Ο Δήμαρχος Περιστερίου διεύρυνε τον αριθμό των Ειδικών Συμβούλων του με την κα Τσικρικά Ειρήνη

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Διευρύνει την παράταξή του προς την κεντροαριστερά ο κος Παχατουρίδης ή πρόκειται για κάτι άλλο…;

Ο Δήμαρχος Περιστερίου συνέχισε την πρακτική της αύξησης του αριθμού των Ειδικών Συμβούλων του με την πρόσληψη της κα Τσικρικά Ειρήνης, στις ΄6 Οκτωβρίου, με την με αριθμ. πρωτ. 41524/6.10.2020 απόφασή του. Στο διαταύτα της Απόφασης αυτής, ο υπογράφων Δήμαρχος Περιστερίου κος Παχατουρίδης, αναφέρει επί λέξη τα εξής:

«…[…]…

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Προσλαμβάνουμε σε θέση Ειδικού Συμβούλου για την παροχή συμβουλών και την διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, σε θέματα διοικητικής και οικονομικής φύσεως την κα. Τσικρικά Ειρήνη του Γεωργίου. Η ανωτέρω θα έχει συνεργασία με το Δήμαρχο στον οποίο θα παρέχει ειδικές συμβουλές σε θέματα που θα της αναθέτει. …[…]… » (για να δείτε όλη την απόφαση κάντε κλικ εδώ.)..

Με βάη όσα ορίζει ο κος Παχατουρίδης με την απόφαση του, η νέα σύμβουλός του, κα Τσικρικά, θα αμείβεται με το όχι και ταπεινό για την εποχή ποσό των 1.446 ευρώ (καθαρά χωρίς κρατήσεις).

Ποια είναι η κα Τσικρικά Ειρήνη; Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κα Τσικρικά είναι κόρη του κου Γεωργίου Τσικρικά, πάλαι ποτέ στενού συνεργάτη του πρώην δημάρχου της Πόλης γιατρού Θόδωρα Δημητρακόπουλου, που τον είχε μάλιστα οριίσει Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για έξι (6) ολόκληρα χρόνια, από το 1996-2002.

Το γεγονός αυτό, έχει σύμφωνα με τους παλιούς αυτοδιοικητικούς που παρακολουθούν σταθερά τις πολιτικές του κου Παχατουρίδη, μεγάλη σημασία για την τοπική πολιτική σκηνή, αποτελώντας βασικό στοιχείο στην προσπάθεια τουΔημάρχου, για διεύρυνση της πολιτικής επιρροής του και προς την κεντροαριστερά, μετά την ουσιαστική προσχώρηση και συγχώνευση  στην δική του διοικούσα παράταξη, του κου Καλαντώνη και της ομάδας των στελεχών που παρέμεναν πιστοί και συνοδοιπόροι σ’αυτόν και μ’αυτόν.

Το ωραίο είναι ότι η κα Τσικρικά Ειρήνη, είναι η δεύτερη στην σειρά Ειδική Σύμβουλος του κου Παχατουρίδη που θα ασχολείαι με τα οικονομικά του δήμου, αφού συνεχίζει να παραμένει σύμβουλός του για τα χρηματοοικονομικά ο κος Γιανόπουλος Δημήτριος, πρώην Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, που ως σύμβουλος αμείβεται πλέον με 2.125 ευρώ μηνιαίως, σύμφωνα με την απόφαση ορισμού του…

Το «περίεργο» είναι ότι ο κος Γιαννόπουλος Αθανάσιος, δεν συνεχίζει πλέον σαν «μετακλητός» μισθωτός υπάλληλος του Δήμου, αλλά σαν εξωτερικός συνεργάτης του κου Δημάρχου, έχοντας υπογράψει συμφωνητικό παροχής έργου… Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα από την υπ’αριθμ.41263/30-10-2014 σύμβαση που είχε αρχικά με την πρόσληψή του το 2014 υπογράψει ο πρώτος. Αναντικατάστατος… δεν νομίζετε…;

«Δημ-άρχης»

Μοιραστείτε το:
Tagged