Λαϊκή Συσπείρωση: Κρούσματα σε εργαζόμενους στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου – Αμύθητα κέρδη και πολιτικές πλάτες

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Κρούσματα σε εργαζόμενους και ασθενείς στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου

Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει την εγκληματική της πολιτική στην Υγεία. Ενώ τα κρούσματα, οι νοσηλευόμενοι και οι διασωληνωμένοι αυξάνονται αρνείται πεισματικά το αίτημα δεκάδων σωματείων και φορέων, ακόμα και της ομοσπονδίας των νοσοκομειακών γιατρών της χώρας για επίταξη του ιδιωτικού τομέα.

Ένας χρόνος πανδημίας και ο ιδιωτικός τομέας συνεχίζει να θησαυρίζει, να κερδοσκοπεί στερώντας από το λαό μας τις πολύτιμες υπηρεσίες του ανθρώπινου δυναμικού που το στελεχώνει.

Μετά τα πολλαπλά κρούσματα ασθενών και προσωπικού στην κλινική Ταξιάρχαι, τουλάχιστον 7 εργαζόμενοι στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου (ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ) μολύνθηκαν από τον COVID-19. Τουλάχιστον 5 ασθενείς μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Αττικό νοσοκομείο.

Κοροϊδία με “φιλάνθρωπο” προφίλ και αμύθητα κέρδη

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ μέχρι πρόσφατα ανακοίνωνε ότι παραχωρεί δωρεάν στο Υπουργείο Υγείας μια από τις πέντε νοσηλευτικές μονάδες του στην Αθήνα, και συγκεκριμένα το Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου.

Ποιον κοροϊδεύουν; Λίγα κρούσματα ήταν αρκετά για να μεταφερθούν όλοι και όλες στις δημόσιες δομές υγείας. Αυτή είναι η προσφορά του ιδιωτικού τομέα της χώρας στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ολικός παρασιτισμός.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ είναι εταιρία με τεράστια έσοδα στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας ενώ στους εργαζόμενους έχουν επιβληθεί αλλεπάλληλες μειώσεις που φθάνουν το 30%. Στις οικονομικές καταστάσεις του 2019 ανακοίνωσε κύκλο εργασιών 190 εκ. σημειώνοντας αύξηση κατά 8% και κέρδη προ φόρων 6,9 εκ αυξημένα κατά 21 %! Το 2019 προχώρησε σε 50 απολύσεις υγειονομικών από τις υπηρεσίες σίτισης στην Κλινική στο Μαρούσι.

…με τη διαφήμιση της Διοίκησης Παχατουρίδη

Κατά τη διάρκεια κοινής εκδήλωσης Δήμου Περιστερίου-Ιατρικού Κέντρου πριν λίγα χρόνια, ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης δήλωνε, μεταξύ άλλων: «10 χρόνια Ιατρικό Περιστερίου, 10 χρόνια κοινωνικής προσφοράς. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, είναι γεγονός ότι το Ιατρικό Περιστερίου στέκεται δίπλα στο συμπολίτη που η ζωή δε φάνηκε δίκαιη μαζί του… Το Ιατρικό Περιστερίου έχει γίνει σημείο αναφοράς μας, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει επάξια και αξιόπιστα αυτή μας την αντίληψη, εστιάζοντας στην προσφορά ιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και εγγυήσεων, σε κάθε συμπολίτη μας» (!!!). Τα συμπεράσματα δικά σας.

Οι της Διοίκησης Παχατουρίδη θα πουν ποτέ μισή κουβέντα αυτοκριτικής για την αλληλοδιαφήμιση;

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου

Μοιραστείτε το:
Tagged