Πατέρας ασελγούσε στη 10χρονη κόρη του! Το αποκάλυψε ο 12χρονος αδελφός της

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:
Πατέρας ασελγούσε στη 10χρονη κόρη του

Το δράμα της μικρούλας αποκαλύφθηκε όταν ο 12χρονος αδερφός της ενημέρωσε τη μητέρα, και εκείνη με τη σειρά της υπέβαλε μήνυση στις Αρχές – Ο αδίστακτος άνδρας έβρισκε ευκαιρία, όταν η σύζυγός του έλειπε στη δουλειά, και ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού
Φρίκη στον Βόλο μετά την αποκάλυψη ότι ένας άνδρας ηλικίας 35-40 χρόνων έβρισκε ευκαιρία, όταν η σύζυγός του έλειπε στη δουλειά και ασελγούσε σε βάρος της ηλικίας περίπου 10 χρόνων κόρης του. Η δράση του «πατέρα», γινόταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας στον Βόλο και αποκαλύφθηκε όταν τον αντιλήφθηκε ο επίσης ανήλικος γιος του, το είπε στη μητέρα του, που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του και γνωστοποιήθηκε το δράμα του μικρού κοριτσιού.

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα

Η υπόθεση απασχολεί εδώ και περίπου δέκα μέρες την Εισαγγελία Βόλου, που με απόλυτη μυστικότητα ζήτησε από την Αστυνομία επείγουσα προκαταρκτική έρευνα. Η έρευνα ολοκληρώθηκε και πλέον ο πατέρας του μικρού κοριτσιού αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ήδη στην κύρια ανάκριση.

Όπως προκύπτει από την έρευνα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης για τα τοπικά δεδομένα, το κουβάρι ξετυλίχτηκε μέσα στον Οκτώβριο, όταν ο ηλικίας περίπου 12 ετών γιος του ζευγαριού, αντιλήφθηκε τον πατέρα του, την ώρα που η μητέρα του απουσίαζε στη δουλειά, να ασελγεί σε βάρος της μικρής του αδελφής, της οποίας μάλιστα είναι και φυσικός της πατέρας!

Υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά

Ο ανήλικος γιος ενημέρωσε την ηλικίας 30 περίπου χρόνων μητέρα του για το τι είχε δει να κάνει ο «πατέρας» στη μικρή του αδελφή. Η γυναίκα χωρίς δισταγμό υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά στην Αστυνομία σε βάρος του συζύγου της, και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης. Ο άνδρας φαίνεται ότι προέβαινε σε ασελγείς πράξεις κατά του μικρού κοριτσιού για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι όταν η Εισαγγελία ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών, στο πλαίσιο της οποίας ελήφθησαν καταθέσεις τόσο από τη μητέρα, όσο από τον ανήλικο γιο και την 10χρονη, που είναι μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου, όπως και το άλλο παιδί της οικογένειας.

«Θα κληθεί τις επόμενες μέρες να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου»

Μετά την ολοκλήρωση της σχηματίστηκε σε βάρος του άνδρα δικογραφία και αναμένεται να κληθεί τις επόμενες μέρες για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση. Και οι δύο κατηγορίες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και μπορούν να επιφέρουν ποινές κάθειρξης 10-20 χρόνια.

Ο πατέρας, δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, εργάζονταν και φέρεται να προέβη σε αυτές τις πράξεις κατά την διάρκεια απουσίας της συζύγου του, η οποία έλειπε για ώρες από το σπίτι λόγω της εργασίας της.

Ο 12χρονος γιος της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε από καιρό αντιληφθεί το τι έκανε ο πατέρας του στην αδελφή του, αλλά αποφάσισε το τελευταίο διάστημα να τα αποκαλύψει όλα στη μητέρα του, ενώ στη 10χρονη μαθήτρια έγινε ιατροδικαστική εξέταση. Οι πληροφορίες τέλος, αναφέρουν ότι η 30χρονη γυναίκα, έδιωξε τον άνδρα που ασελγούσε σε βάρος της κόρης της και κίνησε νομικές ενέργειες σε βάρος του.

Πηγή: Magnesia News

Μοιραστείτε το:
Tagged