Ξάνθη: Καταδίκη για «παιδεραστία» νεαρού συζύγου ζεύγους «μουσουλμάνων»!!!

Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

Φυλάκιση με αναστολή για νεαρό που άφησε έγκυο 12χρονη – Είχαν τελέσει γάμο με βάση τη Σαρία στο Διδυμότειχο – Πώς αποκαλύφθηκε η ιδιαίτερη υπόθεση …

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή, παρά την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα, επιβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης σε βάρος νεαρού από το Διδυμότειχο, με την κατηγορία της παιδεραστίας και των ασελγών πράξεων σε ανήλικη κάτω των 14 ετών.

Ο νεαρός άσκησε έφεση κατά της απόφασης, καθώς η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας ήταν να απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών και λόγω των συνθηκών που αναλύθηκαν στην εκδίκαση της… περίεργης αυτής υπόθεσης, η οποία εκτυλίχθηκε πριν από χρόνια στο Διδυμότειχο και συνεχίστηκε στη Γερμανία όπου και άρχισε να… ξετυλίγεται το κουβάρι, σύμφωνα με το evros-news.gr.

Η ανήλικη και ο κατηγορούμενος είναι μουσουλμάνοι. Η κοπέλα ήταν τότε 12 χρόνων και ο νεαρός 18 χρόνων. Τέλεσαν γάμο στο Διδυμότειχο με βάση τη Σαρία και στη συνέχεια έφυγαν για τη Γερμανία ως οικονομικοί μετανάστες. Εκεί η ανήλικη ξεκίνησε να πηγαίνει στο σχολείο και μια ημέρα λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε πως είναι έγκυος.

Επειδή ήταν ανήλικη, ενημερώθηκε η γερμανική αστυνομία αλλά και οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και αναζητήθηκαν οι συγγενείς της.

Η εισαγγελία άσκησε δίωξη κατά του φερόμενου ως συζύγου της για παιδεραστία. Μάλιστα διαβίβασε τη δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα στην Ελλάδα και έτσι ασκήθηκε δίωξη και ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης.

Η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν να αθωωθεί ο κατηγορούμενος λόγω αμφιβολιών και εξαιτίας των συνθηκών που αναλύθηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά η έδρα του επέβαλλε φυλάκιση 2 ετών με τριετή αναστολή.

Πηγή: newsbeast.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged