Η ένταξη του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στο πιλοτικό αυτό πρόγραμμα σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής

Aγία Βαρβάρα
Μοιραστείτε το:

Η σημερινή Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους, έθεσαν ως στόχο την ανασυγκρότηση των υπηρεσιών του Δήμου με σκοπό την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτής της αρχής, εργάζονται καθημερινά και αξιοποιούν κάθε δυνατότητα την οποία παρέχει η εξέλιξη της τεχνολογίας, κάτι που αναγνωρίζεται από όλους τους φορείς.

Μετά από προσπάθεια του Δημάρχου έγινε δυνατή η ένταξη του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στο πρόγραμμα ΚΕΠ plus.

Με το πρόγραμμα ΚΕΠplus, διασυνδέονται περισσότερα από 1070 ΚΕΠ σε ολόκληρη την χώρα και παρέχεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες και ειδικότερα στους νέους που θέλουν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση, να αντλήσουν κάθε πληροφορία που θεωρούν ότι θα τους είναι χρήσιμη, προκειμένου να δημιουργήσουν ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Ακόμη, γίνεται πραγματικότητα η εξυπηρέτηση «μίας στάσης» των πολιτών με τη Διοίκηση καθώς οι πολίτες θα μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με τη διοίκηση ηλεκτρονικά και ταχύτατα, δίχως να απαιτείται η φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων.

Στην συνάντηση-παρουσίασης του προγράμματος η οποία πραγματοποιήθηκε την 17η Ιουνίου και στην οποία συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κου Πιερρακάκη, εκπρόσωπος του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Κωστόπουλος, ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος και στελέχη του Δήμου, έγινε ιδιαίτερη μνεία στις δυνατότητες που έχει ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, στον οποίο η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας είναι ένα ακαταμάχητο όπλο της σημερινής Διοίκησης, στην προσπάθειά της για την υποστήριξη του πολίτη.

Στην πρώτη φάση του προγράμματος συμμετέχουν μόνο οι πόλεις:  Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Κιλκίς, Καστοριά, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Αρχαία Ολυμπία, Ναύπλιο, Σπάρτη, Χανιά, Ρέθυμνο, Αχαρνές, Μαρούσι, Αγία Βαρβάρα, Βάρη-Βούλα- Βουλιαγμένη και Ηλιούπολη.

Η ένταξη του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στο πιλοτικό αυτό πρόγραμμα σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής. Της εποχής όπου τα εργαλεία ανάπτυξης είναι προσιτά σε όλους και βελτιώνεται ουσιαστικά η ποιότητα ζωής των πολιτών, με την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών. Πρόκειται, αναμφίβολα, για μία σημαντική επιτυχία του Δημάρχου κ. Μίχου και της Δημοτικής Αρχής.

Είναι μία σημαντική επιτυχία της πόλης μας!  

Μοιραστείτε το:
Tagged