Καταλήψεις: Αποδείξαμε πως δεν μασάμε.. Προσοχή μόνο στα σ@βρ@κ@…

Πολιτικά Κόμματα Υπουργείο Παιδείας
Μοιραστείτε το:

Αν δεν έχετε προσωπική άποψη για τα αίτια, και τους ηθικούς αυτουργούς των καταλήψεων των σχολείων, από μικρά «γκροπούλσκα»  υποκινούμενων 15ριδων μαθητών, με ολίγη από 20ριδες εξωσχολικούς, διαβάστε το άρθρο του πουακολουθεί και την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ. Για τα υπόλοιπα, αλλά και τα πραγματικά αίτια, διαβάστε τα άρθρα για τα ναρκωτικά στα σχολεία, τα δίκτυα μαθητικών σημμοριών και τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών στις αλλαγές που έρχονταοι στην Β/θμια Εκπαίδευση, γενική και επαγγελματική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» συκοφάντηση των μαθητών, η ΟΛΜΕ σχέδιο τρομοκράτησής τους

Πλειοδοσία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και εκπαιδευτικών για το ποιος θα «υιοθετήσει» καλύτερα το κύμα των καταλήψεων. «Ακρως παράνομη πράξη. Ο,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Δεν υπάρχουν ουσιαστικά αιτήματα» λέει το υπουργείο.

Με περισσότερες από 700 καταλήψεις σχολείων σε όλη τη χώρα (σύμφωνα με το αυτοαποκαλούμενο Συντονιστικό των μαθητών) και τα επεισόδια σε σχολικές μονάδες που τελούν υπό κατάληψη να πληθαίνουν, μαθητές και εκπαιδευτικοί καλούν σε νέο συλλαλητήριο και συγκέντρωση στα Προπύλαια την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, την ώρα που η ΟΛΜΕ καταγγέλλει με επίσημη ανακοίνωσή της «ενορχηστρωμένο σχέδιο τρομοκράτησης» του μαθητικού κινήματος από την κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να αγκαλιάσει πολιτικά τους καταληψίες, λέγοντας ότι παλεύουν για το «αυτονόητο» και ότι «συκοφαντούνται».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για μαθητές που «συκοφαντούνται» επειδή υπερασπίζονται το δικαίωμα στη μόρφωση – χωρίς βέβαια να εξηγήσει για το πώς γίνεται αυτό όταν, κλείνοντας τα σχολεία, εμποδίζουν το δικαίωμα συμμαθητών τους στη μόρφωση, ενώ και ο πολύς Σπίρτζης δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις καταλήψεις…

«Χιλιάδες μαθητές σε όλη τη χώρα καθημερινά συκοφαντούνται γιατί διεκδικούν το αυτονόητο: Λιγότερα παιδιά ανά τμήμα και περισσότερους εκπαιδευτικούς στα σχολεία. Υπερασπίζονται το δικαίωμα στη μόρφωση και τη δημόσια υγεία», είπε ο κ. Ηλιόπουλος, σε μια εμφανή προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά το ετήσιο φαινόμενο των καταλήψεων γυμνασίων και λυκείων.

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις της γ.γ. του υπουργείου Παιδείας, Αναστασίας Γκίκα, η οποία μιλώντας στο Open, είχε κάνει λόγο για θλιβερή κατάσταση, αλλά και για φαινόμενο που έχει φθίνουσα πορεία! «Ετυχε το Σαββατοκύριακο να είμαι στην Καλαμάτα. Την Παρασκευή είχαν επτά σχολεία κατάληψη, σήμερα έχουν μόνο δυο. Η πορεία είναι φθίνουσα», ανέφερε ενδεικτικά και εκτίμησε ότι «με διάλογο και συζήτηση θα το λύσουμε».

«Είναι μια άκρως παράνομη πράξη το να καταλαμβάνουμε ένα δημόσιο κτίριο. Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί, με δεδομένο ότι έμειναν κλειστά τα σχολεία και τους προηγούμενους μήνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού», υπογράμμισε η κυρία Γκίκα, επαναλαμβάνοντας ότι οι καταλήψεις γίνονται «χωρίς να υπάρχουν ουσιαστικά αιτήματα».

Η ΟΛΜΕ ωστόσο επιμένει και υποστηρίζει από την πλευρά της ότι «τις τελευταίες μέρες παρατηρείται από άκρη σε άκρη της χώρας προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών που κινητοποιούνται διεκδικώντας ασφαλείς όρους λειτουργίας του σχολείου, μείωση του αριθμού μαθητών σε κάθε τάξη, πρόσληψη εκπαιδευτικών και βοηθητικού προσωπικού, τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού σε μαθητές και εκπαιδευτικούς».

Εισαγγελείς, δυνάμεις της αστυνομίας, ορισμένοι δήμαρχοι απειλούν τους αγωνιζόμενους μαθητές, ρίχνουν την ευθύνη σε συναδέλφους εκπαιδευτικούς και διευθυντές σχολείων, προκειμένου να συμμετάσχουν και οι ίδιοι στην καταστολή των κινητοποιήσεων. Αυτό το σχέδιο συνδυάζεται και με την αήθη κατασυκοφάντηση, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από ορισμένα ΜΜΕ, που προσπαθούν να ταυτίσουν τους αγωνιζόμενους μαθητές με αντιδραστικές – σκοταδιστικές αντιλήψεις περί θεωριών συνωμοσίας και τους λεγόμενους «αρνητές της μάσκας», καταγγέλλει επίσης η Ομοσπονδία, χαρακτηρίζοντας αναχρονιστική  τη συζήτηση περί υποκίνησης των μαθητών.

Με νέα ανακοίνωσή της εξάλλου, η ΟΛΜΕ επιτίθεται στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, για την κατάθεση της τροπολογίας που αφορά τις εκλογές  ανάδειξης των υπηρεσιακών συμβουλίων των εκπαιδευτικών, οι οποίες εφεξής, βάσει της νέας διάταξης, θα γίνονται Σάββατο ώστε να μη διακόπτονται τα μαθήματα στα σχολεία. Η ΟΛΜΕ μιλά για αιφνιδιασμό και μεταξύ άλλων απορρίπτει την ηλεκτρονική ψηφοφορία και ζητάει αναβολή εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ: «Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία του Υπ. Παιδείας γιατί, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της ομοσπονδίας μας για άμεση συνάντηση για τα σοβαρά τρέχοντα εκπαιδευτικά θέματα καθώς και για το σημαντικό ζήτημα της δυνατότητας και των όρων διεξαγωγής των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΥΣ) σε συνθήκες πανδημίας, όχι μόνο την αρνήθηκε, αλλά προχώρησε αιφνιδιαστικά και χωρίς κανένα διάλογο στην κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή, σχετικά με τις διαδικασίες και τις εκλογές για τα Υ.Σ. (ΚΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΔΕ). Η συστηματική απαξίωση των συνδικαλιστικών φορέων και η προκλητική έλλειψη κάθε διαλόγου και δημοκρατικής διαδικασίας, ακόμα και για ζητήματα που τους αφορούν άμεσα, όπως είναι αυτό της επιλογής αιρετών εκπροσώπων στα Υ.Σ., αποκαλύπτει για μία ακόμη φορά τις αντιδημοκρατικές διαθέσεις του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης ενάντια στα συνδικάτα και το δημόσιο σχολείο. Όσον αφορά στην τροπολογία του ΥΠΑΙΘ, αποδεικνύεται και πάλι ότι η κυβέρνηση εργαλειοποιεί την πανδημία για να περάσει τα πιο αντιλαϊκά και αντεργατικά σχέδιά της.

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ:

  1. Απορρίπτει κάθετα την ηλεκτρονική ψηφοφορία, με την οποία επιχειρείται μια επικίνδυνη τομή στον πυρήνα των συνδικαλιστικών διαδικασιών και του δικαιώματος του “συνέρχεσθαι” και θα δράσει ενάντια στην εφαρμογή της. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία: δεν εγγυάται το αδιάβλητο της διαδικασίας, τη μυστικότητα της ψηφοφορίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων, δεν διασφαλίζει τη βασική αρχή της ψηφοφορίας κατά μόνας, ψηφιοποιεί τις δημοκρατικές διαδικασίες, οδηγεί στην απομείωση της ζωντανής διαδικασίας (διάλογος, ζύμωση, ανταλλαγή απόψεων) και την απομαζικοποίηση των γενικών συνελεύσεων και του συνδικαλιστικού κινήματος καταργώντας την αυτοπρόσωπη παρουσία των εκλογέων έχει μεγάλες δυσκολίες στην εφαρμογή της στις περιπτώσεις τόσο μεγάλου αριθμού εκλογέων αποτελεί πιλότο εφαρμογής της στις εκλογές των συνδικαλιστικών ενώσεων, που θα οδηγήσει στον έλεγχο και τη χειραγώγηση του σ/κ, στο φακέλωμα όσων συνδικαλίζονται. Είναι ενδεικτικό ότι χώρες πολύ πιο εξελιγμένες τεχνολογικά δεν έχουν εφαρμόσει την ηλεκτρονική ψηφοφορία, γιατί, πάρα τις πολυετείς έρευνες, δεν έχουν ξεπεραστεί τα παραπάνω προβλήματα.
  2. Απαιτεί, για τη διασφάλιση μαζικής συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίες των ΥΣ, να διεξάγονται οι εκλογές για τα ΥΣ εργάσιμη ημέρα, με ή χωρίς άδεια. Αλλωστε, η ΟΛΜΕ ουδέποτε ζήτησε άδεια για τη μέρα διεξαγωγής εκλογών για τα ΥΣ, η άδεια δινόταν με πρωτοβουλία του ΥΠΑΙΘ, το οποίο έχει και την ευθύνη για τις συγκεκριμένες εκλογές.
  3. Με δεδομένο ότι η ΟΛΜΕ θεωρεί απαραίτητη, για ουσιαστικές συνδικαλιστικές διαδικασίες, την αυτοπρόσωπη παρουσία των εκλογέων στα εκλογικά τμήματα και επειδή εν μέσω πανδημίας, και λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης που δεν διασφαλίζει τους όρους για την ασφαλή διεξαγωγή τους, αυτό είναι ανέφικτο, ζητάμε αναβολή των εκλογών για τα ΥΣ και παράταση των θητειών των εν ενεργεία αιρετών, έως ότου υπάρξουν οι υγειονομικές συνθήκες που θα καταστήσουν τη διενέργεια των εκλογών ασφαλή».

————–

Συντονιστικό Μαθητών: Περισσότερες από 700 οι καταλήψεις σχολείων

Εβδομάδα πολιτικών πρωτοβουλιών για την Κυβέρνηση για να σταματήσουν οι καταλήψεις. Περισσότερα από 700 σχολεία τελούν υπό κατάληψη σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε το Συντονιστικό Όργανο Μαθητών Αττικής, ενώ έχουν προγραμματιστεί:

  • Α. Γενικές Συνελεύσεις σε όλα τα σχολεία για να συζητηθεί το μέλλον των κινητοποιήσεων.
  • Β. Νέα διαδήλωση την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Το υπ. Παιδείας

Το υπουργείο Παιδείας, όπως είθισται κάθε χρόνο, αποφεύγει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία αριθμού  καταλήψεων, ανά Νομό ή ανά Περιφέρεια, με βάσει τα δηλωθέντα στο  myschool.

Νομοθετική ρύθμιση

Στο μεταξύ η Κυβέρνηση παρακολουθεί την εξέλιξη των μαθητικών κινητοποιήσεων,  και θεωρώντας κρίσιμη αυτή των εβδομάδα για την πορεία των καταλήψεων,  αναμένει την κατάλληλη στιγμή να λάβει αποφάσεις σε δύο επίπεδα:

Απόδοση ευθυνών στους “καταληψίες”

Επικαιροποίηση της απόφασης για την κάλυψη των χαμένων διδακτικών ωρών, λόγω των καταλήψεων.

 ”Θα δούμε τι μέτρα περαιτέρω μπορούμε να πάρουμε, πέραν της πειθούς και της συνεχούς έκκλησης να μην γίνονται τέτοιες ενέργειες οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα και στη σχολική χρονιά, αλλά και στην υγεία των ανθρώπων που προχωρούν σε καταλήψεις”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, προαναγγέλλοντας σχετική ρύθμιση κατά των μαθητικών καταλήψεων.

Από την πλευρά της η υπουργός Νίκη Κεραμέως έστειλε το ακόλουθο μήνυμα προς τους “καταληψίες”: «Δεν γίνεται οποιοσδήποτε να εμποδίζει άλλον στην πρόσβαση στην εκπαίδευση. Ανοιχτά σχολεία, εμπιστοσύνη στην εκπαιδευτική διαδικασία».

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 Πάνω από 700 καταλήψεις σχολείων σε όλη τη χώρα.., Χιλιάδες μαθητές σε πάνω από 35 πόλεις βγήκαμε στους δρόμους. Αναβρασμός, συζητήσεις χιλιάδων μαθητών στις συνελεύσεις σχολείων. Εκατοντάδες πανό, συνθήματα, άλλες δράσεις. Δεκάδες νέες Συντονιστικές Επιτροπές σε γειτονιές της Αθήνας, σε πόλεις της Ελλάδας, αγωνιστές μαθητές εκλεγόμαστε αυτές τις μέρες σε μαθητικά συμβούλια…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Γιατί δεν τους κάναμε τη χάρη..

Οι μαθητές αποδείξαμε με τη στάση μας πως οι λόγοι για τους οποίους κινητοποιούμαστε είναι σοβαροί. Κάναμε γνωστά παντού τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στα σχολεία μας! Αναμετρηθήκαμε με τη συκοφάντηση και διαστρέβλωση του αγώνα μας, μας παρουσίασαν ως “το κίνημα του τίποτα”, ως “μαθητές- αρνητές μάσκας”, είπαν πως “το κάνουν για να χάσουν μάθημα” και τα γνωστά..Μας λένε, τώρα πως οι κινητοποιήσεις μας είναι υγειονομικές βόμβες..ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ! Εμείς αγωνιζόμαστε ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ, φορώντας τη μάσκα μας και κρατώντας αποστάσεις… Και αυτό είναι που μας βγάζει στο δρόμο!

Γιατί αποδείξαμε πως δεν μασάμε..

Μετά τη συκοφάντηση, ήρθε η απαράδεκτη καταστολή και τρομοκρατία. Είμαστε αντιμέτωποι με εισαγγελείς, αστυνομία, στελέχη του Υπουργείου, τοπικούς παράγοντες, ακόμα και φασίστες. Δεν είναι η πρώτη φορά και ξέρουμε καλά πως πρέπει:

  • NA ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ!
  • ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ!

Γιατί στριμώξαμε την κυβέρνηση που λέει ότι δεν ζητάμε ρεαλιστικά πράγματα…

Χάρισαν ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ 2 εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια για να κάνουν σποτ για την πανδημία…Γιατί εμάς μας λένε πως δεν μπορούν να προσλάβουν ούτε μία παραπάνω καθαρίστρια σε κάθε σχολείο; Γιατί για εμάς δε δίνουν ούτε ευρώ;

Μας είπαν (αυτοί που κυβερνάν τόσα χρόνια μαζί και με άλλα κόμματα και που είχαν και 6 μήνες καιρό στη διάθεση τους) πως δε λύνεται το πρόβλημα των αιθουσών- κλουβιών μια και έξω.. Όταν θέλουν βρίσκουν εκατομμύρια σε μια νύχτα.. Γιατί, όμως ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ξέροντας πως η πανδημία θα συνεχιστεί, δε συνεργάζονται να βρουν άλλους χώρους σε συνεργασία με Δήμους, Περιφέρεια και φορείς; Γιατί, δεν ξεκινάν ούτε μελέτη για σχολεία με πολύ σοβαρό πρόβλημα; Ξέρουμε ποιες είναι οι ανάγκες μας, τις διεκδικούμε!

Γιατί αποδείξαμε πως ξέρουμε τι μας γίνεται. Έχουμε γνώμη, κριτήριο.

Τους πείραξε που τους είπαμε ότι δεν μας αρέσει η φορολογία των γονιών μας να μην πάει στην Παιδεία, αλλά να πάει σε πολεμικό εξοπλισμό! Ρώτησαν που τα ξέρουμε αυτά.. Δηλαδή, τι θέλουν…να αρέσει στους μαθητές να συμμετέχει η χώρα μας σε πολεμικές επεμβάσεις που σκοτώνονται παιδιά;

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ…

ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ…ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.. ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ… ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…

Απαιτούμε:

  • Να λυθεί το ζήτημα με την πολύωρη χρήση μάσκας που δυσκολεύει το μάθημα. Μικρότερες διδακτικές ώρες, επαρκή διαλείμματα.
  • Μείωση του αριθμού μαθητών ανά τάξη στην κατεύθυνση των 15 μαθητών στην τάξη.
  • Προσλήψεις καθηγητών- να καλυφθούν όλα τα κενά.
  • Επαρκές προσωπικό καθαριότητας.
  • Με ευθύνη Υπουργείου Παιδείας, Περιφερειών και Δήμων να βρεθούν κατάλληλοι χώροι για σχολεία με σοβαρά κτηριακά προβλήματα.
  • Ασφαλείς, συχνές και δωρεάν μεταφορές για τους μαθητές.
  • Κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων
  • Καμία σκέψη για κάμερες στις σχολικές αίθουσες.
  • Να εξασφαλιστούν οι όροι για να πραγματοποιηθούν οι σχολικές εκδρομές ή έστω άλλες ψυχαγωγικές- εκπαιδευτικές μαθητικές δραστηριότητες.
  • Προχωράμε αυτή την εβδομάδα σε ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ:
  • Γενικές Συνελεύσεις σε όλα τα σχολεία. Συζητάμε και αποφασίζουμε συλλογικά τη συνέχεια του αγώνα μας.
  • Πορείες και κινητοποιήσεις παντού. Βουλιάζουμε την Αθήνα την Πέμπτη ξανά! Ότι και να κάνουν, ότι και να σκαρφιστούν …ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ… ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!

Κάνουμε και άλλες δράσεις που να βοηθούν να ακούγονται τα δίκαια αιτήματα μας.. Κλείνουμε δρόμους, κρεμάμε πανό, κάνουμε γκράφιτι, φτιάχνουμε βίντεο, αυτοκόλλητα, μιλάμε σε εκπομπές, φτιάχνουμε σελίδες, podcast…

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ακόμα περισσότερο. Με νέες Συντονιστικές Επιτροπές όπου μπορούμε σε χωριά, πόλεις γειτονιές, διπλανά σχολεία! ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!

Δε ξεχνάμε.. 7/10 ολοκληρώνεται η δίκη των ΝΑΖΙ. Κάθε τι πέρα από το αυτονόητο, δηλαδή να μπουν φυλακή οι ναζί δολοφόνοι του Παύλου, να καταδικαστεί η εγκληματική οργάνωση της ΧΑ, δε θα γίνει δεκτό από εμάς! Προετοιμαζόμαστε για μαθητικές δράσεις εκείνη τη μέρα!

Θέλουμε, τους γονείς και τους καθηγητές δίπλα μας. Μας χαροποιεί που βαδίζουμε μαζί με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Ελλάδας, Ενώσεις Εκπαιδευτικών, εργαζόμενους, φοιτητές. Καταλαβαίνουμε πως ίσως κάποιοι γονείς ανησυχούν.

Θέλουμε και έχουμε δικαίωμα σε ένα ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΛΟΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ! Για αυτό και αγωνιζόμαστε! Είμαστε μαζί!

ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ! ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Πηγή: protagon.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged