Κ.Mητσοτάκης: Να σπάσουμε τα κυκλώματα των διακινητών – Μεταναστευτικό είναι το ζήτημα και όχι προσφυγικό…

Κυβέρνηση
Μοιραστείτε το:

Μητσοτάκης στην «Ωρα του πρωθυπουργού»: Αλλο μετανάστες, άλλο πρόσφυγες κι αυτό δεν μας κάνει ρατσιστές – Τι είπε ο Γ.Βαρουφάκης

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι πλέον μεταναστευτικό και όχι προσφυγικό, δήλωσε στην «Ώρα του πρωθυπουργού, απαντώντας στον Γιάνη Βαρουφάκη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ομιλία του πρωθυπουργού

Χαίρομαι που εγκαινιάζω σήμερα τον κύκλο της Ωρας του πρωθυπουργού που έχω την πρόθεση να κανονικοποίησω.

Θα εξέταζα ακόμη κι αλλαγές στον κανονισμό, για να κάνουμε πιο ζωντανή και πιο δυνατή αυτή την ώρα. Θα μπορούσαν ακόμα και βουλευτές να θέτουν ερωτήματα στον πρωθυπουργό και όχι μόνο οι αρχηγοί. Μιλήσατε για μετανάστες και για πρόσφυγες. Ας συμφωνήσουμε πως άλλο είναι οι οικονιμικοί  μετανάστες και άλλο οι πρόσφυγες. Το πρόβλημα σήμερα είναι περισσότερο μεταναστευτικό, πάρα προσφυγικό.

Το 2015 οι Σύροι που έρχονταν στην Ελλάδα  ήταν το 75% των ανθρώπων που έρχονταν στην χώρα μας. Σήμερα οι Σύροι είναι μόλις δύο στους 10. Οι υπόλοιποι είναι Αφγανοί και Πακιστανοί που μετακινούνται οργανωμένα από διακινητές, καθώς και μετανάστες από την Υποσαχάρια Αφρική, την Σομαλία, το Κονγκό και άλλες γειτονικές χώρες.

Η πλειονότητα όσων μπαίνουν σήμερα στην Ελλάδα έχουν προφίλ οικονομικό μετανάστη και όχι πρόσφυγα.

Δεν μπορούν να ασκούν κριτική, αυτοί που αντιμετώπισαν το πρόβλημα είτε με ανικανότητα είτε με ιδεοληψία. Για τρία χρόνια επέστρεψαν μόλις 1806 άτομα και οι πιο πολλές από αυτές τις επιστροφές ήταν εθελοντικές. Σήμερα 69.387 αιτήσεις ασύλου εκκρεμούν, με βάση τα στοιχεία του Αυγούστου.

Αποτυχημένη, τυχοδιωκτική και ιδεοληπτική η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Αποτυχημένη, τυχοδιωκτική και ιδεοληπτική πολιτική ήταν αυτή που ακολουθήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση. Ήταν πολιτική χλευασμού κάθε αγωνίας για την κατάσταση που επικρατούσε στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου. Πολιτική αδράνειας στην Ευρώπη, πολιτική υποκρισίας απέναντι στον ανθρώπινο πόνο για πολιτικά οφέλη. Μία πολιτική πρωτοφανούς ανεπάρκειας, που οδήγησε σε σκηνές όπως αυτή στην Ειδομένη και στην Μόρια που μας εξέθεσε διεθνώς.

Ας πάψουν λοιπόν να παριστάνουν τους τιμητές, είναι καιρός για λίγη αυτοκριτική.

Εντείνονται οι έλεγχοι στα σύνορα

Οι έλεγχοι στα σύνορα εντείνονται, η διαδικασία ασύλου επιταχύνεται και τα νησιά αποφορτίζονται με οργανωμένο τρόπο και πάντα με την ευθύνη του κράτους.

Με πρωτοβουλία του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Γιώργου Κουμουτσάκου καθιερώνεται και θα έρθει ήδη προς ψήφιση στο κοινοβούλιο, ένα νέο συμπαγές αυστηρό αλλά και δίκαιο σύστημα ασύλου για όσους το δικαιούνται.

Με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των αιτούντων, αλλά και χωρίς περιθώρια κατάχρησής του και με πιο γρήγορες διαδικασίες.

Η μεγάλη τομή του σχεδίου νόμου είναι ότι για πρώτη φορά η χώρα αποκτά ένα νόμο που διέπει συνολικά τα θέματα που φορούν την διεθνή προστασία. Η κωδικοποίηση έχει και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, αφού για πρώτη φορά ο νομοθέτης αντιμετωπίζει με σοβαρότητα αυτόν τον ιδιαίτερο κλάδο δικαίου και είναι και μια απάντηση για όσους κόπτονται περί δικαιωμάτων αλλά δεν είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν ένα συνεκτικό πλαίσιο για την εγγύηση τους.

Βάζουμε οριστικό τέλος στην αναρχία και στην παραβατικότητα στο στάδιο της υποδοχής. Οσοι δεν συμμορφώνονται με τις αποφάσεις μεταφοράς τους σε άλλες δομές, τεκμαίρεται ότι δεν επιθυμούν  την προστασία και παραπέμπονται για επιστροφή.

Δεν θα μπουν στο σύστημα όσοι δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που έχουμε θέσει. Δεν κάνουμε καμιά έκπτωσή σε θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα αλλά καταργούμε ένα εκ των 4 βαθμών κρίσης και ενισχύουμε τις επιτροπές προσφυγών ως ένα ισχυρό φίλτρο στο δεύτερο βαθμό.

Ευάλωτοι θα είναι πλέον μόνο όσοι αναφέρονται στην οδηγία. Απαλείφεται το μετατραυματικό στρες ως λόγος ευαλωτότητας. Στο σύστημα πρέπει να παραμένουν μόνο όσοι πραγματικά επιθυμούν την προστασία βρίσκονται στη χώρα και επιδεικνύουν την δέουσα επιμέλεια.

Κίνηση δεύτερη όλες οι δομές της χώρας συνεργάζονται με το σύστημα υγείας πρόνοιας αλλά και με την παιδεία. Όλα τα παιδιά πρέπει να πηγαίνουν σχολείο. Οσοι το αρνούνται αυτό θα έχουν διοικητικές κυρώσεις. Εντός του 2020 εντάσσουμε 20.000 πρόσφυγες σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία και 16.000 σε προγράμματα απασχόλησης

Μεταβάλουμε το πλαίσιο συνεργασίας με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις για να ξεχωρίσει η  Ήρα από το στάρι.

Δημιουργούμε κέντρα κλειστού τύπου για όσους δεν δικαιούνται άσυλο

Κίνηση τρίτη που κάνουμε. Η χώρα θωρακίζεται στα χερσαία σύνορα αλλά και στα θαλάσσια  Στο ανατολικό Αιγαίο γίνονται καθημερινά 23  περιπολίες ημερησίως.

Δημιουργούμε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα για όσους δεν δικαιούνται άσυλο. Επιστροφές πρέπει να γίνουν προς την Τουρκία και να φτάσουν τις 10.000 μέσα στο 2020. Δίνουμε βάρος στην ανακούφιση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

Περισσότεροι από 20.000 αιτούντες άσυλο θα μεταφερθούν σε 10 περιφέρειες της χώρας. Θα φροντίσουμε η εγκατάσταση τους να είναι σε σοβαρές υποδομές και σίγουρα σε συνθήκες αξιοπρεπείς. Τετάρτη κίνηση η ανάδειξη του Μεταναστευτικό σε ένα ζήτημα με διεθνή διάσταση.

Το μεταναστευτικό είναι θέμα Ευρωπαΐκής κλίμακας για να περιοριστεί μόνο στα δικά μας σύνορα. Εχουμε την απαίτηση να υπάρξει συνολική ευρωπαϊκή αντιμετώπιση και αυτό θα επαναλάβω ενώπιον των ομολόγων μου, στις 17 και 18 Οκτωβρίου.

Πρέπει να σπάσουμε τα κυκλώματα των διακινητών

Δεν φοβάμαι τους πρόσφυγες ως μια δύναμη που θα μπολιάσει την ελληνική κοινωνία. Aρκεί να είναι αυτοί  που πληρούν τους κανόνες για να απολαμβάνουν διεθνούς προστασίας. Και αν η Ευρώπη η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμμένη μεταναστευτική πολιτική για να ενισχύσει το δημογραφικό της πρόβλημα, έχει τη δυνατότητα να το κάνει αλλά οργανωμένα και με κανόνες.

Αναφερθήκατε κ. Βαρουφάκη στο άγαλμα της ελευθερίας . Οταν το αντίκρυσαν οι μετανάστες των προηγούμενων γενεών γνώριζαν ότι ταυτόχρονα θα πάνε και στην νήσο Έλις και θα καταγραφούν και θα τακτοποιηθούν και θα γνωρίζουν οι αμερικανικές αρχές ποιος μπαίνει στη χώρα και ποιος δεν μπαίνει.

Μην συγκρίνετε μία χώρα η οποία κτίστηκε από μετανάστες με τεράστιες εκτάσεις που χρειαζόταν τους μετανάστες, μία πολυπολιτισμική χώρα, με την Ελλάδα ή με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η Αυστραλία είναι μία φιλελεύθερη χώρα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και βρίσκεται στην κορυφή των δεικτών αξιολόγησης για την ποιότητα της Δημοκρατία της.

Δεν υπάρχει περίπτωση όμως παράνομο σκάφος να φτάσει στις ακτές της Αυστραλίας. Το λένε ξεκάθαρα και το λένε όχι γιατί είναι απάνθρωποι ή δεν αντιλαμβάνονται και αυτοί τον ανθρώπινο πόνο. Το λένε γιατί έτσι θα σπάσουν τα κυκλώματα των διακινητών. Ο μόνος τρόπος για να σπάσουν τα κυκλώματα των διακινητών είναι να γνωρίζουν αυtοί που καταβάλλουν σήμερα μεγάλα ποσά και δεν είναι πρόσφυγες, ότι θα γυρίσουν πίσω στη χώρα από την οποία ήρθαν.

Μόνος ενας τρόπος υπάρχει να σπάσει αυτό το απάνθρωπο σύστημα όπου άνθρωποι καταβάλουν μεγάλα ποσά με την προσδοκία να έρθουν σε μία Ευρώπη, που αυτή τη στιγμή δεν έχει τη δυνατότητα να τους υποδεχτεί όλους. Πρέπει να γνωρίζουν ότι πετάνε τα λεφτά τους στο βρόντο και αν δεν απολαμβάνουν καθεστώς προστασίας θα γυρίσουν πίσω. Αυτή είναι η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Ναι η Ευρώπη καθυστερεί

Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι η Ευρώπη δεν έχει δείξει επαρκή δείγματα ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Σε αυτούς τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων λέω ξεκάθαρα, ότι ως πρωθυπουργός της Ελλάδας θα θέσω το ζήτημα ότι πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες κυρώσεις για τις ευρωπαϊκές χώρες που δεν συμμετέχουν σε δίκαιη κατανομή των προσφύγων, σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι υποκριτικό αυτό που γίνεται. Δεν γίνεται να απολαμβάνεις τα οφέλη από την συμμετοχή της χώρας στην συνθήκη του Σένγκεν και να μην δέχεσαι ότι στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής διαχείρισης του προβλήματος, δεν μπορείς να πάρεις 2000, 3000 ή 5000 πρόσφυγες και να ρίχνεις την ευθύνη στα κράτη που αποτελούν τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης.

Μπορούν και πρέπει οι πρόσφυγες  να μπολιάσουν  μια οικονομία η οποία γερνάει  και χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες και διαδικασίες. Ετσι φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε για τους πρόσφυγες και πως  μπορεί να τους απορροφήσει χώρα μας. Για το που πρέπει να πάνε, πως πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες

Πρέπει να πάνε τα παιδιά των προσφύγων σε ελληνικά σχολεία και αν είναι οι καλύτεροι μαθητές να σηκώσουν την ελληνική σημαία. Είμαι περήφανος όταν βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική, δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτό τον τρόπο.

Υπάρχει και θέμα εθνικής ασφάλειας

Υπάρχουν και ζητήματα εθνικής ασφάλειας όταν μπαίνουν χωρίς έλεγχο νέοι από δύσκολες περιοχές που δεν φαίνεται να είναι και πολύ κατατρεγμένοι, με αρκετά χρήματα στη διάθεσή τους. Ναί μας απασχολεί αυτό στο θέμα της εθνικής ασφάλειας.

Η Μόρια αντέχει 3.500 με 4000 πρόσφυγες και μετανάστες και έχει πολύ περισσότερο κόσμο σήμερα. Θα μειωθεί ο αριθμός στο επίπεδο που μπορεί να διαχειριστεί η Μόρια. Αν κλείσει η Μόρια, πρέπει να φτιάξουμε ένα άλλο κέντρο στη Μυτιλήνη. Θα πρέπει η Μαρία να είναι στο επίπεδο και να διαχειρίζεται τους ανθρώπους που μπορεί να υποστηρίξει.

Η δήλωση είναι το μόνο εργαλείο που έχουμε σήμερα απέναντι στην Τουρκία και να αναζητήσετε την ευθύνη στους προηγούμενους συντρόφους σας, γιατί δεν έκαναν επιστροφές στην Τουρκία. Και είχαν τους ανθρώπους για χρόνια ολόκληρα σε μια διαδικασία ασύλου που δεν τελεσιδικούσε ποτέ, μόνο και μόνο για να κάνουν κάποιοι δικαιωματιστές το κομμάτι τους. 

Η συμφωνία υπάρχει, έχει προβλήματα, πρέπει να βελτιωθεί, θα αγωνιστούμε πως αυτή την κατεύθυνση, αλλά θα θέσουμε και την Τουρκία προ των ευθυνών της. Η Τουρκία σήμερα επιδεικνύει μια προκλητική συμπεριφορά σε ολόκληρη τη Μεσόγειο αλλά θα πρέπει να αντιληφθεί ότι στο πλαίσιο των σχέσεων που θέλει να έχει με την Ευρώπη, δεν γίνεται να εκβιάζει πατώντας πάνω σε αυτό το ζήτημα και να αξιοποιεί το δράμα ανθρώπων για να πιέσει την Ευρωπαΐκή ένωση. Η Ευρωπαΐκή ένωση πρέπει να συννενοηθεί με την Τουρκία σε αυτό το ζήτημα μπορεί να συνεννοηθεί και να βρεθεί μία λύση που θα είναι αμοιβαία ωφέλιμη.

Η ερώτηση του Γιάνη Βαρουφάκη

Ο Γ. Βαρουφάκης έχει ζητήσει από τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τη Βουλή για το εάν η κυβέρνηση προτίθεται να κλείσει τον προσφυγικό καταυλισμό στη Μόρια της Λέσβου, ενώ ζητά πληροφορίες για το αν θα υπάρξει «κατάργηση των ιδιότυπων εσωτερικών συνόρων που αφαιρούν από μετανάστες το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης εντός της χώρας και εγκλωβίζουν τους κατοίκους των νησιών (Έλληνες και μετανάστες)».

Βαρουφάκης: «Λέμε όχι στη δαιμονοποίηση των μεταναστών»

«Λέμε όχι στη δαιμονοποίηση των μεταναστών, ως μέσο αποτροπής των μεταναστευτικών ροών», ανέφερε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος, σχολιάζοντας τις βασικές κατευθύνσεις της πολιτικής για το μεταναστευτικό ζήτημα, όπως τις παρουσίασε σήμερα στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε «περισσότερο ανήσυχος».

Είχε προηγηθεί η αναφορά του πρωθυπουργού ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι μεταναστευτικό και όχι προσφυγικό.

«Κληρονομήσατε μια κατάσταση, η οποία είναι απαράδεκτη. Αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι αποφεύγοντας να απαντήσετε στο ειδικό ερώτημα που έθεσα, ενισχύσατε τους φόβους μας, ότι αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι η συνέχεια της πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης, ενισχυμένης μάλιστα προς τη λάθος κατεύθυνση», σημείωσε ο κ. Βαρουφάκης και επανέφερε το ερώτημα εάν θα κλείσει η Μόρια και πώς θα αντιμετωπιστεί ο χειμώνας για τους ανυπεράσπιστους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί.

O Βαρουφάκης βλέπει τους μετανάστες σαν ευκαιρία

Παρατήρησε, δε, ότι είναι κάθετη διαφωνία του ΜέΡΑ25 στην διαφοροποίηση μεταξύ προσφύγων και μεταναστών. «Δεν υπάρχει πιθανότητα να συμφωνήσουμε σε αυτό κύριε Μητσοτάκη», είπε και πρόσθεσε: «Για εμάς ένας κατατρεγμένος, μια οικογένεια που παραλίγο να πνιγεί και έχει αλιευθεί στα παράλια της Λέσβου ή της Σάμου, που έχει περάσει όλο αυτό με κίνδυνο της ζωής του, δεν το κάνει επειδή το επιλέγει. Το κάνει επειδή το παιδί του είτε πυροβολήθηκε είτε πεθαίνει της πείνας».

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 κάλεσε, μάλιστα, τον πρωθυπουργό σε αυτό το σημείο να απαντήσει εάν θεωρεί το Πακιστάν ασφαλή χώρα. «Η Συρία είπατε ότι δεν είναι ασφαλής χώρα. Οι Σύροι είναι οι εκλεκτοί πρόσφυγες. Ένας οικογενειάρχης, όμως, που βρίσκεται σε πεδίο μάχης, μεταξύ Ταλιμπάν και κυβερνητικού στρατού, στο Βόρειο Πακιστάν ή στο Αφγανιστάν, αυτός δεν είναι εκλεκτός πρόσφυγας;», σχολίασε, συμπληρώνοντας πως συνιστά έγκλημα το γεγονός ότι «επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν δόθηκε σε Πακιστανούς ούτε το δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο διότι θεωρήθηκε ότι προέρχονται από ασφαλή χώρα».

«Δώστε ΑΜΚΑ σε όλους»

«Ποιοι είναι πρόσφυγες; Μόνο αυτοί που προέρχονται από καθεστώτα που η Δύση έχει ορίσει ως εχθρικά; Οι υπόλοιποι δεν είναι;», ρώτησε και αναφέρθηκε και στην πολιτική με τα κέντρα κλειστού τύπου.

«Ακούγοντάς σας, καταλαβαίνω ότι πάμε στην ενίσχυση του καθεστώτος που ίσχυσε επί ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπουμε τις πρώτες σας κινήσεις να στερήσετε ΑΜΚΑ από αυτούς τους ανθρώπους. Πρόσφατα, ο κ. Μηταράκης εξέδωσε εγκύκλιο που ακόμα και τα ανήλικα παιδιά, τα παιδιά που γεννιούνται στη χώρα, δεν θα έχουν ΑΜΚΑ. Βλέπουμε κλούβες. Ακούμε για κλειστά hot spots και σας ακούω να μιλάτε για την ενίσχυση της συμφωνίας με τον κ. Ερντογάν. Μα υπήρχε περίπτωση ο κ. Ερντογάν να μη χρησιμοποιήσει αυτήν την κατάπτυστη συμφωνία, μόνο και μόνο για να παίξει τα γεωπολιτικά του παιχνίδια; Πώς θα του επιβάλλετε εσείς ένα παιχνίδι το οποίο εκείνος σχεδίασε υπέρ του», δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης και προέβλεψε ότι η κυβέρνηση θα αποτύχει γιατί «με την ενίσχυση του υποδείγματος της κανονικοποίησης των κακουχιών και του εγκλεισμού, της αυστηρότητας και καταστολής, είναι δεδομένη η αναποτελεσματικότητα αυτού του συστήματος».

«Ούτε θα σταματήσουν να έρχονται οι μετανάστες. Θυμηθείτε το τείχος στον Έβρο του κ. Σαμαρά. Τι πέτυχε; Να έρχονται οι καραβιές στα νησιά μας. Και τι άλλο πέτυχε; Το μόνο που πέτυχε είναι να αυξηθούν τα κέρδη των διακινητών», τόνισε.

«Κάθε φορά που χτίζουμε τείχη ή φράχτες, είτε είναι στη Μόρια είτε στον Έβρο είτε στα σύνορα Αμερικής-Μεξικού, αυτό που κάνουμε είναι να δηλητηριάζουμε τις δικές μας κοινωνίες, στο όνομα της ασφάλειας των πολιτών. Δημιουργούμε νέου είδους ανασφάλειες», επισήμανε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και επέμεινε ότι είναι λάθος ο διαχωρισμός προσφύγων-οικονομικών μεταναστών, γιατί δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι είμαστε η χώρα που έχει αποδήμους, οι οποίοι είναι οικονομικοί μετανάστες.

«Η ανθρωπότητα βρίσκεται εν κινήσει. Πρέπει, επιτέλους, να καταλάβουμε ότι τα κλειστά σύνορα, τα τείχη, η χρήση κακουχιών, ως μέσο αποτροπής, δεν μπορεί να συνάδουν το κράτος δικαίου και το φιλελεύθερο κράτος», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι στον ξένο που έχει 250.000 ευρώ και αγοράζει σπίτι στο Κουκάκι, για να αποκτήσει τη Visa Shengen και να μένει στο Βερολίνο, του το επιτρέπουμε. Αλλά στον κατατρεγμένο που το παιδί του πεθαίνει της πείνας, έχουμε hot spots.

«Εσείς βλέπετε τους μετανάστες ως απειλή. Εμείς τους βλέπουμε ως ευκαιρία», είπε ο κ. Βαρουφάκης και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να αναλογιστεί τι γράφει στο Άγαλμα της Ελευθερίας: «Δώστε μου τους κουρασμένους σας, τους φτωχούς σας, τις άμορφες μάζες σας που λαχταράνε να αναπνέουν ελεύθερα, τα άθλια απορρίμματα που βρίθουν στις ακτές σας. Στείλτε μου τους άστεγους, τους θαλασσοδαρμένους. Σηκώνω τον πυρσό μου δίπλα στη χρυσή πύλη».

«Εάν εμείς αγκαλιάσουμε τα παιδιά και τα εγγόνια των μεταναστών και δεν τα κλείνουμε σε φράχτες και Μόριες, θα γίνουν οι καλύτεροι Έλληνες, οι καλύτεροι πρεσβευτές της Ελλάδας, τις επόμενες δεκαετίες», παρατήρησε ο κ. Βαρουφάκης.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged