Ο Σπύρος Σταματάκης – Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δέλτα καλεί στο ξεκίνημα της παράταξής του…

Δήμοι
Μοιραστείτε το:

Φίλες & Φίλοι,

με χαρά σας προσκαλώ στην ανακοίνωση της ιδρυτικής διακήρυξης και των αρχών της παράταξης μας, για τις δημοτικές εκλογές 2019 στο Δήμο Δέλτα! Ξεκινάμε…την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου. 

Η παρουσία σας θα με τιμήσει ιδιαιτέρως!

Σπύρος Σταματάκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δέλτα

Ο Σπύρος Σταματάκης γεννήθηκε το 1968. Μεγάλωσε και ζει στη Σίνδο όπου και χάραξε την προσωπική και επαγγελματική του πορεία. Είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στον κλάδο πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων. Ίδρυσε την Πλαστικά Σίνδου ΑΒΕΕ με έδρα τη Σίνδο, INOVA με έδρα την Π.Γ.Δ.Μ και IVISTA με έδρα τη Βουλγαρία.

Είναι παντρεμένος με την Αντιγόνη Αβράμογλου και έχουν δύο παιδιά την Βασιλεία και τον Θωμά.
Από τα νεανικά του Χρόνια, η ενασχόλησή του με τα κοινά, έδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον και την ευαισθησία του για τον τόπο του.

Από το 2002 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Εχεδώρου διετέλεσε Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών και στη Συνέχεια εκλέχθηκε Δήμαρχος Εχεδώρου. Από το 2010 και μέχρι σήμερα υπηρετεί στα Δημοτικά δρώμενα από την θέση της Αντιπολίτευσης.
Κατά το διάστημα της θητείας του έδωσε ιδιαίτερο βάρος στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και συντέλεσε στην ολοκλήρωση μιας σειράς έργων.

Ήταν πρωταγωνιστής στην υλοποίηση πολλών νέων δράσεων μεταξύ των οποίων είναι η ολοκλήρωση των έργων σύνδεσης του δικτύου ακαθάρτων, η δημιουργία ξηραντηρίου λυματολάσπης, η μελέτη για την κατασκευή νέας μονάδας κατεργασίας αποβλήτων στη ΒΙ.ΠΕ, η συνεργασία με το Α.Π.Θ για τη μέτρηση και την ποιοτική ανάλυση της αέριας ρύπανσης, η συνεργασία με το Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος για τις μετρήσεις ποιότητος του Θερμαϊκού το οποίο θα ελέγχει την κατάσταση των υδάτων και θα προτείνει τεκμηριωμένες λύσεις για τη διαχείριση των παράκτιων περιοχών, η ανακύκλωση συσκευασιών στον Δ.Δ Εχεδώρου.

Μοιραστείτε το:
Tagged