Η Ελένη (Ελίνα) Ιατροπούλου Βορύλλα στον Αποκριάτικο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Την στήριξη της στους αστυνομικούς υπαλλήλους και ειδικότερα αυτούς της Δυτικής Αττικής, έδειξε για άλλη μία φορά η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Περιστερίου με την παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά», συμμετέχοντας στην εκδήλωσή τους, στον αποκριάτικο χορό της Ένωσής τους, στο κοσμικό κέντρο  ΕΠΑΥΛΙΣ Ασπροπύργου.

Σε δήλωσή της η κα Ελένη Ιατροπούλου Βορύλλα, εξέφρασε την απόλυτη εκτίμησή της προς τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας που υπηρετούν στη Δυτική Αττική, τονίζοντας ότι διακινδυνεύουν σε πάμπολλες περιπτώσεις τη ζωή τους για την πάταξη της εγκληματικότητας προκειμένου να υπάρχει για τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας ασφάλεια, ηρεμία και μειωμένη παραβατικότητα. Και μόνο γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια, απ’ όλους, κατέληξε…

—————-

Η εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία με τους συμμετέχοντες να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μεγάλα ονόματα της παραδοσιακής μουσικής κράτησαν το κέφι: Χαρά Βέρρα, Γιάννης Καψάλης και Κώστας Σαφέτης τους οποίους συνόδεψαν οι δεξιοτέχνες του κλαρίνου, Παναγιώτης Πλαστήρας και Μάκης Τσίκος.

Μοιραστείτε το:
Tagged