Νέα πειράματα, θανατηφόρα

Άρθρα
Μοιραστείτε το:
Νέα πειράματα, θανατηφόρα

Αυλαία στον τρέχοντα κύκλο απάνθρωπων πειραμάτων στην Γκραικυλία. Τα ξένα αφεντικά ετοιμάζουν πυρετωδώς το φρικτό πειραματόζωο και το χιτλερικό τους εργαστήριο για καινούρια. Όσο σανό και να προσφέρει η ξενόδουλη εξουσία στον ηλίθιο, διεφθαρμένο, δια της οθόνης ψεκασμένο όχλο, το κατεβάζει αμάσητο! Αν η πραγματικότητα διαφωνεί με την προπαγάνδα ντόπιων γερμανοτσολιάδων και άθλιων βοθροκάναλών τους, τόσο το χειρότερο για αυτήν! Έτσι είναι, αν έτσι το πιστεύετε, μάλλον, αν σου ανοίγουν το κλούβιο μυαλό να σου το επιβάλλουν ότι είναι η ποθητή πλην κάλπικη αλήθεια. Αν και δεν βγήκε η φτηνιάρικη εθνικοπατριωτική φιέστα, λόγω εκατόμβης σε Μάτι και Ραφήνα, πανηγυρίζουν την έξοδο από τα Μνημόνια.

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Συνεννοημένοι και οι εκπρόσωποι του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, στον ρόλο του καλού και του κακού μπάτσου της ανάκρισης. Οι μεν τους χτυπάνε τάχα φιλικά στην πλάτη: Τα καταφέρατε, μπράβο! Θυσιαστήκατε αλλά είχατε θεαματικά αποτελέσματα. Οι δε, πράκτορες και αυτοί με την σειρά τους, οικονομολόγοι του γλυκού νερού, λένε περισπούδαστα την προφανή αλήθεια, που ζει η αποικία έξη αιώνες: Δεν αλλάζει τίποτα η έξοδος από τα Μνημόνια, η Γκραικυλία είναι ημιθανής σκλάβα να κάνουμε όλα τα ταξικά πειράματα. Αμφότεροι ετοιμάζονται να σε ρίξουν στον επόμενο λάκκο με τα σκατά και τα φίδια!

Μέγα, σκόπιμο λάθος ότι δεν αλλάζει τίποτα. Αρχίζει νέο πιο φρικτό πείραμα. Ποιος είπε, ανόητε, ότι τελειώνουν τα Μνημόνια; Δεν πήγαν ακόμα οι μισθοί και οι συντάξεις 350 και 300 ευρώ αντιστοίχως, όπως προβλέπεται στο σχέδιο του Δ΄ Ράιχ για την Ευρώπη της δεκαετίας του 2020 και εντεύθεν, δεν γίναμε ακόμα Ρουμανία, Βουλγαρία, όπως… πέπρωται στην Γκραικυλία! Χώρια, που ακόμα και αυτές είναι ανεξάρτητες χώρες. Είσαι η μόνη χώρα στην Ευρώπη 600 χρόνια σκλαβωμένη, 400 στους Οθωμανούς, 200 σε Αμερικάνους – Ευρωπαίους.  Δεν θέλει φιλοσοφία, φαιά ουσία ν’ αποδειχθεί ότι τηρουμένων ιστορικών συνθηκών, κοινωνικών και άλλων αναλογιών η δεύτερη σκλαβιά είναι απείρως χειρότερη και δολοφονική από την των Οθωμανών! Η διαφορά είναι ότι έχεις συνηθίσει πλέον τον ραγιαδισμό και κοιμάσαι αποχαυνωμένος και δεμένος με άυλες, ψηφιακές αλυσίδες.

Δεν είναι ότι δεν έχει τσίπα η ξενόδουλη εξουσία, δεν κρατά ούτε τα μετά το 1950 προσχήματα. Ούτε ότι οι ντόπιοι πολιτικοί είναι ξεπουλημένες, θλιβερές μαριονέτες, θαλαμοφύλακες, που κάνουν το δικό τους νούμερο της υποτέλειας και κάθε τρία ή τέσσερα χρόνια: Να περάσει ο επόμενος γερμανοτσολιάς! Είναι ασπόνδυλος ο όχλος των ραγιάδων, που η «φιλοσοφία» τους συμπυκνώνεται στο: Μακριά από τον κώλο μας και ας είναι και στον κώλο της γυναίκας μας! Δεν φταίνε τα σκουλήκια οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι βάρβαροι για το μαύρο κατάντημα της Γκραικυλίας! Αυτοί, εξυπηρετούν τα ταξικά τους και γεωπολιτικά συμφέροντα. Ούτε οι ντόπιοι δοσίλογοι ευθύνονται! Αιώνες πληρώνονται να υλοποιούν εντολές των ξένων. Όσο κοιμάται ο όχλος της Αποικίας, ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!

Αληθινά ιστορική μέρα η 21η Αυγούστου 2018, όχι μόνο για την Γκραικυλία! Πώς ν’ αμφισβητήσεις το ταλέντο του άνευ Τσίπ(ρ)ας γερμανοτσολιά, που με απύθμενο πολιτικό τσογλανισμό του ίδιου και της συμμορίας του, της αληθινά ροζέ φασιστικής αυτοαποκαλούμενης αριστεράς, πέρασε χωρίς ν’ ανοίξει ρουθούνι όλα τα μέτρα, εκχώρησε στους ξένους για 100 χρόνια την όποια δημόσια περιουσία και πανηγυρίζει βγήκαμε από τα Μνημόνια; Δεν λείπει μόνο η τσίπα, είναι ανήθικοι και πολλά άλλα, που δεν επιτρέπονται από την ευπρέπεια του γραπτού λόγου. Δείξτε μου μια χώρα τα τελευταία 3.000 χρόνια της παγκόσμιας ιστορίας, που:

Της έχουν λεηλατήσει τα 3/5 του συνολικού πλούτου, πάνω από ενάμισι τρισ. ευρώ. Πάνω από 500.000 νέοι επιστήμονες και άλλοι εργαζόμενοι έχουν φύγει στην ξενιτιά για να επιβιώσουν.

Είναι η χωματερή και το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ για τα θύματα των φονικών γεωπολιτικών και άλλων παιγνίων του Κεφαλαίου και του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού.

Πληρώνει διαρκώς και πάντα χρωστά περισσότερα! Μπήκε στα Μνημόνια με πλαστά στοιχεία, που χάλκεψαν οι ξένοι και τα ντόπια τσιράκια τους, για χρέη 185 δισ. ευρώ και χρωστά μετά από την αιματοχυσία πάνω από 325 δισ. ευρώ. Φυσικά δεν χρωστάς ούτε ευρώ ή δολάριο, χρέος ψευδέστατο, απεχθές, επαχθές και με βούλα του Οργανισμού Ηνωμένων Εγκληματιών (Ο.Η.Ε.), πολύ περισσότερο, που έχεις δώσει δεκάδες δισ. ευρώ μόνο σε τοκοχρεολύσια. Το αδηφάγο Παγκόσμιο Κεφάλαιο, που ’χουν βαφτίσει κατ’ ευφημισμόν αγορές, κουνά στον λήθαργό σου το δάκτυλο, να γίνεις… κανονική χώρα! Δεν χορταίνουν οι ύαινες φονιάδες των λαών Αμερικάνοι κι οι τοποτηρητές, τα σκουλήκια του Δ’ Ράιχ.

Είναι, λένε, το χρέος (το υποτιθέμενο) της Αποικίας 180 ή 200% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (Α.Ε.Π.) Υπάρχει, πόσο είναι, με ποια δεδομένα το Α.Ε.Π.; Πότε το μετράνε; Το 2008, το 2010 ή με μείον ενάμιση τρισεκατομμύριο ευρώ του εθνικού πλούτου του ληστεμένου από την Γκραικυλία;

Επισήμως οι ντόπιοι προδότες μιλάνε για μέτρα 65 δισ. ευρώ, που πάρθηκαν για δημοσιονομική εξυγίανση. Πάντα ο Καπιταλισμός έχει πρόχειρη μπαρούφα για να «ψήνεται» ο όχλος. Είναι πολύ περισσότερα, όπως και η μάστιγα της ανεργίας, που ψεύδονται ασυστόλως ότι είναι 25% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού, ενώ ξεπερνά το 40%. Παρά την αιμορραγία στα ξένα σκλαβοπάζαρα στην Γκραικυλία δυο στους τρεις νέους κάτω των 30 ετών είναι ουσιαστικά άνεργοι!

Ωραίο θανατηφόρο παραμυθάκι το Α.Ε.Π. Σε καταληστεύουν, σε αφήνουν ταπί και λένε με αναίδεια (οι… αθώες αγορές): Έλα να λογαριάσουμε το Α.Ε.Π., που δεν έχεις, γιατί στο κλέψαμε! Έλα με βάση αυτό, να υπολογίσουμε το χρέος, που δεν έχεις, αλλά πώς θα βγάλουμε υπερκέρδη (οι αθώες αγορές); Ντόπια τσιράκια, καλά δασκαλεμένα από τα αφεντικά τους, κομματόσκυλα και βαποράκια, οι κατ’ ευφημισμό δημοσιογράφοι, διαρρηγνύουν μεταξωτά ιμάτια και παπαγαλίζουν με στόμφο: Μα δεν παράγουμε τίποτα! Ούτε καρφίτσες!

Πού είναι, ηλίθια πρακτόρια, η βιομηχανία κι η αγροτική παραγωγή των δεκαετιών του 1970, 1980, 1990; Τα κατάστρεψε το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ! Πού είναι η Πειραϊκή – Πατραϊκή με μετοχές μέχρι την Ισπανική Seat; Η ανθηρή βιομηχανία υποδημάτων, πρώτη στην Ευρώπη; Τα ναυπηγεία; Η πιο μεγάλη ναυπηγική κλίνη στην Μεσόγειο (Σκαραμαγκάς), που απαξίωσαν Αμερικάνοι; Οι βιομηχανικές ζώνεςστις επαρχιακές πόλεις; Η βιομηχανική περιοχή Βόλου, που συναρμολογούσε μέχρι αυτοκίνητα; Πού είναι η έστω εξαρτημένη αμυντική βιομηχανία, ΕΑΒ, ΠΥΡΚΑΛ, ΕΛΒΟ, ΕΒΟ; 

Τα κατέστρεψαν τα σκουλήκια οι Δυτικοί με την συνενοχή σας, δοσίλογοι! Η άθλια πολιτική του ξεριζώστε σπαρτά, βαμβάκια, φρούτα και άλλα γεωργικά, θάψτε τα και μην δίνετε ούτε στους λαούς, που πεινάνε; Για τις επιδοτήσεις της Ε.Ο.Κ. για την καταστροφή του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, που ήταν συνάμα διαφθορά του αγρότη και καινούρια μακροπρόθεσμα χρέη της Αποικίας;

Πανηγυρίστε τώρα! Βγείτε από τα Μνημόνια μα δίχως επιδότηση ζητιανιάς, που σας έδιναν μέχρι τώρα οι ξένοι επιβήτορες. Είναι κι αυτό μέρος του νέου πειράματος! Πόσο θ’ αντέξει η Γκραικυλία; Να πάρουν μέτρα και σταθμά, να τα εφαρμόσουν και σε άλλα μέρη του πλανήτη, περισσότερο επικίνδυνα από την μόνιμα σε λήθαργο και σκλαβωμένη Γκραικυλία. Δανειστείτε με επιτόκια 5 και 6% να τρίβουν τα χέρια οι αγορές! Κι αυτό μέρος του νέου πειράματος. Θα κόψεις συντάξεις, θα μηδενίσεις αφορολόγητο, περαιτέρω περικοπές μισθών, και βλέπουμε.. Νέα μέτρα για φέρετρο ως το 2060! Ευτυχώς μέχρι τότε θα γίνει Παγκόσμιος Πόλεμος και θ’ αναπνεύσει η γη από τον καταστροφέα της!

Κι εσύ κατεστραμμένος ραγιάς! Ίδιο το σκηνικό από το 1830 μέχρι σήμερα! Τα κουστούμια και οι ηθοποιοί αλλάζουν μόνο. Θα φύγει οσονούπω το Τσι(π)ράκι της Frau Hitler και ο ροζέ φασιστικός ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και θα έρθει ο Κούλης να κάνει θητεία θαλαμοφύλακα. Όσο υπάρχει Γκραικυλία, από γερμανοτσολιάδες, δοσίλογους και πάσης φύσεως προδότες, να φάνε κι οι κότες! Τί να σου γράψω; Να εξεγερθείς να ελευθερώσουμε επιτέλους την Γκραικυλία από τους ξένους κατακτητές; «Ελευθερία ή Θάνατος»; Κάτσε στον καναπέ σου σε βαθύ λήθαργο! Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα! ΤΙΠΟΤΑ! Τα παιδιά και τα εγγόνια σου, θα πάθουν την πλάκα τους! Ξέρω, δεν σε νοιάζει ούτε για παιδιά και εγγόνια! Μόνο το τομάρι σου, τομάρι! Τα χείριστα είναι μπροστά! Η μεγάλη ελπίδα, η δικαίωση και η εκδίκηση για τους επαναστάτες, φορείς της δημιουργικής καταστροφής.

————-

Υ. Γ. Δεν γράφω για τους ασεβείς φασουλήδες, που πήραν τα παγκόσμια αριστουργήματα του Ομήρου και του Καβάφη και τα κάνανε σαν τα μούτρα τους! Για την εικονογράφηση μόνο πανέμορφες γελοιογραφίες των Γ. Ιωάννου, ΑΡΚΑ, Δ. Χατζόπουλου, Π. Ζερβού, Η. Μακρή, Μ. Κουντούρη. Ευχαριστώ τα μάλα για μια ακόμα φορά.

24 Αυγούστου 2018

Πηγή: mousapolytropos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged