Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο: Παρουσίαση Βιβλίου “Η πάλη για την απελευθέρωση των γυναικών” στο Άλσος Περιστερίου Σάββατο 25 Ιούνη, 7.30μμ

Βιβλιογραφικά Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  της 3ης έκδοσης του βιβλίου της Μαρίας Στύλλου «Η πάλη για την απελευθέρωση των γυναικών» Σάββατο 25 Ιούνη, 7.30μμ, Άλσος Περιστερίου. Συζητάμε για τις αιτίες του σεξισμού και τους αγώνες των γυναικών διοργανώνει το Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο στην Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου

Την Παρασκευή 17 Ιούνη ξεκίνησε στο Άλσος Περιστεριού η Έκθεση Βιβλίου που θα διαρκέσει ως τις 3 Ιούλη. Το Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο συμμετέχει στην Έκθεση και θα βρίσκεται στο περίπτερο αριθμός 20.

Το Σάββατο 25 Ιούνη στις 7.30μμ το Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο οργανώνει στο χώρο της Έκθεσης εκδήλωση – παρουσίαση της τρίτης έκδοσης του βιβλίου του «Η πάλη για την απελευθέρωση των γυναικών». Ομιλήτριες θα είναι η Χριστίνα Καρακιουλάφη, αναπλ. καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και η συγγραφέας του βιβλίου Μαρία Στύλλου.

Μέσα σε συνθήκες όπου καθημερινά αντιμετωπίζουμε σεξιστικές επιθέσεις, η παρουσίαση ενός βιβλίου που μιλάει για τις ρίζες του σεξισμού και για τους αγώνες των γυναικών είναι μια καλή ευκαιρία για όλες και όλους. Το Μαρξιστικό βιβλιοπωλείο σας περιμένει.

Μοιραστείτε το:
Tagged