Και συ μ@λ@κ@ Έλληνα πλήρωνε: Ινδός «αιώνιος» φοιτητής έμενε 21 χρόνια στη φοιτητική εστία της Πάτρας

Οργανισμοί – Ιδρύματα Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

 Μάθανε  ότι γ@μι@μ@στε και πλακώσανε και οι τζίπσυ: 21 χρόνια είναι (μέχρι στιγμής) το πανελλήνιο ρεκόρ παρανόμου διαμονής σε φοιτητική εστία και το κατέχει Ινδός

Tις ημέρες που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυριαρχούσε στα ελληνικά charts με την επιτυχία του “Μόνο στα όνειρα” ο νεαρός (τότε) επισκέπτης από την Ινδία άδειαζε τις βαλίτσες του στην φοιτητική εστία των Πατρών. Κατά το πέρασμα των δεκαετιών και κάθε φορά που του γινόταν νύξη να αδειάσει το δωμάτιο, εκείνος ισχυριζόταν ότι δεν είχε αρκετά χρήματα για να γυρίσει στην πατρίδα του.

Όχι δεν είχε καμία σχέση με τον πατριώτη του γιόγκι Πραλάντ Τζάνι που ισχυριζόταν ότι δεν είχε φάει ή πιει τίποτα εδώ και 80 χρόνια και ο οποίος αποτέλεσε αντικείμενο ιατρικής μελέτης αλλά και αμφισβήτησης, πέθανε σήμερα σε ηλικία 90 ετών «από γηρατειά», όπως ανακοίνωσε ο γείτονάς του στο Γαλλικό Πρακτορείο. Ο Τζάνι καταγόταν από το μικρό χωριό Τσαράντα, στην πολιτεία Γκουτζαράτ (δυτική Ινδία) και υποστήριζε ότι δεν είχε καταναλώσει νερό ή τροφή από την ηλικία των 11 ετών καθώς – όπως  ισχυριζόταν – τον είχε ευλογήσει μία θεά όταν ήταν μικρός, κάτι που του χάρισε ειδικές δυνάμεις. «Έλαβα το ελιξήριο της ζωής… γεγονός που μου επέτρεψε να ζω χωρίς τροφή και νερό», έλεγε στο Γαλλικό Πρακτορείο το 2003.

Όχι βέβαια, δεν επενέβη το «ρωμαλέο» φοιτητικό κίνημα… για να του ζητήσει να αδειάσει την «γωνία»…

Δεν το χωράει ο νους το ανεκδιήγητο περιστατικό που έλαβε χώρα στη φοιτητική εστία της Πάτρας! Έναν «αιώνιος» φοιτητής με καταγωγή από την Ινδία, έμεινε στο δωμάτιο της εστίας για (αν είναι δυνατόν!) 21 χρόνια.

Τη μόνιμη κατασκήνωση του Ινδού φοιτητή στην εστία, τη στιγμή που ελληνικές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα χάνουν το δικαίωμα να ενισχυθούν, αποκάλυψε ο διευθυντής της φοιτητικής εστίας του πανεπιστημίου της Πάτρας, Γιώργος Αθανασόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πολιτεία».

Έκαναν έρανο για να τον… διώξουν

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασόπουλο, ο Ινδός έβρισκε διάφορες δικαιολογίες κάθε φορά που γινόταν προσπάθεια να τον απομακρύνουν για να αδειάσει η θέση για κάποιον νέο φοιτητή. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι δεν είχε αρκετά χρήματα για να γυρίσει πίσω στην Ινδία και έτσι συνέχιζε να μένει ελεύθερα στην κλίνη της φοιτητικής εστίας!

Μάλιστα, σύμφωνα με τον διευθυντής της φοιτητικής εστίας, έγινε έρανος από τους ανθρώπους της πανεπιστημιακής κοινότητας για να μαζευτούν χρήματα, προκειμένου να αγοράσει τα εισιτήρια και να φύγει.

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν αντίστοιχα περιστατικά τα οποία δεν έχουν διερευνηθεί…

————

Υ.Γ.: Και φυσικά δεν μιλάμε για τις Μερσεντές, τις  BMW, τις Πόρσε και τα θηριώδη τζίπ  που παρκάρουν εμπρός από τις φοιτητικές εστίες, «φτωχούλιδες» φοιτητές ή και επινοικιαστές  φοιτητικών δωματίων, αν και   αυτό το θέμα δεν θέλει κανείς να ασχοληθεί, είτε είναι η Κυβέρνηση, είτε η αντιπολίτευση, είτε οι διάφορες πρυτανικές αρχές…

Πηγή: conserva.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged