατόμων με προβλήματα όρασης. Ανάμεσά μας δημιουργήθηκαν ευαισθησίες ξεπερνώντας τους εαυτούς μας, ερωτήματα πρωτοφανή για τη μέχρι τώρα λογική μας και προβλήματα πέραν της φαντασίας μας.

Αγαπητοί συμπολίτες, με την έκτη αίσθηση λοιπόν  ενός από τους συνυποψήφιούς μας, σας καλούμε  να προσεγγίσουμε –  αναδείξουμε σωστές και πολιτισμένες λύσεις στο ζήτημα των Α.Μ.Ε.Α και τα δικαιώματά τους στην  πόλη μας.

Στην εκδήλωση- συζήτηση θα παραβρεθεί και θα χαιρετήσει η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου.

Μοιραστείτε το:
Tagged