Νέα «Μικρασιατική Καταστροφή»

Άρθρα
Μοιραστείτε το:

Η μήτρα της Ιστορίας συσπάται πάλι με τρελό ρυθμό στην Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, έρχεται μεγάλος πόλεμος και τηρουμένων των γεωπολιτικών συνθηκών και αναλογιών η Γκραικυλία οδεύει τυφλά με τις ολέθριες επιλογές της ξενόδουλης ηγεσίας της και τον συνένοχο διεφθαρμένο, ηλίθιο και δια της οθόνης πολλαπλώς και καθημερινώς ψεκασμένο όχλο σε καινούρια «Μικρασιατική Καταστροφή».

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Ήδη το γράψαμε, αλλά δεν μασάμε τα λόγια φθάνοντας η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα ή και ξεπερνώντας τα όρια του κυνισμού. Δεν το λέμε προς προβληματισμό ή συνετισμό. Μάταιος κόπος! Το μεν πολιτικό προσωπικό είναι ή λειτουργεί, ως πράκτορας των συμφερόντων του ξένου κατακτητή, ο δε όχλος σαν στρουθοκάμηλος βάζει το κεφάλι στην άμμο της απάθειας και συνεχίζει τον λήθαργο.

Τί να κάνει ένα 4-5% του πληθυσμού, που αποτελείται από συνειδητούς πολίτες κατά τεκμήριο προοδευτικούς; Θεωρούνται πλέον γραφικοί από τα πάσης φύσεως βοθροκάναλα εξουσίας.

Το επαναλαμβάνουμε δυστυχώς μόνο για ιστορικούς λόγους για τις μέλλουσες γενιές. ΟΧΙ, στον μαρτυρικό τόπο δεν είμεθα όλοι, στις τελευταίες δεκαετίες, αγέλη ηλιθίων, προδοτών, γερμανοτσολιάδων. news414bΥπάρχουν προσωπικότητες, που μάχονται, όπως μπορούν, για ανεξαρτησία και αποτίναξη του ξένου ζυγού, που αντιλαμβάνονται καλά τί συμβαίνει στην κρίσιμη γεωπολιτική σκακιέρα και με βαθιά ανάλυση και πολιτικό ένστικτο προειδοποιούν, βαθιά στεναχωριούνται για τον επερχόμενο όλεθρο. Προπαντός χωρίς κράτος και όντας ραγιάδες συνεχίζουν τον πολύτροπο ελληνικό πολιτισμό.

Διόλου μας νοιάζει αν μας πετάξετε την λάσπη των καταστροφολόγων, αλλά δεν το χωράει ο νους του φυσιολογικού, σκεπτόμενου! Ήρθε στην Αθήνα ο Αμερικανός υπουργός εξωτερικών Πομπέο να επιβάλλει νέα, πιο σφικτά δεσμά, επέκταση και ανανέωση της συμφωνίας των βάσεων του θανάτου και δεν αντέδρασε κουνούπι.

Πού είναι οι εκατό και διακόσιες χιλιάδες λαού και νεολαίας, που διαδήλωναν με σύνθημα: «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι»; Λίγοι μόνο… γραφικοί! Τα τσιράκια των κατακτητών, που ονομάζονται κατ’ ευφημισμόν κυβέρνηση την υπέγραψαν με εθνικοπατριωτική χαρά και καμαρώνοντας σαν διάνοι και όχι μόνο αυτό.

Γυρίσαμε στο κατάπτυστο «Στρατηγέ, ιδού ο στρατό σας», στην σύγχρονη εκδοχή «Υπουργέ, ιδού η αποικία σας»! Αναπτύσσεται η παλιά ολέθρια θεωρία: Όσο περισσότερα και μεγάλα συμφέροντα έχουν οι Η.Π.Α. στην Γκραικυλία, τόσο πιο δυναμικά θα την προστατεύουν (ως νταβατζήδες) από τους εχθρούς της, δηλαδή τους Τούρκους. Θα τους κάνουν νταντά την κρίσιμη στιγμή!

Σε απλά ελληνικά θα προτιμήσουν οι φονιάδες των λαών στις γεωπολιτικές τους δουλειές την Γκραικυλία, το «αθλιέστερο προτεκτοράτο» και ισόβιο πειραματόζωο του καπιταλισμού, από ένα ανεξάρτητο κράτος, σοβαρό, ισχυρό, μια περιφερειακή δύναμη, όπως η Τουρκία.

Εννοούν προφανώς ότι οι ξένοι κατακτητές θα το κάνουν όπως ακριβώς το 1821, το 1922, το 1940 και 1944, το 1967 και 1974! Εδώ, ηλίθιοι Ελληναράδες, δεν πήραν το μέρος της Γκραικυλίας την περίοδο 1821-1922, ιδίως μετά τους Βαλκανικούς και τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν έβραζε το λεγόμενο Ανατολικό Ζήτημα, θα το κάνουν τώρα, που ο Καπιταλισμός δεν έχει αντίπαλο δέος και τρώει τις σάρκες του μέχρι να καταστρέψει και την γη;

Ξεχνάτε ότι στον Ψυχρό Πόλεμο η Γκραικυλία ήταν πρώτο επιχειρησιακό πεδίο αναχαίτισης από το ΝΑΤΟ πυραύλων, που θα εκτόξευε σε ενδεχόμενη πολεμική ρήξη το Σύμφωνο Βαρσοβίας;

Λησμονείτε το πάλαι ποτέ πείραμα «βλήματα Νίκη», αποθηκευμένα σε Ελληνικό, Κατσιμίδι, Πάρνηθα, Κερατέα και αλλού; Σε ενδεχόμενο πυρηνικό πόλεμο θα γίνει στάχτη η Αθήνα για να σωθεί η Δύση; Και τότε σας πλήρωναν αδρά για αυτήν την καταστροφική υποτέλεια, εξ ου και η όποια τότε οικονομική ανάπτυξη. Υπήρχε ο από «βορρά κίνδυνος», Γιουγκοσλαβία, Αλβανία, Βουλγαρία!

Τώρα, πια όχι μόνο το κάνετε δωρεάν, τζάμπα προδότες δηλαδή, αλλά περάσατε τον όχλο κι από Καυδιανά Δίκρανα των Μνημονίων. Πάνω από 1,5 τρισεκατομμύρια ευρώ από τον πλούτο της Γκραικυλίας λήστεψε το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση. Από τον τοποτηρητή των Η.Π.Α. στην Ευρώπη.

Δεν μιλάμε για πολιτικούς. Αυτοί κάνουν στην αποικία άριστα την δουλειά τους, δεδομένου ότι σε ποσοστό πάνω από 90% είναι πράκτορες των ξένων. Ο όχλος-λαός όμως; Δεν αγαπά την ζωή του;

Κέφι του! Τα παιδιά και τα εγγόνια του; Τόσο ηλίθιος είναι, δεν κατανοεί ότι περισσότερο Η.Π.Α. στην Γκραικυλία, μεγαλύτερη εξάρτηση σε στρατιωτικό επίπεδο, πιο ισχυρές αμερικανικές βάσεις, μετατρέπουν την Αποικία σε πολεμικό στόχο των αντιπάλων των Η.Π.Α.;

Δεν βλέπει ότι η Γκραικυλία γίνεται έτσι πεδίο μάχης, που κάθε στρατός μπορεί να κάνει επιχειρήσεις, υπαγορευόμενες από το είδος πολέμου εκείνη στιγμή, αεροπορικός, χερσαίος, πυρηνικός… Κι όταν κληθεί ο κόσμος στα όπλα, γιατί θα πολεμήσει; Για τις αμερικάνικες βάσεις, για να νικήσει αντιπάλους των Η.Π.Α.;

Πιστεύετε ότι θα γίνει ευρεία πολεμική σύρραξη και θα αφήσουν οι «εχθροί» αλώβητη την Σούδα με τα γνωστά άγνωστα (και πυρηνικά) οπλικά συστήματα στα κούφια σωθικά της;

Τώρα μπήκε στην εξίσωση του θανάτου και η πατρίδα μου η Μαγνησία με το Στεφανοβίκειο, επεκτείνεται κι η βάση στην Αλεξανδρούπολη. Αμερικάνικη πολεμική προσαρμογή και αναβάθμιση. Κρατήστε και το άλλο, είναι υπό έρευνα: Οι Η.Π.Α. θέλουν την Γκραικυλία για εγκατάσταση πανίσχυρων κεραιών στρατιωτικής επικοινωνίας σε Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, σήμερα 5G και αύριο 6G, 7G, G στην ΝΙοστή;

Έδωσε και χάντρες ο Πομπέο στους «αυτόχθονες ιθαγενείς»! Κούφιες απειλητικές δηλώσεις μην τυχόν κινηθεί η Τουρκία έξω από τα όρια(;) της διεθνούς νομιμότητας, αλίμονό της! Οι Η.Π.Α. «θα της κάνουν την μούρη κρέας»!

Και πριν προκάμει να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής ο Πομπέου, οι Η.Π.Α. δια της κομοδινί της μαριονέτας «Ντόναλντ Ντακ» είπαν στην Τουρκία: Κάντε γιούρια στον ταβλά με τα κουλούρια, μπάτε στην Συρία, μακελέψτε Κούρδους κι άλλους «εχθρούς»! Όπερ και εγένετο.

Μαίνεται ο πόλεμος και οι Η.Π.Α. πάνε τάχα να τα μαζέψουν, να τα πάρουν πίσω, να… σβήσουν το πράσινο φως και ως συνήθως τα κάνουν χειρότερα για τους λαούς, που δοκιμάζουν τις πειρατείες τους. Έτσι γίνεται πάντα με τους ισχυρούς της γης.

Στις Αποικίες παρέχουν λόγους παραμυθίας, ψευτοτσαμπουκά για εσωτερική κατανάλωση και κάνουν τις μεγάλες τους δουλειές (business) με ισχυρά, ανεξάρτητα κράτη, προς ίδιον όφελος γεωπολιτικό!

Μήπως στην θέση των Κούρδων να φέρετε άλλους εξαπατημένους όχλους; Μια που μιλήσαμε για «Μικρασιατική Καταστροφή», δηλαδή, να κοιταχτείτε στον ιστορικό καθρέφτη….

11 Οκτωβρίου 2019

Πηγή: mousapolytropos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged