Με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περιστερίου η Γιορτή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Μεγάλη η συμμετοχή πολιτών στη συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο

Γ. Πατούλης: «Το Περιστέρι γιορτάζει, όπως και όλη η Αττική με την Περιφέρεια να βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη αυτές τις μέρες των εορτών»

Α. Παχατουρίδης: « Με σύμμαχο την Περιφέρεια και όλοι μαζί προχωράμε τα όνειρά μας για μια πόλη ακόμη καλύτερη για όλους»

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, ο Δήμος Περιστερίου με τη σύμπραξη και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης, σε μία λαμπερή εορταστική εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο, όπου η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Χιλιάδες πολίτες από το Περιστέρι και απ’ όλη την Αττική κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης, στην καρδιά της Δυτικής Αθήνας, απολαμβάνοντας τα εορταστικά δρώμενα. 

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το Περιστέρι γιορτάζει, όπως και όλη η Αττική. Η Περιφέρεια Αττικής και εφέτος βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη τις ημέρες των γιορτών με στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση του εορταστικού κλίματος και της αισιοδοξίας των πολιτών. Ευχόμαστε οι γιορτές αυτές να έχουν το φως και τη μαγεία των εποχών πριν την πανδημία. Πρόκειται για μια πραγματική ανάγκη προκειμένου μικροί και μεγάλοι με φαντασία και κέφι να μπούμε στον εορταστικό ρυθμό των Χριστουγέννων. Για όλους εμάς, ο πολιτισμός και οι εκφράσεις του, αποτελούν δυναμικό στοιχείο του ευ ζην, της ζωντάνιας και της χαράς που τόσο έχουμε ανάγκη. Η Περιφέρεια Αττικής προγραμματίζει εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Αττικής, ώστε να διαμορφώσουμε το εορταστικό κλίμα που επιβάλλουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, ιδιαίτερα μάλιστα μετά από τη δυσπραγία που επέβαλλε η δοκιμασία της πανδημίας».

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ευχήθηκε καλές γιορτές στους χιλιάδες συγκεντρωμένους πολίτες, τονίζοντας: «Όπως μας ξέρετε, έτσι θα συνεχίσουμε εμείς, όλοι μαζί! Χωρίς διαχωρισμούς, διακρίσεις, διαιρέσεις, ενώνουμε τις ευαισθησίες μας και προχωράμε τα όνειρά μας για μια πόλη ακόμη καλύτερη για όλους»!

Ο κ. Παχατουρίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για τη συμπαράστασή του, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Περιστέρι, σκορπίζοντας χιλιάδες χαμόγελα και δίνοντας παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας.

Η φαντασμαγορική βραδιά άνοιξε με το καλωσόρισμα από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & ΚΕ.ΦΙ. Γιώργο Τσαλίκη και ακολούθησαν οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου.

Στη γιορτή συμμετείχαν η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, Πολιτιστικοί & Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης, τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) και τα Δημιουργικά Εργαστήρια, που πλημμύρισαν με ήχους γιορτινούς τους δρόμους του Περιστερίου.

Μοιραστείτε το:
Tagged