Κοινωνικός Τουρισμός: Το τεράστιο ενδιαφέρον προκάλεσε πτώση της ψηφιακής πλατφόρμας του – Τελευταία προθεσμία…

Διασκέδαση Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Έπεσε  από την μεγάλη επισκεψιμότητα για λίγο η ψηφιακή πλατφόρμα για το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2022 την Τετάρτη 15 Ιουνίου, κάτι που δείχνει το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον  των πολιτών για τα όσα προσφέρει το πρόγραμμα… Η ψηφιακή πλατφόρμα στο gov.gr επανήλθε σταδιακά σε κανονική λειτουργία. Είναι προγραμματισμένη να παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 23 Ιουνίου, στις 14:00, που προς το παρόν είναι η καθορισμένη  τελευταία ημερομηνία και ώρα  που μπορούν να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων, αν και τίποτα , -στην Ελλάδα ζούμε-, δεν αποκλείει να δοθεί κάποια παράταση αν υπάρξει μεγάλος αριθμός  αιτήσεων που  δεν προλάβουν να υποβληθούν, παρότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία νύξη γι’αυτό το ενδεχόμενο από επίσημα χείλη.

Από αυτό το πρόγραμμα διακοπών  του Κοινωνικού Τουρισμού που «τρέχει» θα ωφεληθούν 300.000 πολίτες, για διακοπές από 1η Αυγούστου 2022 έως και 31 Ιουλίου 2023.

Επισημαίνεται στους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι ειδικά για καταλύματα σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στο νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή. Επίσης στα καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της Σάμου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν.

Εκτός από τη διαμονή σε τουριστικά καταλύματα, επιδοτούνται και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Έφη Γιοβάνου

Μοιραστείτε το:
Tagged