ΚΚΕ & ΚΝΕ Περιστερίου: Όχι στα φασιστικά συνθήματα στα σχολεία – Έξω οι φασίστες από τα σχολεία (ΔΤ)

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη περιοχή της Κηπούπολης, καταγγέλουμε τη δράση φασιστικών ομάδων, όπου μετά την καταδίκη της εγκληματικής Χρυσής Αυγής, εμφανίζονται με διάφορα ονόματα, που έβαψαν τους τοίχους του 7ου – 10ου ΓΕΛ Περιστερίου με φασιστικά συνθήματα και ναζιστικά σύμβολα.

Όπως και με την επίθεση σε μαθητές στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου τις προηγούμενες μέρες, έτσι και τώρα αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ποιος είναι ο ρόλος τους!

Ξέρουμε ότι σιχαίνονται κάθε έννοια οργάνωσης, αγώνα, συλλογικής διεκδίκησης! Έχουν βάλει πλάτη και με τα λόγια και με τις πράξεις τους στις επιλογές της κυβέρνησης για ένα σχολείο χωρίς μέτρα προστασίας, ένα σχολείο εξεταστικό κέντρο! Καμιά θέση δεν έχουν πάρει για τα χρόνια κτηριακά προβλήματα του σχολείου, για την έλλειψη καθηγητών, προσωπικού και εκπαιδευτικού υλικού, για να μην πληρώνουν μαθητές και καθηγητές ένα σκασμό λεφτά για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις σημερινές απαιτήσεις του σχολείου, για διαγνωστικά τέστ.

Τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση των μελών της ΚΝΕ που μέσα από μαζικές συλλογικές διαδικασίες μέσα στα σχολεία με τα 5μελη και τα 15μελη αναδεικνύουν τα πραγματικά προβλήματα και διεκδικούν ένα καλύτερο σχολείο που να μορφώνει. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ρίχουν δηλητήριο για το Κουμουνιστικό Κόμμα και τη Νεολαία του και στοχοποιούν τη δράση του.

ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΚΙ ΑΣ ΦΟΡΑΝΕ

Καλούμε τους συλλόγους εκπαιδευτικών, γονέων, τα 5μελή και 15μελή των σχολείων της Χωράφας να πάρουν αποφάσεις καταδίκης της δράσης αυτών των φασιστικών ομάδων, των ναζιστικών συμβόλων και φασιστικών συνθημάτων, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !

Η καλύτερη απάντηση σε αυτές τις ομάδες είναι το δυνάμωμα της οργάνωσης, της συλλογικής διεκδίκησης, του οργανωμένου αγώνα!

Κομματικές Οργανώσεις ΚΚΕ και ΚΝΕ Κηπούπολης-Χρυσούπολης

Μοιραστείτε το:
Tagged